84

стрелбаши пияни

преди 6 години

стрелбашите са били къркани. по цел ден на бустаните стреляли по тикви а когато дойде работа да вършат земат да пийнат по едно и то от радост че са ги избрали да осолят затиквеника на Буля Тиквуня и да земат молимти се да уцелат некой дека НАПирал да праи каквото праел

83

Yoan

преди 6 години

Браво! Да внимават, като делят парите от далаверите. Да има за далавераджиите, но да остава нещичко и за държавата! Трябват парици я за здравеопазване, я за полиция, за образование, за пенсии и т.н. То бива, бива, ама стига толкова!

82

Анонимен

преди 6 години

Значи,когато пребиват,убиват български граждани,това е техен проблем.А когато решат да гръмнат държавен служител,това било посегателство срещу държавата.Българските граждани кучета ги яли.А той моля да се щял да им отвърне за стрелбата.Как с гранатомет като при Чакъра ли бе?

81

Анонимен

преди 6 години

Като главен секретар участваше активно в разстрелите на конкуренцията.По време на първото правителство бяха заловени осъдени и вкарани в затвора,хора,които знаеха твърде много за него.Сега пад прицел са бизнесмени които не плащат,запорират им се сметки и медиите ги съсипват.Но престъпниците няма кой да ги хване.Всеки ден обири на търговски обекти,банкомати и домове на граждани.Безсилни сте.Или не искате или сте некадърни.

80

Да врне молекулътъ

преди 6 години

оти нашътъ тиква оди до южните араби и после отказаха а са пущиъ молекулата да тепа рако.он да га неизеде сите мулекулни, майнъ, и нищо да не останъ за народо раковизиран от канцер с туморни бучки или ко праиме са?

79

Боко медика

преди 6 години

Боке е синеок, има гъста руса коса и завърши преди практика от 20 године цела медицина

78

ВисокоВероятноЕ...

преди 6 години

...Боконестият да е силно притеснен някой с по-точен мерник да не започне да го гледа през кръстосаните линии, затова е предполагаемо толкова притеснен.И не, дръжте си свинските копои надалеч, нямам никакъв свързан intel по темата, нито пък съм на тази Земя за да отнемам нечий живот( имам си далеч по-възвишени цели и занимания :D ) - даже евентуално и хипотетично ви помагам, ако не сте се сетили( предвид, че сте аматьорци), че е много възможно за точно това да става на под във въпрос !

77

u4en

преди 6 години

Б.Б. ще управлява ДОКАТО СИ ИСКА ! Набийте си го в червените кратуни ! А БСП е в опозиция поне до 3 000 -та год. !

76

ХХХ

преди 6 години

Не знам защо ,но м се струва, че Бойко гледа като на погребение?

75

Ot UK

преди 6 години

Takiva premieri, kato ten TEREZA MEY gi uvolnava na zakuska. Spoko zvankash I pak si na rabota ;-/. Ne vsi4ki mi imat nomera.

74

Анонимен

преди 6 години

ТАЯКА СА СИ ГО ВРЪЩАЛИ, КОГАТО БОКО БЕШЕ В СИК.

73

Pinbol

преди 6 години

To tam gaiger trqbva ne kola. Povee4e prezervativi, 4e se revnuvat firmite PRI koq da spre.

72

Пешо

преди 6 години

Как кой ще дойде след баце?Никой!Ще го сложиме в мавзолей,друг такъв тъпан нема да се роди!

71

Пешо

преди 6 години

Бойко голема си кабагайда вече не си сикаджия!Кво се периш?

70

Анонимен

преди 6 години

Стига плюхте бе, кой ще дойде на власт пишете *** след него като го бутнете кой.... Приватизацията ли, фесовете ли кой искате аааа, идват най хубавите празници а вие как агресивно сте настроени и сами ще се изядете от вътре *** помислете преди това кой ще дойде на власт като бутнат генерала.

69

333

преди 6 години

Голям лицемер сте др. Борисооф. Когато си в опозиция и се случват такива трагедии излизаш и говориш по медиите, че няма държава. Когато не си на власт за всяко убийство, катастрофа, кражба, злоупотреба с европейски средства... слънчево и лунно затъмнение са виновни управляващите, защото не са осъществили контрол. Колко " братко и братко" има при вас, но ги криете. Не случайно младежите в Ловеч те освиркаха и нарекоха мутра и мафиот, но в медиите пълно мълчание за това посещение. Снишиха се.

68

Анонимен

преди 6 години

И кво стана с целата операция дето търсеха преди време за взивен банкомат - полиция, въртолет, жандармерия .... и още малко да ги хванем. Къде са хванатите? Откраднатите пари за пенсии преди време , колко разбити банкомати и кой е хванат - никой още не се е похвалил.

67

socialen

преди 6 години

Борисов наводни Държавната Администрация с всякакви тиквочи. Затова страната е в това плачевно състояние.

66

ФАКТ

преди 6 години

СТАНАХМЕ КАТО ПРЕЗ СОЦА, ПРАВИМЕ СЕ ,ЧЕ ИМ ВЯРВАМЕ И ЧЕ РАБОТИМЕ

65

socialen

преди 6 години

Едната групировка нападнала другата. Крайно време е Борисов да спре да бълва простотии пред малобройния си функционално неграмотен, *** електорат, а да започне да бачка нещо смислено, защото освен него никой не получава заплата за правене на нищо.