55

"-"

преди 6 години

Разстрелът на бизнесмен посред бял ден емблематичен-------Като в Италия през '70-те години на миналия век.Мафия, наркотици, поръчкови ("ембематични") убийства, корупция и други подобни прелести, които днес процъфтяват у нас...

54

Анонимен

преди 6 години

Разпитан ли е Решетников?

53

Анонимен

преди 6 години

Донът да събере тарторите на фамилиите и да се споразумеят за 6-месечно примирие. Пък после, гледали сме и сме чели продължението.

52

Анонимен

преди 6 години

Докато избледнее спомена за натрупания първи милион, така ще е. След 40 години (според Мойсей), няма да останат живи свидетели и тогава ще започнем отначало. Повечето няма да дочакаме. Спокоен съм само, че няма да се пребия със частния си самолет и няма да се удавя със собствената си яхта. За радост огромната част от населението имат същия късмет. Да му мислят нещастниците.

51

Анонимен

преди 6 години

Защо полицията не е на Позитано???????

50

Анонимен

преди 6 години

Зли сили се стремят да дестабилизират държавата !Въпрос с повишена трудност.Къде да търсим злото ?не се чете: в империята на ЗЛОТО

49

Анонимен

преди 6 години

Протестираме срещу глупавите намеци за връзка на случая с партия Герб или премиера Борисов, а и той беше в Турция, не виждам как може да е замесен. Ясно е че пак мръсното бсп мъти водата, ето убиха човека само за да създават напрежение, това е отвратително!!!

48

Факт

преди 6 години

Българският бизнес в голямата си част е престъпен по произход,а в доста случаи и като настояща дейност.Естествено е бизнес-отношенията да се изясняват по тоя начин.Освен ако не се използват съдебни,МВР и медийни "бухалки".Просто няма как да е иначе.Остава само варианта Борисов да поиска примирие за 6 месеца на мафиотска среща,ха-ха.

47

Анонимен

преди 6 години

Над 300 еврожурналисти, акредитирани в София за европредседателството пет пари не дават за него , а пишат само за убийствата.

46

ГЕРБ НЕ ПРОЩАВА

преди 6 години

Печелил е много обществени поръчки, но не си е направил вноската където трябва.

45

Тато из Правец

преди 6 години

А !!! Те гръмнаха посред бял ден Луканов ,та тоя ли...

44

Анонимен

преди 6 години

СИК СЕ ЗАНИМАВАШЕ С ПРЕСТЪПНИ ДЕЙНОСТИ: ПЕТРОЛНИ ДОСТАВКИ, НЕЛЕГАЛНИ ЦИГАРИ, НАРКОТИЦИ. ЩО НАРОД БЕШЕ ИЗТРЕПАН ТОГАВА.ББ БЕШЕ ЧАСТ ОТ СИКПОСЛЕ СИК СЪЗДАДЕ ГЕРБ И ПОЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.

43

Анонимен

преди 6 години

Следващите 6 месеца това ни чака. Антибългарската партия БКП си върши работата чудесно.

42

vlady

преди 6 години

Продължава прилагането на стратегията за борба с организираната престъпност разработена от покойния проф. Петканов и бившата вицепрезидентка - престъпниците да се гърмят сами помежду си.

41

Анонимен

преди 6 години

Документа го има в интернет дубайски фонд на Пеевски.. и Фирма Лактима на убития.. документа компанията TGI Middle East FZE контролира активи за над 700 милиона долара. Те се разпределят между няколко фирми свързвани пряко или косвено с бившия шеф на ДАНС и депутат Делян Пеевски: Булгартабак, Юрий Гагарин, Експрес Лоджистик енд Дистрибюшън (ЕЛД), Табак Маркет (Лафка), Лакрима (млечни продукти), Дореко Комерс (материали за печатната индустрия) и IT-фирмата БГ Бизнес Солюшънс.

40

Анонимен

преди 6 години

"МВР шефът разтревожен от екзекуцията по време на еврошефството ни " да се разбира ли, че ако беше станало в друго време и при други обстоятелства щеше да му е все тая???

39

БАБА БУНА

преди 6 години

ДОБРЕ ЧЕ ДОЙДЕ ТАЗИ ДЕМОНКРАЦИЯ,ЧЕ НА КАКВИ ЛИ КРАЖБИ СЕ НАГЛЕДАХ ПРИ ПЪРВОНАЧАЛНО НАТРУПВАНЕ НА КАПИТАЛА ОТ ВСИЧКИ НЕЗАВИСИМО ОТ ЦВЕТА НА ФАНЕЛКАТА.ЖАЛКО ЗА ХОРАТА ОБИКНОВЕННИТЕ,ЧЕ СА КРЪСТОСАНИ С НОВОБОГАТАШИТЕ. И ОБИРАТ ПАРСАТА.КОКОТО ДО ЕДНО ВРЕМЕ КРИМИНАЛНИТЕ УБИЙСТВА СТАВАХА С БАДВИ,НОЖОВЕ,КЪДЕ ТИ ОРЪЖИЕ ТОГАВА,ТЪЙ ЧЕ КАТО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА ТОШОВО ВРЕМЕ НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ.

38

АНТИ

преди 6 години

Днес беше хубав ден весел ден, щом оцелЕх,утре ще е хубав ден,защото не съм бизнесмен.

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36Е, то вече на всички е ясно, че руснаците всичко знаят! А ти какво искаш да питаш? Какво пък на тебе не ти е ясно! То и на народа ни вече му "светна" какво "бъдеще" са му подготвили еурог.йците, на него не му е ясно!!! Ти да не падаш от Марс?

36

Анонимен

преди 6 години

Нинова, кажи си!