61

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 6 години

ТРЪМП КЛЕКНА В СИРИЯ, СЕГА КЛЕКНА И ПРЕД ДРЪПНАТИЯ. КВО СТАНА, ТИЯ АМЕРИКА ДА НЕ СА САМО ЗА КьОРФИШЕК И РУСНАЦИТЕ ДА ИДВАТ ПАК НА ВЛАСТ?НЯКОЙ ДА ОБЯСНИ НА НЕВЕЖИЯ ПЛС

60

Анонимен

преди 6 години

Много вярна статия. Описва нещата в Сирия точно както са.

59

Изумен

преди 6 години

Вместо да коментирате тука като някакви социолози, вземете да си гледате работата и да свършите нещо полезно. Усъвършенствайте се, станете специалисти в нещо - имайте гледна точка и се борете за мнението си едва тогава търсете отговорност от някого.Мислите, че разбирате от всичко щото сте гледали клипчета в интернет и сте чели манипулативни статии. Може да сте прихванали нещо, ама от тия ваще знания файда няма и НИКОГА НЯМА ДА ИМА.Вземете да свършите нещо. Децата ви-гладни, жените ви-недоеба

58

Анонимен

преди 6 години

Пълно поражение на Русия.Трагедия сирийският народ никога няма да забрави руските бомби.

57

Анонимен

преди 6 години

СВИНЕЛКЕЕЕЕ АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАННИК ДАВА 10 ДОЛАРА ДА ПУСНЕШ СТАТИЯ ЗА МАЙКА СИ ! ДА ОПИШЕШ КАК Е СТОЯЛА НА МАГИСТРАЛАТА И КАК ТЕ Е ЗАЧЕНАЛА В ХРАСТИТЕ МАААМ ТИ ПРОДАЖНА. УТРЕ ДА Е ГОТОВА. *** Е ВРАГ НА АМЕРИКА, ТРЯБВА ДА Я ИЗДОКАРАШ ТУК ЗА ТЕЗИ ДОЛАРЧЕТА

56

В България мафията с

преди 6 години

и има държава, в русия Путин си има държава с мафия и всичко квото муй кеф

55

Анонимен

преди 6 години

Ами!Как ще е отговорен, те руските бомби са най-хуманните.

54

Анонимен

преди 6 години

ИЗБИ МАСОВО НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ ЗА ДА ИМ ОКУПИРА ЗЕМЯТА И КРАДЕ ПРИРОДНИТЕ БЛАГА!!!!И ЗАПЛАШИ ЦЕЛИЯ СВЯТ , ЧЕ КОЙТО СЕ ОПЪЛЧЕЛ НА РЕЖИМА МУ В СИРИЯ ЩЕ ИЗПОЛЗВА ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ СРЕЩУ НЕГО!!!АЗ ВИЖДАМ ПЪЛНО ПАДЕНИЕ НЕ ПОБЕДА!

53

евроатлантик

преди 6 години

ами трябваше сътбата на Сирия да споходи Либия-демокрация и спазване на човешки права.

52

Burzum

преди 6 години

Арабска пролет до дупка!

51

благодарим ви

преди 6 години

Благодарим ви, Барак Хюсеин Обама и Доналд Трумп. Благодарение на вашата убийствена политика, Башар Ал-Асад се задържа вече повече от пет години на власт, Сирия си върна 98 процента от територията и Русия се разви като най-мощния фактор в Близкия Изток!

50

Анонимен

преди 6 години

Егати измекярите където са тия англичани!Що правят хората на късопаметни?Ние ,а сигурно и англичаните ,си спомняме ,как бежанци бягайки от ИДИЛ атакуваха Европа през Турция и Средиз.море.Как ни показваха всеки ден картата на Близкия изток с увеличаваща се територия на ИДИЛ,имаше и рязане на глави предимно на западнаци.Как 2год.Някаква коалиция бомбеше и нищо не постигаше!Чак след това се намеси Русия ,и тогава започнаха проблемите на И.Д.и тя да намалява територялно!

49

Анонимен

преди 6 години

Путин спря опустошаването на Сирия! Поздравления и за Асад, че не напусна като плъх държавата си. Поздравления и за сирийците, които останаха там да се бият за Родината си!

48

погр ебален агент

преди 6 години

Няма "Гардиън"! Няма "Дойче велле"! Има отдел "Лъжа и дезинформация" на ЦРУ!

47

КГБ

преди 6 години

След загубата на Балканите/Косово/, руснаците май навсякъде другаде натриха носа на американците. Американските провокации в Осетия, Ирак, Либия, Египет, Украйна и Сирия не само не отслабиха влиянието на Русия, а точно обратното. Опитаха се и икономически да ги сринат с пускането на американския петрол и газ на международните пазари. Наложиха им санкции. Включиха медии и Холивуд. Не. Нещо не си преброиха картите, засега.

46

Удари Ме Влако

преди 6 години

Тръмп - пионкаПутин - БАРУЕЦ

45

Анонимен

преди 6 години

Свинелка ИДИлева един ден ще и се наложи да връща тези кървави парички от подобни публикацийки, ще бяга в американското посолство и тя. Ако не го пометем и него. Ще реват пак НАРОДА ИЗБИ " ИНТЕЛИГЕНЦИЯТАААА " Дао ти е... и интелигенцията продажна античовешка

44

Анонимен

преди 6 години

Ако Русия не се беше намесила,сега в Сирия щеше да има ислямски режим по подобие на ,,Мюселмански братя " в Египет .Там военните успяха да направят преврат и да изхвърлят ислямистите от власта.В Сирия военните няма ше да направят нищо ,защото ИДИЛ са по силни от ислямската организация в Египет.Може би сценарият на Запада е бил такъв,но Путин го развали!

43

Плебей

преди 6 години

Яжте и пийте докът не са ви открили някоя болест, че после ще седите 100 000 години под земъта

42

Анонимен

преди 6 години

С една дума както винаги рашките пак лъжкунят .