121

Анонимен

преди 6 години

Гардиън да напише толкова безпристрастен коментар и за американските опустошения в Сирия. Може и в Афганистан. Как са оставили разруха, гладуващи и без покрив над главата деца. Колко невинни са били избити. Колко сгради са сринати, където уж са се крили лошите. Някоя друга болница за фон. Пропагандата трябва да върви. Демократичното убийство и по-безболезнено от недемократичното. То не се казва.

120

Анонимен

преди 6 години

*** пак препечата някаква западна пропаганда вместо да напише истината - САЩ разориха и разоряват, Балканите, Източна Европа, Близкия Изток и др., като някои страни се върнаха с години назад, но по-важното е, че стратегическата цел на ред неците е изпълнена - Европа не е конкурентноспособна, принудена да се бори с проблемите насадени и от краварите, конфронтирана е с Русия, което позволява последни глътки въздух на САЩ, но китайците скоро ще ги оправят...

119

То пък

преди 6 години

в Либия и Ирак такъв разцвет настана, че Европа се напълни с мънкита...ама иначе Ъмерикъ и виликъ.

118

Анонимен

преди 6 години

До !Всъшност някои *** не осъзнават, че съдбата кято ни сполетя е много по-жестока от повечето от местата с военни конфликти. Благодарение на "демокрацият" България за 25 години загуби 1/4 от населението си - най-голямата национална катастрофа до момента!

117

Анонимен

преди 6 години

Руснаците отидоха в Сирия като аслани, прибират се насраани....

116

!

преди 6 години

Добре, че сме в ЕС и НАТО. Можеше да ни сполети Сирийската съдба.

115

Тежък Сокол

преди 6 години

143 как да няма умерена опозиция , кой превзе Ракка , кой превзе по-голямата част от територията под контрола на ИД в Сирия

114

Тежък Сокол

преди 6 години

142 Още малко и потърпевша ще я изкараш Япония през ВСВ когато тя си е страна агресор парекселанс

113

отврат

преди 6 години

Пропаднала фалшива пропагандана со ро со и д на пародия на статия. Хлйб за ежедневно дрогираните извратеняци, привърженици на оная *** Сорос. Егати пропадналия весник !

112

Тежък Сокол

преди 6 години

Посочете една страна, която е прокопсала след руска агресия

111

Анонимен

преди 6 години

Големи ядове ще берат руснаците в Сирия.

110

Анонимен

преди 6 години

Все пак статията е на услужливия, а не обективния Гардиън

109

se

преди 6 години

Благодарение на Русия все пак ислямистите са натикани в ъгъла нали авторе на толкова анти руска статия.Та великата американска страна какво донесе на свта в последните да речем 20 години.Да изброяваме ли или ще си припомните американофили ...Разбиване на Ирак,Либия,Афганистан,Сирия и то очевадно след като се подкрепяха различни опозиции само и само да се сложи ръка на петрола и наркотика.Американската демокрация е една голяма лъжа за мислещия човек.Заблуда която се прокарва с пропаганда .

108

много вярно

преди 6 години

Путин претендира за победа над "Ислямска държава": големите приказки не успяват особено да скрият факта, че неговите сили се фокусираха много повече върху атакуване на опозицията срещу Асад, отколкото върху джихадистките бунтовници.

107

ПЕНЧО

преди 6 години

ТАЯ СИ ЗАСЛУЖАВА ДОЛАРЧЕТАТА -НАВЯРНО В РАМКИТЕ НА МИСТЪР 10 % . ИЛИ ,ВЕЧЕ ТАКЪВ ПРОЦЕНТ НЕ СЪЩЕСТВУВА ? ОТ 30 % НАГОРЕ Е УСЛУГАТА ДА СИ АМЕРИКАНСКИ ГЪЗОЛИЗЕЦ.

106

causa perduta

преди 6 години

По-добре щеше да е ако не се беше намесиил и джихадистката опозиция беше победила. Сега щеше да е демокрация като в Афганистан, Ирак, Либия, Египет... А емигрантите са бягали точно от руските бомбандировки и по някакъв магичен начин са предвидили тези бомбандировки, че започнаха да се изнасят няколко години преди това.

105

Велик

преди 6 години

Смачка и ислямистите и инструкторите им. Много се върнаха в тенекиени костюми.

104

Българска поговорка

преди 6 години

Пази Боже,*** да те освобождаваИЦипрас да има да ти дава!

103

Путин виновен

преди 6 години

защото Путин подкрепяше джихадистката опозиция и приветстваше с транспаранти бежанците в Европа, които станаха мойстори на боравене с ножове и камиони.

102

Един от Северозапада

преди 6 години

Дааааааааааа, разрушенията навсякъде нанесе Русия. Друго си е американската авиация, която успешно бомбардира пясъка в пустинята 2 години от време на време, в имитация на война срещу Идил.Там разрушения няма.Друго бих попитал-колко жертви от населението, военни и цивилни, в Ирак , са дадени от влизането на Щатите там, до сега? Под суртинка се говори, че са над милион....За разрушенията и разграбването-няма да говорим.