161

Анонимен

преди 6 години

Лошото е това, че Банкянският Бабуин няма да може да похарчи откраднатото от нас. То е толкова много но Американците, неговите покровители,си взимат от парите му съвсем законно. Когато установят, че нямат чист произход. Като пукне или го ликвидират, ще му вземат парите с което ще подхраним американската икономика, не нашата. Което е жалко! Беше обявил, че имал само 24 000 лева спестявания!!! Кой ли му вярва. Ако престанат да крадат толкова много, ще имаме значително по-висок стандарт, но sorry!

160

Истината

преди 6 години

Има ли някой, който да се сьмнява в симбиозата Боко-Пеевски-Доган? Че това е ясно от години, но ако все още някой се сьмнява, значи е от "***".

159

Анонимен

преди 6 години

Този Плачко, Батко Буби, за ***-ти ли ни взима всички, или не му дреме за общественото мнение. Когато напускаше парламента през 2013, в истерия заяви, че този пропил се турчин го бил поръчал вече. Помните ли как излезе със закани от НС? Даже Данчо Ментата го подигра и се сядоха. Днес, Алкохолизираният турчуляк, бил мъдър човек????Защо, защото му дава известно спокойствие, не за да управлява, а да властва. Така парите му в офшорките ще растят още. С това което е ограбил България, щяхме да сме ОК

158

Анонимен

преди 6 години

Доган си поиска процента от плячката и Борисов му го обеща.

157

160 161 ПРОДЪЛЖЕНИЕ

преди 6 години

Какво ни казват политиците като цитират Доган ? Нищо че не зависи от тях ,а от Доган. Той определя порциите ,той решава кога има избори и кой ги печели! По думите му (на Борисов) вотът на недоверие се прави, за да се покаже на света колко сме калпави Обикновено като идват гости, майка и татко ме предупреждаваха "Няма сега да правиш бели. Ще се държиш възпитано", за да си тръгнат гостите и да си кажат "Ей, това е възпитано семейство". Какво значи това ?Да търпим заради евро прецедателството?

156

Анонимен

преди 6 години

ДОГАН НИКОГА НЕ ПРАВИ НИЩО ДАРОМ.ЯВНО Е ИМАЛО ЗАДКУЛИСНО ДОГОВАРЯНЕ И БОРИСОВ Е ОБЕЩАВАЛ БАЩА СИ И МАЙКА СИ.

155

кой управлява БГ ?

преди 6 години

Защо ли ми напомня този тип говорене на бившият шеф на хотелиерите Благой Рагин : Да не обидим сега шведските туристи с шума около тая ритната камериерка.Шведските туристи са много чувствителни. Преди години имаше един случай - беше убит един барман. И те се обидиха и направиха бойкот. Няколко години не идваха по нашето Черноморие"! Ако Доган управлява държавата за кво ни е Борисов?

154

кой управлява БГ ?

преди 6 години

По думите му (на Борисов) вотът на недоверие се прави, за да се покаже на света колко сме калпави. "За съжаление политическата класа в България е такава. Обикновено като идват гости, майка и татко ме предупреждаваха "Няма сега да правиш бели. Ще се държиш възпитано", за да си тръгнат гостите и да си кажат "Ей, това е възпитано семейство".Защо ли ми напомня този тип говорене на бившият шеф на хотелиерите Благой Рагин : Да не обидим сега шведските туристи с шума около тая ритната камериерка.Шведските туристи са много чувствителни. Преди години имаше един случай - беше убит един барман.

153

Анонимен

преди 6 години

Той е мъдър човек за разлика от мен

152

Анонимен

преди 6 години

Фесът бил мъдър, тия градове където построи тоя фес в Боровец насред гората да му бъдат взети.

151

Анонимен

преди 6 години

Доган е унищожителят на турците в Бг, това дето комунистите не успяха той умело ги изселва от Бг

150

Жоро

преди 6 години

До Анонимен 130 Някой не беше ли казал,че матряла е калпав?С други думи-толкова си можеме.Ако искаме повече,трябва да го внасяме отвънка.

149

Румен

преди 6 години

Извинете,когато Борисов от трибуната на народното събрание каза,че Доган организира убийството му ...тогава беше ли "мъдър човек" ?Или помъдря след опита за покушеное срещу него?

148

Анонимен

преди 6 години

Ми как да не е колега е (под прикритие).От Москва са доволни !

147

Анонимен

преди 6 години

БСП УМРЯ ААААААААААААХАХАХАХАХАХАХААА

146

Moe mnenie

преди 6 години

Narodat shte opredeli skoro kolko ste madri i mnogo madro shte vi izbesi predi Baba Marta, ubiici takiva. 25 godini chakame dostoinstvo, dve generacii izmrqha v nishteta zaradi chengetata ot DS. Izlizame skoro na ulicata i nikakva milost

145

Анонимен

преди 6 години

Е няма начин да пляскаме на бай муй,че унищожава държавата.Вашите "мъдри" тъпизми си ги запазете за себе си.Докато има крупни крадци и властта е средство за забогатяване,не чакай просперитет.Не чакай просперитет и от пребоядисани кратуни,работили като цецо в дс,а сега разчекнали се да тичат за инструкции в други държави.Изработеното от всички отива в 5000семейства,а всички/без платените писачи и ***/ ще плащат милиардни заеми.

144

Анонимен

преди 6 години

Не че западняците не знаят,че сме най-корумпираната държава.Това го пише в немски вестник от 20 декември.Знаят,но ги устройва,защото не им трябват конкуренти а територии.Да ви го...у съюза!

143

Тато из Правец

преди 6 години

Tоя приема политиката като вражда между СИК и ВИС... ,, Ще отмъстим, няма да им се дадем,,...Тоя е още в 90-те години !

142

мъ дър дър дърт

преди 6 години

То няма мъдури да се опълчи,те ми го изкарват мъдър.То и мъдрец произхожда от мъдър,но пръв пада.