111

Анонимен

преди 6 години

Честита Ханука на нашите приятели евреите и нека знаят, че тук срещу тях са само тези, които изповядват оная "мирната" религия. Вярвам, че скоро Храмовият хълм ще бъде освободен и Плачът ще се превърне в Радост.

110

nina

преди 6 години

израелски окупатор и Резолюция 181 на ООН-моя грешка ;)

109

nina

преди 6 години

#128Уважаеми # 128,палестинците водят народноосвободителна война от 1948 година срещу ираелския окупатор.Моля,прочетете реолюциа #181 на ООН. САЩ създадоха и подкрепиха изкуствената държава Израел върху палестинска земя,за 30-40 години ударно заселиха,изкупиха земята на бедните палестинци , натикаха в ивицата Газа и ги подложиха на геноцид.Така най-кратко може да се отговори на въпроса на уважаемия ираелски посланник,който впрочем си знае много добре историята.И какво очаква Израел-цветя и рози ли?Който сee ветрове,ще жъне бури.

108

Bahur

преди 6 години

Защото мразим.........

107

Анонимен

преди 6 години

Чета ви коментарите и ми е тъжно...човечните палестинци, които дори не са единни помежду си, умишлено правят базите си, от които се изстрелват въпросните балистични ракети, в тунели под детски градини и училища, за да ви манипулират, и както виждам, успяват. Всъщност, гледайте "Фауда" - много поучителен сериал. Прочетете Catch the Jew на Тувия Тененбом, пък после пишете умнотии.

106

nina

преди 6 години

Мда,какъв интересен въпрос задава израелския посланник..

105

Историята говори

преди 6 години

България подкрепя братски Израел в борбата му срещу ислямската па***плач. Братя евреи, дръжте фронта, иначе тая фанатична, необразована, пещерна пас***мина ще ни залее като мътен поток и ще ни издави. Честита столица и не забравяйте братята си България, които ви спасиха от Хитлер, бидейки съюзници на Третия райх!

104

hhitler

преди 6 години

защо да палят бе поклук окупарор долен палестина не окупира и не трепи малолетни деца а вие ционистите го правите при християните и муслуманите го няма това зверство

103

до 122

преди 6 години

Защото, тези които ги горят са още във феодализмъ. Това се отнася и за матушка Русия.

102

Анонимен

преди 6 години

ми шото сте окупатори и агресори ...за туй !

101

Анонимен

преди 6 години

А всъщност проблемите в тази част на света ги забъркана англичани и французи ;-)

100

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Защо горят навсякъде по света само еврейски и американски знамена ?Хубав въпрос ! :)

99

муспи

преди 6 години

Излиза че св?$е е забранена дума! - отчаена борба за съществуване на мъртавците.

98

муспи

преди 6 години

- Защо горят само наши и на Задокеанската ни Суперголяма Военна База? - На чугунената еврейска логика, чугунен оттовор - а защото сте заграбили Парите, Правителствата и Армиите на всички народи! - Че кво от тва? Можем правим, а и яхве е дал света на нас. - По вашата недочовешка логика ще си получите това за което се абонирвате, то не е приятно но е неизбежно - кървава каша от всички, даже и от тези дето са се потулили по островите, за храна на свинете които ще се развъждат за храна на арабите.

97

Анонимен

преди 6 години

Терористите нямат място в Свещения град, още повече да искат отделна държава и отгоре на всичко израелската столица да е и тяхна столица, аман от ***!

96

Трак до 115

преди 6 години

Пиши на кирилица , това е древна и велика азбука , нямаща нищо общо със славяните.Аз съм роден в България от арийската фамилия-Хилдебранд.Българи и германци сме една кръв , историята го показва.Заедно сме непобедими и скоро света ще го разбере.

95

Анонимен

преди 6 години

Istinata e: che ako Vsichki arabski strani se saberat zaedno + Erdogan Putin Korea Amerika i tiq chudovishta Shte kleknat No Vsichko e pari

94

Анонимен

преди 6 години

Nqma Po mrazena nacia ot vashata NqMA ***

93

Анонимен

преди 6 години

Zashtoto vseki vi mrazi !!!!!! Free PALÄSTINA 🇵🇸 Amin!!

92

Щирлиц

преди 6 години

Ами да пита ООН,нали то реши да има Израел и Палестина под един покрив?Може и англичаните да попита,но това е все едно да пита сам себе си.