71

Осман

преди 6 години

Никога не съм бил строител. Аз бях шофьор в армията. Карах Зил 131. Ходил съм и на стрелби. Бях си кашик. Носех си каската, тежка беше и в началото ме болеше врата от нея. Охранявал съм влакова композиция с противопехотни мини. Сутрин в 4 часа с цигара в уста съм гледал студената луна скрит покрай вагона на Гара Зимница. Спах във конски вагон при температура от -15. Ял съм русенско варено, хляб и домати и съм пътувал с дюшек на гърба. Паси бил българин Хайде бе!!!

70

Анонимен

преди 6 години

Ами когато ви насметат юдеите от Израел и палестинците довършат започнатото от австрийския художник, то чак тогава може и някой тук-там да запали палестинското знаме.

69

Осман

преди 6 години

Един турски духовник и учен казва се Ахмед Хулюси казва така:"Когато починете, вие не губите разсъдъка си. Точно обратното. Задавате си въпроси и моментално получавате отговори но без думи. Думите не съществуват. Думите не са достатъчни да ви предадат информацията на Вселената".Та и при ционистите е така. Думите не са достатъчни.

68

SpaceX

преди 6 години

74 защото е по българин от такива като теб

67

Ами сега

преди 6 години

Путин направи голяма совалка,Сирия,Египет и сега е пак в Турция,запитан какво става говорителя на Кремъл заяви че ще се разбере на 14.12.2017г.

66

SpaceX

преди 6 години

72 а бе Османе кажи си че тъжиж по Строителни войски дето си бил. Танк са мо на картинка си виждал

65

Осман

преди 6 години

Защо когато България влезе в НАТО не се разплака от радост един българин? Защо се зарадва евреина?

64

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААмаршируват на място ве4е 100 години ..откак турция като държава съществува в една реална битка не е влезнала армията има ....нека си марширува ....

63

Осман

преди 6 години

Соломон Паси нищо лошо не е сторил. Той се разплака когато България влезе в НАТО. Разплака се защото той беше свършил своята работа. Без обществен дебат и без запитване една страна влезе в НАТО. Страна с 200 хилядна армия и 2000 танка. Страна с десетки изтребители днес има два самолета, 10 хил.военни, и 50 танка. Да . Паси успя.

62

майорски

преди 6 години

Защо никой не пали Палестински знамена .това въпрос ли е ?ако да кази ми ти бре г-н посланник?Зашо????Хорицата си живеят мирно , кротко ..вие им се натресохте ...после ги изгонихте от домувете им ...заселвате територий който не са ваши .....гоните ги от градовете ...направики сте най големият концлагер в света ...ами кои знамена да горят ?е как

61

SpaceX

преди 6 години

60 Ливан го сусипаха юалестинците на Ясер Арафат и сирийците Хафез Асад. Палестинците се опитаха и в Йордания преди това но не им мина номерът. ИЗРАЕЛ СЕ намеси в Ливан на края и то на страната на християните но ние тогава заедно с другите страни от Варшавския договор бяхме на страната на мюсюлманите

60

Осман

преди 6 години

Купуват медии, политици, банки. Направо си назначават управници на държави. Командват ги като кукли. Откакто Ердоган каза лоши неща за Израел всички западни медии го очернят. Дойче веле немска ли е според вас? Фокс? Парата е в тях. Зетя на Тръмп е евреин Палестинците нека хвърлят камъни. Това е в интерес на евреите. Имат крипто-управници дори в ислямски страни. Според книгата им да бъдеш нечестен спрямо гоите (които са по нисши от кyчета) не е грях.

59

Анонимен

преди 6 години

Game, ти си малко дете, явно. За да разбереш истината за конфликта, трябва много да четеш. Защо мюсюлманите считат Йерусалим за свещен? Защото там се намира СИнята Джамия. Отделно, евреите и арабите имат общ корен - семити са. Религиите им са много близки. Дори почитат Исус и Богородица, някои от старозаветните пророциЧети, не питай по форумите.

58

SpaceX

преди 6 години

65 и какво ло е направил Соломон Паси . Та той работи още от 1990 за влизането ни в НАТО това лошо ли е

57

Осман

преди 6 години

Как са опасни евреите? Ама няма да ми стигнат символите. Ако започна да пиша и давам примери. Дълго и широко. Всички знаем как са опасни. Не са опасни с камъни. За пример ще ви дам ключова дума:Соломон ПасиПомислете малко...

56

game1

преди 6 години

Но интересно също и защо пък мюзлитата считат изреал съл също за свещен .. Нали камъкът на Ейбръхъм е в саудитск арабия... Може би нарочно, за да имат надмощие.. Салахадин мисля, че беше първия мюзлим дето превзема иерусалим...Абе добре че не живеем там... те хубаво владетелите се борят за надмощие, но реално местното население го отнася :) Барем ние се пооправим, че ...

55

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААПрав е професора за вас

54

До Game

преди 6 години

Няма как на кратко, но има една статия в Bulgarian Times - От къде произлизат евреите. Ще ти е от помощ. За да разбереш кои са палестинците, прочети за семитски племена и филистимци. Конфликта е главно за това, че евреите напускат Палестина преди 2000 години, но 1949 създават държавата Израел върху територии, които отдавна са населени с палестинци, но евреите считат за техни защото така им е обещано в библията. И следват геноцид, гонения, съсипване на Ливан, който прие голяма част от изселените

53

game1

преди 6 години

до 51: А защо я нападат, да я разпокъсат ли ?Малко ми напоня на междусъюзническата война, дето всички ни нападат и ние пак ги разбиваме, само дето оставаме разпокъсани.

52

До 54

преди 6 години

Как са по- опасни? С терактове, с камиони, газещи пешеходците, с налагане на шериат?? Това са изпълнения на исляма, на арабите, за евреи не съм чул..