181

ognyanz

преди 6 години

До "Бай Курти": На Бойко точно това му се иска: да не се налага да влиза в пряк дебат с Корнелия Нинова, но няма избор: тя редовно го боде по задните части. И неговият пиар екип трябва да измисля отговори в мутренско-ченгеджийският стил на Бойко: "те ни бият и ние ще ги бием" и т.н. А далаверите с държавните поръчки и концесиите вървят и не е така лесно да се скрият. Чак и Валери Симеонов ги забеляза.

180

Бай Курти

преди 6 години

До 182Борисов не влиза в пряк дебат с кака ***, защото народа съвсем скоро каза кой да управлява.А *** като иска да управлява да спечели изборите и тогава няма да има никакъв проблем.

179

Анонимен

преди 6 години

Всеки знае, че няма незаменими хора. И БСП е партията която българския народ ще избере!

178

Ефенди Буря Ага Ахна

преди 6 години

Рамо е всеко нещо стърчащо от основното нещо. например от ствол на дърво ако стърчи клон-казват рамо, нема мъжки Ой да кават. такааача Будя на кое рамо се е опирал, имало ли е кесия под рамото, трева в основата на рамото и пуща ли рамото пролетни сокове кога му оказва внимание и най вече променя ли цвят, размер и имали пулсове цели севен секондс-като в оная песен ..та немойте да спирате да питате само опирал или е посядвал в такт 7/8 на онова депесно рамо, ади ако е лебоф-машалъ ефенди Буря

177

До 176

преди 6 години

Бай Курти,само да попитам.Защо Боко не влезе в пряк дебат с кака ***?!

176

радев

преди 6 години

До Бай Куртибе те партйните секретари у герб май са повече

175

радев

преди 6 години

Бойко да не бърза да се радва щото кой се е хванал с доган аир не е видел

174

Анонимен

преди 6 години

85 % от народа знае колко сте мъдри и ти и Доган ! Пиявици облякли се с народни одежди ! Нали сме на този хал ,защото и *** за зеле не става от вас и затова тъпчем на място и дълбаем земята а вие политици си живеете в охолство като бейове !

173

Майтапчия

преди 6 години

Кога ще пререже лентата на възстановеното барбекю в Сарайте? Нали то бутна през 2009, време е да го възстановява.

172

Анонимен

преди 6 години

Някой спомня ли си ,че през 2001 г. когато назначиха Бабуйна за главен секретар ,притежаваше 450 милиона и ги ,,прехвърли ,,на Цецилия -Цветелина - Бориславова да ги,,управлява ,,Аджеба и Покорната преса го отбеляза подобаващо и с лек реверанс . По това време още не се покланяха до пода и мислеха ,бяхя уверени ,че са Четвъртата власт .Това се споменава няколко пъти инерционно и потъна дълбоко като Титаник .

171

Бай Курти

преди 6 години

До всички комунисти, които философсват тук ако алтернативата е кака Къри аз съм за Боко!

170

Анонимен

преди 6 години

Вече официално мафията в България се обедини срещу народа.Оста Доган-Борисов доби завършен вид.Нещо,което се знаеше,но досега беше прикривано.Не ни остава нищо друго,освен да подкрепим Корнелия Нинова.

169

Анонимен

преди 6 години

Какво падение, какво унижение само!!! И с този мутросурат излиза пред българин и лъже, заблуждава, предава и продава народ и родина, всичко!!! Всеки ден на този *** във властта е пагубен за България.

168

Анонимен

преди 6 години

Те само незаменими! Един през друг кой е по-по-най. По-голямата част от кадърното население забегна зад граница, че от толкова слънца, не може да се ходи по-улиците - блестят, че чак заслепяват.

167

До ПРАВ Е БОКО

преди 6 години

Пълна ревизия на откраднатите милиарди. Пълна ревизия на Борисов.Той се чувства безнаказан,но ду..*** го лъже. Ще дойде видюв ден и за него.

166

500 години

преди 6 години

Всеки нормален човек знае че в Бг няма кадърни управници.Единствено турците умеят да управляват.Все пак агите са управлявали 43 държави почти 500 години.Българите не могат да се справят с една микро "държава" с 5 млн.население.От всяко дърво *** не става.

165

Анонимен

преди 6 години

Тия сериозно се мислят за незаменими......

164

Мнението на...

преди 6 години

...нискоинтелигентният кратунест тиквун кой е бил мъдър има себестойността на омирисано и отмито от дъжда, накацано от мухи рядко *** !

163

Анонимен

преди 6 години

Ти внимавай с рамото му че той има и друго ама твърдо !

162

extremist

преди 6 години

dolu ГЕРБ! ТИКВАТА В ЗАТВОРА