101

zzzzzzzz

преди 6 години

,,Няма да ги оставим в този вот те да ни бият и ние да ги гледаме, закани се премиерът,,Само бой и закани са му в главата на тоз.

100

Анонимен

преди 6 години

Да се започне със забрана на противонационалната лотария,която се разиграва в депесарско шишовата Лафка.Оскотялия народ дава последните си стотинки за фалшива последна надежда,Всички медии са претъпкани с безплатни реклами на това престъпно начинание-държавна поръчка.И това ако не е гавра,здраве му кажи.Билети фандъчки, винетки-свинетки,вода студена и парно завишено явно не им стигат

99

Арест за ДОган

преди 6 години

Нагли престъпници на власт помагат на шайкат ана меди доганов да краде милиарди годишно от БЪлгарския народ.Цветанов е от тази нагло крадлив а шайка.Колегите прочуващи геноцида над БЪлгарския народ срочно да проверят всички по нагло крадливи корупционни обекти .

98

Съвет

преди 6 години

Шефът на Свилоза каза,че са спряли работа заради един некадърник на висок държавен пост.Филиал на Булгартабак,Благоевград остави предколедно 200 жени без работа....и все в тоя дух.Тиква,за нищо не ставаш,разкарай се с добро,за да избегнеш много псувни и клетви.

97

bolbov

преди 6 години

Все по ясно и чисто се вижда грозната .алчна мутра на цялата шайка политици,които ограбвайки ненаситно народ и държава продължават да играят някакви игрички наричани от тях политики,а ререално за нас пълен духовен и физически геноцид

96

Той обичаше Винету..

преди 6 години

бай Хойко сам се надена на Суджук АгаЯвно Нинова има дебела папка и една камара сересета (Цецето там мъти водата), поради което на Бъдя Бъдя не му остава ако му кажат клекай-ще им клекне, ако му кажат са навирри тунела-ще навири, са се радвай на лашкането и подписвай наторалните актоове- и ще подписва дорде му се изреди Разградски и Кърджалийки окръг.ТОЙ обичаше Винету. Сега ТОЙКА=ТЯ обича ДПС

95

Анонимен

преди 6 години

Суджука показа на Далавери да си трае и не джавка много че има кой да го замести

94

Анонимен

преди 6 години

Сега да ми обяснят ПАТРИОТИТЕ-Сидеров,Симеонов,Каракачанов какво правят в това правителство,или да са си сложили фесовете докато захлебват?

93

КОГО ХВАЛИШ,БОКО?

преди 6 години

ГЛЕДАМ МАРИЯ ГАБРИЕЛ-САМО ПРАЗНОСЛОВИЕ, ЕЛЕМЕНТАРНА И ХАОТИЧНА ЖЕНА.РАПОРТУВА КАТО ПИОНЕРЧЕ - ГОВОРИ НЕЩА, КОИТО ЯВНО НЕ РАЗБИРА, ВЪПРЕКИ УДОБНИТЕ ВЪПРОСИ, КОИТО Й ЗАДАВА ТЕЛЕВИЗИОННАТА *** БОЙКО ВАСИЛЕВ. КОЛКОТО ДО БОКО ТИКВЕТО - САМО ГЛУПОСТИ, ФУКАНЕ, ПРОСТОТИИ, НО КОЛКО БЕШЕ "БЪЗНАТ" КАТО КОМЕНТИРАШЕ ПРЕЗИДЕНТА. ДОКАЗАНИЯТ КРАДЕЦ И ПРЕДАТЕЛ ДОГАН БЕШЕ ВЪЗНАГРАДЕН С ВИСОКА ОЦЕНКА ОТ ПРЕМИЕРА/С ИЗВИНЕНИЕ КЪМ ИНСТИТУЦИЯТА/, А ПОЧТЕНИЯТ ЧОВЕК РАДЕВ - ОПЛЮТ ОТ ПРОСТЕЙШАТА МУТРА.

92

Анонимен

преди 6 години

След толкова любовни обяснения ,става ясно ,че се подготвя коалиция с ДПС,ако не в този Парламент то в следващия!Честито! А не беше отдавна времето ,когато Боко казваше ,че коалиция с ДПС никога няма да направи!

91

Анонимен

преди 6 години

Ехааааа, какъв поврат в политиката, а? Помните ли Суджука когато го свалиха първия път, колко истерично каза, че Доган го е поръчал да го убие? Как се тресеше от страх и напускаше НС. Окопава се тъ//пия и лаком старчок, милиарди ограби от нас, толкова е щастлив днес, че поръчалият да го убива, днес го стабилизира във властта. Каква метаморфоза, какъв обрат. Лакомите *** от Б 3 се почувстваха стабилни, започнаха да хвалят турчина. Какво ли не правят парите и властта! Всички са ла;йньовци!!!!

90

бай ПЕТКО

преди 6 години

Незаменими хора няма...

89

От един дол дренки

преди 6 години

Ами и червената приватизаторка иска същото: да води,да управлява,да е отгоре,да е на власт.....,а с това става, като ти седне на мястото.Не че няма и други мераклии.

88

Анонимен

преди 6 години

Да живее ГЕРБ ,да живеят Патриотите!

87

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Нещо да кажат "патриотите" за новия коалиционен партньор ДПС ?Отколешна е любовта на Суджук паша с турците ...Хич не им развали рахатлъка за всичките 10 години, в които управлява еднолично България.Ту Доган, ту Ердоган оправят нашенската булка ...Иначе на приказки ГЕРБ са голям враг на ДПС ...Блажени са вярващите ! ...

86

снимката приказва

преди 6 години

Радостното което тази снимка излъчва, е че егенето се е опарило, лицето му има нужда от саниране с ботокс, висналите рамене от задняшки суджук а ръката показва от кой калибър е готов да одпие хайвера с майонезния айрян

85

Вот , мот и компот

преди 6 години

Синьо-червената крадла *** да е премиер е все едно педофил да е директор на начално училище...

84

Анонимен

преди 6 години

Историята става извънредно пopнoгpафска. Двама големи крадци откриват истинската любов на стари години. Какъв амейзинг, какъв фамоуз, придружени с мъдрост на кило! Очаква се среща на високо ниво във хамам. Цачева ще ги обслужва с тасчето и ще търка кир от гърбовете на двамата джентълмени.

83

Анонимен

преди 6 години

Борисов за у-я на Ердоган: подпря ни в точният момент!

82

Анонимен

преди 6 години

Тия двамата се натискат! При развитие на ситуацията май се сещам кой ще е отзаде.