24

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Баце е най-големият държавник от Фердинанд насам. Изключително дълновиден, работохолик, приказва на разбираем за всички език, харизматичен, човечен и изключително добър. Той е политик от световна величина на славна и горда БЪЛГАРИЯ!

23

Шефа

преди 6 години

При толкова неразкрити убийства и то от времето МУ на главен секретар на МВР, тия закани на Бойко Борисов увисват във въздуха като прани *** на тел!Интересно е какво се крие зад думите " имам план" ?Може пък да е решил да застане в центъра на Софея да го гърмят , без охрана , със скрита камера да следят КОЙ ще го гръмне!Нещо като мюре!Даа , за мюре става , но няма толкова кураж - страхлив е!

22

Анонимен

преди 6 години

"Обраха офис за бързи кредити в София" (Става дума за 1000лв!!!)"Признанията на Мехмед: Влязъл за пари, но Дамла го чула и...Майката на момичето му дала ден по-рано 50 лв., той дошъл за още...."Всеки ден ограбени и убити за 50-100лв.Ето това направи Тиквата с България.Глад, мизерия и тежки престъпления за НИЩО.ЧЕСТИТО на простите българи които го избират.

21

Анонимен

преди 6 години

Saschto samo sa toja s skapis djip ste sagrijeni a sa starite isnasileni babi krajbite dr ubiistva tel ismami sa ubiizite na deza po pe6ahidnite pateki sa tesi saachto trabva takava reakzia boiko vs prestspnizi ubiizi usnadilva4i trabca da hvanete i v satvora

20

Жокер

преди 6 години

Имате план и насоки...само комисия по случая нямате. Я там Цоко да направи някаква комисия! Той прави хубави комисии..

19

Анонимен

преди 6 години

Абе Бокич, ти да не си играл мач с тоя данъчен че така си се загрижил? Язък че го е уредил в данъчното ...

18

Анонимен

преди 6 години

Оня турчак Мехмед влязъл да краде, 7годишно дете го вижда и той ............го удушил.Може ли да схванете колко отчаян и глупав е бил тоя НЕНОРМАЛНИК.А сега си представете на какъв хал са провинциалистите които идват в София прегладнели и оскотели, и на какво са готови за някой лев.Не един данъчен ами целият министерски съвет ще го отнесът като бръмбър сламка.Който може да бяга от това блато че ще става страшно.

17

Анонимен

преди 6 години

Почвайте от Нинова!

16

Анонимен

преди 6 години

Мафията ще отмъщава, спиш народе.

15

Анонимен

преди 6 години

България - там където геройте на Марио Пузо са все още живи ! Елате в България е мулто бене , република мафиозо .Започваме евро прецедателството по един изтрелващ начин .

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Тръгнал е от тези среди но като разносвач на пици.Ако беше истински "играч" щеше да знае елементарни истини а той е очевадно не ги знае.Нещата ще стават МНОГО по-зле.Гладът е по-силен от тока.На много хора вече ама изобщо не им пука.Тези които са гърмели по данъчния трябва да са били много отчаяни.Един Бог знае още колко такива като тях има.А от ден на ден икономиката се СГОВНЯВА.

13

Анонимен

преди 6 години

Даа, ще се вдигне мизата на рекета.

12

Анонимен

преди 6 години

помним те ! бивш мутряга... и тн. до това докарахте държавата, вие сте срам и унижение за народа. От 99 до сега промяна няма, само народа си сменя тиранина !

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Единственото "посерано" е около дебелогъзия банкянски клоун.Народ на който премиера говори на "....д'ет се вика" му е..и майката!

10

Анонимен

преди 6 години

Сега ще стопят сланинките на ***! Има да връща милиони на държавата долната крадла-приватизаторка!

9

Анонимен

преди 6 години

Посерано 20 венсеремос!

8

Анонимен

преди 6 години

Бай СО.дж.ук си прави авто фе,/. ла /цио . Как ще стане тъй ,сам себе си ли ще обвини? От много бело брашно нещо е прегряла жичката. Ама кат натиснат котето дали пак няма да ревне за повече пари за НСО да го пази. Иначе много приказва "Аз Доган ще вкарам в затвора ,щему изскубя перата" , "Аз БСП ще ги вкарам в затвора " ,като го натиснат и почва да пищи кат жена "Искаааат да мааа убиият,поръъъчал ме ее Догааан" И ТОВА СИ ГО ХАРЕСАХТЕ ЗА ПРЕМИЕР ,ХАЛАЛ ДА ВИ Е ЦЕЛИЯТ ,ЦЕЛИЯТ ..

7

Анонимен

преди 6 години

Абе не знам как става, но всеки път когато на власт е ГЕРБ, по улиците се стреля като през мутренските години...

6

Анонимен

преди 6 години

Да не забравяме че Баце Боко и той е тръгнал от тези среди и че същите го направиха премиер купувайки срещу 20-30 лева гласовете на интегралните!

5

БСП=ДПС=Евророма

преди 6 години

До ТиневНДК не е, но паметника на Азиатската армия е. Ще му дойде ред!