141

Анонимен

преди 6 години

До !Ердоган също в НАТО..?.

140

До

преди 6 години

С ф се пише

139

гардиън съкс

преди 6 години

Путин укроти Чечня, без коментар повече!

138

Русофил

преди 6 години

Путин ще помогне на сирия да се възтановят а после великия сириски народ ще се обединят с великия руски народ. Разбрахте ли сосоидииии?Даживей Росия и Сирия брадски народи завинаги

137

Завист...

преди 6 години

Putin is the best !

136

Анонимен

преди 6 години

Янките искаха читава Сирия, управлявана от ИСИС или най-малкото Фронта ан-Нусра

135

квартала на богатите

преди 6 години

толкова подредена и спокойна държава беше Сирия, преди да дойдат руснаците да стрелят по ***. американцит бяха създали рай на това място.

134

Русофил

преди 6 години

Напред с Русия, Северна Корея и Сирия!Най великите!!

133

Ут селу

преди 6 години

Кво а тва гардиан ? Кви с тиа ?

132

Анонимен

преди 6 години

А в другите държави (Либия,ирак,Афганистан)където западът победи въобще няма разруха. И в Сирия цветната революция не я започва Русия. Аман от пошла демагогия.

131

Анонимен

преди 6 години

Ние пък след 1989г при еврейската-краварска ОКУПАЦИЯ дето незнайно защо я думат(демокрация) щото (цъфнахме и вързахме),затова от 9,5 милиона население при бай Тошо сега сме държава с затихващи функции с 5 милиона население от които само 2,5 мил.етнически българи повечето пенсионери на доизживяване.Те на т,ва се казва ОПУСТОШЕНИЕ и то без война,ама за този планиран геноцид срещу българския етнос от американските окупарори не юдейския Гардиън ,ни грантаджийката *** ще напишат и ред..

130

До До !

преди 6 години

Като е толкова зле в България, защо не се заселили в Сирия, умнико?

129

май

преди 6 години

Руснаците освободиха Сирия и сега ще чакат вярност и благодарност... Но сирийците пак ще гледат на запад и плодовете ще ги берат западняците, а руснаците ще се сетят и за нас дето ни освободили пък сме били неблагодарни. Има нещо глупаво в това поведение, но всичко е икономика!

128

Анонимен

преди 6 години

Тия руснаци големи освободители се извъдиха - "освобождават " де що има за "освобождаване"

127

нато

преди 6 години

До крим не е руски Украйна никога не е била държава и никога няма да бъде.В крайната част на Русия само крадат и не работят.

126

Гост+

преди 6 години

Русия не се стреми да постигне "надмощие над САЩ в региона", а да спре "свинщината" която други провокираха. "Неговите сили се фокусираха много повече върху атакуване на опозицията" - да, защото само слепците не виждат, че билшинството от тази пасмина са терористи.

125

нато

преди 6 години

.Истината е в това че Америка си отива от политическата сцена заедно със Сорос и сие.Бъдещето е в Китай,Русия,Индия и Бразилия.Америка води след втората световна война 37 локални войни.Всичките започнати с лъжа и измама.(Тонкинския заливм; химически оръжия в Ирак и Сирия; .Единствения изход на Европа е да създаде собствена армия,да елиминира офшорните зони лишаващи от приходи всички държави.Да се съюзи с бъдещите победители Китай и Русия.Винаги с Европа и Русия и против Америка и Англия.

124

крим не е руски

преди 6 години

освен цивилни (деца и жени) руските окупатори репетираха ли върху друга мръвката джихадиктите 50% са руснаци

123

Анонимен

преди 6 години

Днес ще се проведе поредната голяма пресконференция на Путин.Акредитирани са рекорден брой журналисти - 1640.От чуждите най-много са японците. Следват немци, амерци и тн.

122

Пир I

преди 6 години

Победа и опостушение ли?На това му се вика "Пирова победа"!