121

стари урви нов храм

преди 6 години

Гербаджийски бивши партини секратари да ми говорят за морал ми идва малко в повече.Знаем се,гробокопачо И Цецко Цачев и Румен Ненков,партиет секретарв срс,сега конституционен съдия.И синът му-млаТ герберски активист който плюе социалистита със същата стръв,с която баща му хвалеше комунистите.А за Бойкода не говорим.Няма пак да обяснявам,че е бил член....

120

Анонимен

преди 6 години

ВИЕ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ НЕНАСИТНИ АКУЛИ НА ПРЕХОДА АКО САМИ НЕ СЕ ХВАЛИТЕ КОЙ ДА ВИ ПОХВАЛИ ? МОЖЕ БИ СИРОМАШКИЯТ НАРОД ДЕТО СЕ ЧУДИ КАК ДА ПРЕЖИВЕЕ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН И СИ НЯМА И НА ПРЕДСТАВА КАК ВИЕ ПОЛТИТИЦИТЕ СИ ЖИВЕЕТЕ ОХОЛНО С БЕЗБРОЙ ГЛЕЗОТИИ БЛАГОДАРЕНИЕ ТОЧНО НА ТОЗИ ИЗСТРАДАЛ НАРОД ,КОЙТО ВИ ТЪРПИ ВЕЧЕ ТВЪРДЕ МНОГО....

119

Анонимен

преди 6 години

До ГробокопачИ аз ви знам вас и какво от това? Въпрос на вкус,както казало кучето и се облизало където нетрябва.

118

БГТРАКИЕЦ

преди 6 години

ЯСНА Е РАБОТАТА ББ ЩЕ ПРАВИ ХЪБ НА ТУРСКАТА ГРАНИЦА И ЩЕ ХВАЛИ ТУРЦИЯ,ЧЕ НИ ДАВА ГАЗ,ПОЧНАХА ПРЕГРЪДКИТЕ,ГЕРБЕРИТЕ ЩЕ СЕ ИЗВЪРТЯТ КЪМ ЕРДОГАН,ДОГАН И Т.Н.ТУРСКО ПРИСЪСТВИЕ ЩЕ ИМА ГОСПОДА НАЦИОНАЛИСТИ,КАКВО ПРИКАЗВАХТЕ,И КАК СЕ СНИШИХТЕ ДО ПЪТИЩА,СТАНЦИИ,КЪДЕ ГОЛЕМИТЕ ИКОНОМЕЧЕСКИ ПРОЕКТИ ОТ КОИТО ЗАВИСИ СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ БЕЛЕНЕ,ЮЖЕН ПОТОК,НАПРАВИИ ЕДИН ПЪТ,ЖИВКОВ НАПРАВИ 40000 КМ ПЪТИЩА,ВК МРЕЖИ,ТОК,ДВА МИЛИОНА ЖИИЩА,БОЖЕ ЕДИН ПЪТ,АМИ БОЛНИЦИТЕ ,УЧИЛИЩАТА,КОЛКО СА,КОЙ ГИ НАПРАВИ,САМО НЕ МОЖЕТЕ

117

Гробокопач

преди 6 години

До АА, Пасков откога напусна ветеринарната си служба в Русия и започна да разбира от икономика? Познавам го, доста добре, много по-добре от теб;))) Върнал се в родният си град? Ами правилно, поне да стане кмет там, като начало. Той е и една от причините да подсилим БСП, начело с Нинова. Толкова. Не ми го навирай в очите, след като му знам дърмите!

116

А

преди 6 години

До ГробокопачНе ми казвай кой е умен и кой не.Възхищавай се на когото искаш,но не ми го тикай пред очите.Ако имаш търпение,изгледай срещата на Пасков с димитровградчани.Обяснява с думи прости защо не върви икономиката.Анализът му е блестящ и обяснява всичко.Няма нищо общо с прегръдки,целувки,ние правиМЕ,работиМЕ и крадеМЕ.

115

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименБорисов е премиер, защото е представителна извадка, на ония 80%...;))) Сам той го каза: "Аз съм *** и вие сте прости, затова се разбираме". Това разбирателство, това съглашателство, е част от Камората, от мафиотската структура на държавата, за която са отговорни, не политиците, а самите избиратели.

114

Гробокопач

преди 6 години

До А леко БайНито Пасков, нито Христов става за това дето искаш ти. Особено Пасков;))) Пасков е хитър, на физиономията му е изписано, не умен, а пък за мъдър, да не говорим. Обикновено, политиката е поприще на тарикатите. Не, че това, не може да бъде променено, но определено фигурите, които издигате, не са решението, а проблемът.

113

Гробокопач

преди 6 години

До Истукан2013-та годима му се размина и на него и на Плевнелиев. Затова зависи, как ще го свали;))) 2013-та, той просто избяга. А останалата част от "народа", т.е. герберите и тогава, както сега се притаяваха в тъмното, точейки ножовете за изборите. Затова при едни бъдещи протести, които трябва да са много добре подготвени, трябв ада бъде прогонен, не само Бойко, но и гласоподавателите му.

112

Анонимен

преди 6 години

Нинова май не е била охрана на Тодор Живков.Или греша?А РОСКО ВЧЕРА ИЗТЪРСИ,ЧЕ ББИБИТКО ТРЯБВА ДА НАСТИГНЕ БАЙ ОТ пРАВЕЦ ПО МАНДАТНОСТ.ТОЙ ПЪК ЛИЧНО КАЗА,ЧЕ НЕ ВЯРВА,ЧЕ ЩЕ ЖИВЕЕ ОЩЕ 20Г....Смешни сметки,на фона на космическата безкрайност....

111

Анонимен

преди 6 години

В чест на подкрепата суджука сигорно ще си направи сююнет нищо че се закани никога да не управлява с дпс те си карат така задочно от доста време само че Валерката почна много да говори и това е начина да го поуспокоят малко ако иска да гриза от кокала

110

Анонимен

преди 6 години

От всичко казано през тези дни става ясно , че Нинова и т.н. Президент Радев са станали за подигравка на хората. Явно тези двамата живеят на връх Бузлуджа или в с. Правец при Тодор Живковия паметник . Смешници.

109

А леко Бай

преди 6 години

Мечтая начело на държавата да са умни хора ,като Пламен Пасков и Иво Христов.Но 80% никога няма да ги изберат.

108

Истукан

преди 6 години

Борисов може да си играе с доверието на избирателите си, защото печели избори след избори. Може да си прави каквото си поиска, никой не може да му каже нищо, защото утре като се вдигне народът на протест и го свали, пак ще го преизберат. Нали си спомняте протестите през 2013-та година? Свалихте ГЕРБ, за да ги качите отново. Преди това върнахте отново БСП и ДПС на власт. Няма по-*** народ от българския.

107

кон с татация

преди 6 години

Оставете я Нинова,за нищо не става.Но да твърдиш,че *** е единствен и неповторим "управленец" означава,че или си лишен от зрение и други сетива или си просто хуморист.

106

Недялко

преди 6 години

2009 г като стана премиер уж искаше да бъде в затвора , лъжец

105

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да хейтват троловете на БСП Бойко Борисов си остава най добрия Премиер на България досега. Доказателствата са видими в цяла България , а Нинова един пирон не е заковала , но да краде може .

104

Анонимен

преди 6 години

"Няма да ги оставим в този вот те да ни бият и ние да ги гледаме, закани се премиерът" Този още не може да изхвърли от речника си думата"бой". Явно ще в кръвта му до живот.

103

Архангел Джубраiл

преди 6 години

Меди догановия бе позлван за създаване на НЕЗАКОННА Нагло престъпна групировка маскирана като ДПС>Досега този НАГЛЕЦ е нанесъл щети з а поне 900 000 000 000 000 живи долара на БЪлгарския народ и на Земята ни като цяло.Милиони Важни не се преродиха в БЪлгария като БЪлгарски деца вкл на Хората ,кравите,овцете заради наглеца Меди Доганов/Ахмед Доган/ НЕМА Д АИМА ПРОШКА за такива НАгли престъпници вкл техните мекерает аБорисов и Цветанов.ЖАн Виденов и Симеон БОрисов

102

Анонимен

преди 6 години

Ако го беше оплюл Доган нямаше да е мъдър