75

до 76

преди 6 години

Смело хулиш комунисти и руснаци! Хайде сега като си супер разбирач, кажи ни, по какво се различават тези, за които говориш, от всички останали некомунисти и неруснаци? Много лаеш, ама поогледай се поне малко. Какво виждаш? Аз виждам брутални мутри и мафиоти, които не забравят да афишират, че не били комунисти и руснаци. Всущото време правят по- големи бели и от гореупоменатите. Така, че за нации и цветове не говори и обиждай! Очевидно папагалстваш- медиите са си свършили добре поставените задачи

74

Скорпион

преди 6 години

Трябва да вляза на "Позитано" , и да си свърша работата.

73

Бес

преди 6 години

Следващата трябва да е Нинова.Приватизаторите подред.Чака и Овчаров.Който трябва ги знае.

72

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 76Това убийство от комунистите и руснаците ли е направено, та пишеш тези иdiоии? Просто гледаш да ти го зачетат пошорошите и да дадат някой лев. Теб, лаjнар, бих те смазал, но да те утилизирам не мога - не ставаш за нищо!

71

бръммм

преди 6 години

всички тия "добри и почтени бизнесмени" да ги изправят до стената наведнъж и... а след това конфискация на всички имоти и глезотии( коли,яхти...кой каквото има)лошото е че няма толкова дълга стена - тука трябва да преговаряме с китай да ползваме тяхната,както и техни кадри ония поне изпълняват стриктно заповедите и оцелели няма да има,чак тогава нещата в бг може и да се оправят,а дано ама надали...мечтите поне са безплатни - засега.

70

Анонимен

преди 6 години

правилният термин е закономерен и ако има някаква справедливост би трябвало да има още доста трупове.

69

капоне

преди 6 години

*** като млад и красив бизнесмен.Свратовръзка.За да бъдеш красив труп.Ане да се върдаляш заедно с другите безименни и малоизвестни трупове по деретата.

68

Sasho Polyaka

преди 6 години

До Анонимен-bravo super kazano

67

ангел

преди 6 години

Оставили са си и емблемата , то е ясно - турско-червено-синя значка !

66

Анонимен

преди 6 години

Екзекуцията също е убийство, но не всяко убийство е екзекуция. Това не са взаимозаменяеми думи! Екзекуция значи изпълнение на смъртна присъда и има някои особености - присъда, четене на присъдата, начин на изпълнение, ритуали при изпълнението, свидетели, лекар и др. Днес песента е проект, с формулата лекуват носове, колена, гърло, перат дрехи, чистят, мият чинии, а молекулата стана лекарство, както казваше един с особена форма на главата. Не е консенсус, когато той и тя решат да се натаковат!

65

Анонимен

преди 6 години

И каква е разликата между убийството посред бял ден и посред нощ г-да журналисти кариеристи за мен убийството си е бруталното престъпление независимо по кое време се извършва работата е там че милицията си остана милиция и не може да ги разкрива и изпраща на съд истинските убийци това е скандалното което става посред бял ден

64

Анонимен

преди 6 години

Направил е доста добри дела. Но дали стигат за да получи индулгенция?

63

xa xa xa

преди 6 години

Не знаех че новото име на мутрите приватизатори е честен бизнесмен... дано повечко такива да ги застрелят, до края на годината кеф голям, ако може и семействата им също.. по ред на номерата всичкото виден едър приватизатор-бизнесмен, с новите коли и вили и самолети!

62

Анонимен

преди 6 години

Бизнесмен, да му сложат сега и осемдесетте фирми който има. Ще се намери място и за тях.

61

Бизнесмен

преди 6 години

какъв е този бизнесмен който до 30-тата си година е учил ходил в казарма а след 30 хоп - милионер пък може вече и милиадер да е ? Как се става милионер в Бг ? Е сега - ни пари ни коли. Покрай Горсова се е опитвал да си опрости греховете май. Той и ББ се кръсти за щяло и нещяло ама оня горе гледа !

60

Анонимен

преди 6 години

Точно, 60! Румен Петков за това се среща с Галеви и още не си признава, че ги е инструктирвал до приемането ни в ЕС да спрат да правят пакости. И наистина тогава за един период от около половин година бяха кротнали.

59

Анонимен

преди 6 години

Стрелбата по НАП, в Нови Искър и Петър Христов е част от мутренската война. След НАП Властта рече, че ще им се върне!!! Факт! Много ,,държавническо'' изказване! Точно изказване не на премиер, а на мафиотски бос.И им се върна в Нови Искър.Те пък си избраха един приятел на Герб и го простреляха и сега мафията която държи властта е затруднена пак да си го върне, щото еврочиновниците пристигат и не е прилично.

58

Анонимен

преди 6 години

Какви спекулации бе Радев. Наричате бившият съдружник на Поли Пантев достоен човек-бизнесмен.На нас обикновените ни остана само Терминал 2!

57

Анонимен

преди 6 години

Бойко като най висш да привика фамилиите в банки и босовете да подпишат това примирие или каквото е там защото се излагаме в еуропата. Но напълно е възможно да е руска намеса пак тия гадове мръсни.

56

Анонимен

преди 6 години

Кое му е емблематичното? Такива убийства има достатъчно за 30г. и повечето са на централни булеварди или улици в София. Разкриваемост нулева, а кое е емблематичното????Мафията си бачка и не е спирала. Западняците им е ясна картинката, но явно не им пука какво става, ако бг политиците им изпълняват нарежданията. Какво европредседателство ще промени нещата, не бъдете глупави.