44

Анонимен

преди 6 години

До Хитър Петър ТО И ТИКВАТА И ЕРДОГАН СА НЕРАЗДЕЛНИ ПРИЯТЕЛИ .

43

Анонимен

преди 6 години

Няма значение, че може някой рогоносец да го е гръмнал от ревност?

42

Анонимен

преди 6 години

тоя е голем фуфляк!

41

Сеа, то не мой

преди 6 години

От хиляда лв. заплата чиста - 500 лв. са ми ток, вода, парно, телефони, телевизии, данъци.Естествено , че хората изтрещяват. Как се живее с 10 лв. на ден, не е нормално. За билетчета ли, козметика, сапуни, пасти за зъби, шампоани, кремове, прахове за пране - как се живее с 10 лв. на ден? Не гововорим за лекарства, книги, дрехи, обувки, цигари, алкохол.Уляхте се с тези цени. През 1989 с 500 лв. заплата парно 15 лв. Сега при 1000 лв. заплата парно 120. Просто спрете с тези увеличения, уляхте се

40

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ е Бойко , Бойко е ГЕРБ ! Кой въобще е Цветанов ? Догодина Бойко става на 59 ГОДИНИ,а през 2019 -та на 60 ,Тодор Живков ( роден 1911 г) го свалиха на 78 години през 1989 г ... значи ше го гледаме още дълго дълго .. ше го храним и слушаме още ...

39

изнервен

преди 6 години

СКАНДАЛ ! САМО В ПИК, аххахха, ще им го върне той ... тъпкано със суджуци ... :) стига бе Боцо, излагаш се кат кифладжия на пазара :)

38

Анонимен

преди 6 години

Стига с този смешен джип бе , сигурен съм че половината тук карате по-скъпи автомобили.Дано се оправи бързо човека, а ***/*** да ги хванат.Утре и срещу вас може да стрелят, задето нещо сте им объркали масрафа във всеки един сектор на бизнеса.

37

Въпрос

преди 6 години

Колко е заплатата на служителя в НАП и колко струва джипа му- БМВ?

36

Хитър Петър

преди 6 години

До ТиневТе БСП и Евророма отдавна са се слели, няма какво да ги коментираме. За никой не е тайна, че БСП и ДПС са неразделни другари.

35

Категоричен

преди 6 години

ЕЛЕМЕНТАРНОТО възпитание и ФАКТА, че е бил член на БКП, предполага изказването на ИСКРЕНИ благодарности към др. Живков и БКП, че са построили НДК.Моралните ценности бяха отличително качество на членовете на БКП. И другаря Бойко Борисов го доказа, като отказа да напусне редиците на партията.П.П.Преди де!Сега я ос-ра!

34

@

преди 6 години

До15..по точно героите на Марио Пузо имат зядължение от дона си да избиват простаците, дори и да не пречили на мафията то с простотията си все щели да и направят беля...а у нас ги слагат на служба"))

33

спонсор на МВР

преди 6 години

Това, че мутрата, другаря Борисов, критикува мутрите, че са мутри, е все едно чернокожият Обама да критикува чернокожите, че са чернокожи!

32

@

преди 6 години

До 2030 няма да съществува това което дори е днес..Геноцида у най вече опростачването ще си свършат работата!!!!!

31

Анонимен

преди 6 години

Гласувайте, гласувайте, 2030-та един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклукчарник(разбирайте армията от хрантутници-гласоподаватели на държавна хранилка), само през 2018-та половината малки фирмички, от които държавата смуче доста пари за кражби и злоупотреби, ще са фалирали, до 2030-та останалата част, до средно по големина предприятие в провинцията всичките ще окапят като круши, да ви е жив и здрав, да ви дава и след 2030-та ;)

30

Жокер

преди 6 години

"те ни биха , ама ние ще им го върнем" Боко знам че не си особено речовит ама извинявай това прилича на коментар на мач на бистришките тигри

29

Анонимен

преди 6 години

Slagaite chestni danachni da ne gi strelqt. Ti kato ohranitel kakvo pravish premier. Krushkata si ima opashka. Dano e bilo edinichen sluchai i dano bulgarite da zapazqt darzavnostta ot sikadjiite

28

Анонимен

преди 6 години

Заради баш суджука докато се правеше на ченге и по-точно, защото взриви един с гранатомет, България е осъдена , тоест всички ние. А на него му дреме, четири тона петъли има да изяжда. А заради слухтящия неандерталец, дясната му ръка, що грешна пара сме платили.

27

Анонимен

преди 6 години

Пак ще гласуваме за ГЕРБ, а слаНинестата и Фърчилото вън от БГ! Продажни руски мекерета не ни трябват!

26

Жокер

преди 6 години

До Hafen die WahrheitЕеееее, най после и ти да попаднеш на политик на който да му разбираш приказките. Честитооо!

25

Анонимен

преди 6 години

Удряй Бойко по червените крадливи гъ.зове, народа е с теб!