101

Анонимен

преди 6 години

А UK остават вън от ЕС.

100

Анонимен

преди 6 години

Отново в новинарски сайт агитация и пропаганда... Сигурно, някой плаща за това.

99

Анонимен

преди 6 години

Колко странно! Все пак е 21 век, има толкова много информация, ако ТЪРСИШ ИСТИНАТА, ВИНАГИ МОЖЕШ ДА Я НАМЕРИШ! Но да пишеш такива щуротии при положение, че има кадри от освободените градове как вече хората се завръщат по домовете си, отварят магазините, почистените улици (по-чисти и от софийските!).....това си е вече клиника! Абе, нарочно ли ги дрънкате в тия "статийки"???? Все пак у човека би било добре да има и малко съвест! Е нема да очерните Путин така, както ви се иска! Немате толкова акъл!

98

тереза мей

преди 6 години

Владимир е лидер и герой!

97

Анонимен

преди 6 години

да опустошение вследствие дейността на ИДИЛ

96

анонимен

преди 6 години

А защо забравяте как Николайчо Младенов събираше канибалите в София. А колко оръжие с помощта на американски фирми посредници България продаде на джихадистите ?

95

Тръмп

преди 6 години

Слава на Руската армия!

94

Мишо

преди 6 години

Е, само това ли можете, да слагате минуси?Хайде дайте цифрите...Къде са фактите?!

93

Мишо

преди 6 години

Слушай господин Леко и Меко.Не стига, че ни си особено умен, а си е неграмотен....Айде, пускай Планета и си сипи една ракийка....

92

Мишо

преди 6 години

До Калеко АлекоМали иракската армия е превзела Рака.Кой рак бре морсикя или речния.Отзад или отпред го превзе.Тебе май те превземат постоянно.....

91

Мишо

преди 6 години

До Калеко АлекоСериозно, я дай цифри. Много те моля да дадеш данни къде е първоизвора на тази страхотна статистика, та и ази да се начета.Нали Бойко се хвали, та грарицата била затворена и пиле не минава.Откъде се появиха тия стотици хиляди и в Гърция е спокойно.Моля те дай го тоз канал с информация да се начета до насита.

90

Анонимен

преди 6 години

До Калеко Алеко 109Ооооо, знаеш ли, даже не ми се отговаря на такива НЕЛЕПОСТИ!!! И вообще, да те слуша и чете човек е повече от отвратително! Такива гнусотии не могат да измислят даже зомбираните кравари! Е, лежи си на тия измислици......г.л.у.п.а.кът си си ти.....няма да те разубеждавам!! Противно ми е!

89

Калеко Алеко

преди 6 години

До Факт .... След бомбардировките над Алепо, мигрантския поток към Европа през Турция и Гърция се удвои, товарищ, а тези дето идват от Африка и напират към Италия са съвсем друга бира. Това беше и целта на товарищ ти путин, след като бензина му поевтиня и му наложиха санкции, не му остана нищо друго освен да трепе гражданско население надявайки се че това ще му повдигне цената, само че дори и цената на бензина от бензиноколонката му се приравнява към щатския долар и еврото ... !!!

88

Анонимен

преди 6 години

Русия победи И.Д в Сирия, а САЩ опустошават страната.

87

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 95У-ха-ха-ха-ха-ха........

86

Анонимен

преди 6 години

До Калеко Алеко 101Ти явно си калека, само че в главата си!!! Един град, сравнен със земята, та даже и да е наречен от някого си за "столица"..............ТОВА НИЩО НЕ ЗНАЧИ!!!!! ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛА ДЪРЖАВА НЕ Е ЕДИН ГРАД!!!!! АРЕ ДЖА.........разкарайте се от ЧУЖДАТА ТЕРИТОРИЯ! НЯМАТЕ РАБОТА ТАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!! И НИКОЙ ТАМ НЕ ВИ Е КАНИЛ!!!! ДЖА!!!

85

Анонимен

преди 6 години

Алоооооуууууу, злобари.......яд ли ви е, яд ви е..............Язък, този път НИЩО не можете да направите! Не можете да се примажете към победата, както направихте във Втората световна!!!! СЕГА ВИ ИЗХВЪРЛИХА НА ***, КЪДЕТО ОТДАВНА ВИ Е МЯСТОТО!!!!! ЗЛОБЕЙТЕ, ЗЛОБЕЙТЕ..........НА НИКОГО ПОВЕЧЕ НЕ ПРАВИТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕ!!!!!

84

Факт

преди 6 години

До Калеко АлекоА бе аланкоолу,когато "бежанците" тръгнаха,в Сирия нямаше кьорав руснак!Отделно,че от въпросната напаст,поела към Европа по-малко от 20% са сирийци!Това касае влизащите през турция,а през Италия влизат 0(нула)% сирийци!А иракчаните и афганците Путин ли ги подкара към Европа?Хайде холан,тея лъжи вече се изтъркаха....

83

Калеко Алеко

преди 6 години

И кой по точно победи путин в Сирия .. ? Ракка - столицата на ИД беше превзета от иракската армия съвместно със САЩ и съюзниците. Товариш путин воюваше с гражданското население на Сирия, като го бомбардираше от въздуха, за да го прогони към Европа и да си отмъсти за наложените санкции, след кримската афера .. !!!

82

Хм

преди 6 години

До ЦРУАко си мислиш,че тия 500 000 българи живеещи в САЩ(по-малко са,ама нейсе) ще се юрнат да бранят Америка....Леле,смех!Голяма работа са САЩ,ама все по-малко стават желаещите да умрат за американската демокрация.