51

До 47

преди 6 години

Аз не знам за цганин, загинал на фронта. Мародерствали са, както еинаги са правили...

50

SpaceX

преди 6 години

Християни какво ще празнувате на 1 януари. Тогава Светата ни православна църква чества ден Обрезание Иисусово

49

Осман

преди 6 години

Мен изобщо не ми пука за арабите. Но се нагледах на про-еврейски пропаганди и вече ги мразя. Арабите също не стока в интерес на истината. Ще ти забият нож в гърба винаги но евреите са по опасни.

48

До 46

преди 6 години

Израел не е окупирал нищо, няма лак да окупираш своя собственост. Ало не са те, арабите да са изпукали в пещерите. Никъде не се говори за Керусалим в Корсна- нарочили са си го за свещен от омраза към християните и евреите, натрапиха се и те там, където не им е мястото.

47

Бум

преди 6 години

Според специалните служби на Тунис,един от организаторите и ръководителите на ИД,е бил агент на Мосад.

46

Анонимен

преди 6 години

6 дневната война-египет,сирия,ирак и йордания тайно се съюзяват и нападат едновременно Израел без предупреждение.Първите 2 дена ударите се поемат само от граничните гарнизони.Започва мобилизация,евреи от цял свят се стичат в Израел.На 5 ден започва сеч,арабите в 1 ден загубват цялата си авиация и 60% от танковете.След 8-мия ден камила,,рит.е от страните агресори са съгласни на всичко,за да спре Израел.Така Ерусалим става израелски!С две думи казано.

45

Анонимен

преди 6 години

за намесата в трети страни - Возим се в автобус в щатите с турци. Един турчин нещо се заяде с шофьора. И един Българин вика на шофера - you are the boss ah ? Ей тоя като се ядоса... Вика ей сега ще се обадя на полицията и верно тръгна да звъни, въобще забрави за турчина и подхвна нашия... И така от нищото слезнахме, че дойде ли полиция става лошо..Това е *** пример - ЗАЩО НЕ трябва да се намесваме конфликти от 3-ти страни.

44

SpaceX

преди 6 години

44 да да арамеец а защо е обрязан 6 ден. Каква е Мария какъв е Йосиф лакви са апостолите

43

Хюго Бос

преди 6 години

Стояли са ди където са? Я, пак? Я, се образовай какво се случи с китната християнска държава Ливан? А как ги натири Йорданив с танковете??!

42

Осман

преди 6 години

До game1А значи като казвам истината или мои си "глупости" и измишльотини трябва да се страхувам? Нали сме в демокрация бе? За всички е ясно, че над 20 милиона руснаци и почти толкова немци загинаха през 2-ъа световна. За ромите и останалите загинали да не споменавам. Защо 'холокост'. Защо живота на 6 милиона евреи (те не са толкова жертвите им) е по важен от живота на останалите и защо дори оспорването на това е табу?

41

Ха

преди 6 години

Защо да палим Палестински знамена,Израел е окупирал територии а не Палестина.....

40

Анонимен

преди 6 години

43 глупости и коя е тяхната държава къде са градовете им.

39

Анонимен

преди 6 години

До SpaceX АРАМЕЕЦ !

38

Анонимен

преди 6 години

До game1 Когато палестинците -пелазгите са живеели там в тези земи , тогава още не са измислени евреите .

37

SpaceX

преди 6 години

39 Иисус пашестинец ли е

36

game1

преди 6 години

До Осман: Добре човек, не те ли е страх да пишеш така против евреите? Знаеш ли колко лесно могат да ти поискат ИП-то, доставичка и хоп адреса, полиция - обвинение в антисемитизъм и край - в затвора. Това се отнася и за другите... Недейта така хора, нека да не се бъркаме в конфликта между трети страни ! Не за друга ми да не го отелясаме ний ей така - ни вклин ни връка. Ще ви разкажа една такава история от щатите...

35

Анонимен

преди 6 години

"И още нещо ако изреалците са били там 3000 години, кой ги е изместил ? Защо са се махнали ? Как палестинците са дошли там ? Някой знае ли по-съкратен вариант на Историята да разкажа ? Ще е полезно и за другите !"Палестинците винаги са си били там!!! Ако бяха там израелците 3000 години...Защо миналата сряда си направиха измислената държава?!!Подкрепям до последно Палестинците...дано да се спасят от окупаторите...

34

OTOMAN LEGACY

преди 6 години

Gnusna evreyska ***..vsichki na vujeto!

33

Анонимен

преди 6 години

35 гшупости

32

SpaceX

преди 6 години

32 няма Палестина по време на 6 дневната война .