31

Осман

преди 6 години

Палестинците винаги си бяха там в Палестина. Евреите бяха в Европа. Хитлер уж щеше да ги прати в Мадагаскар После избиха няколко милиона хора, повечето неевреи, роми, славяни, и всякакви и го нарекоха 'холокост' и им направиха държава за да контролират петрола. Поставиха си тумора там и той пусна разсейки навсякъде.

30

SpaceX

преди 6 години

Днес посланник Тафров най точно го каза. Няма такова животно като признаване на Столица на дадена държава. Признава се самата държава а нейно право си е да си определи който иска град за столица. Израел много отдавна преди 50 години е определил Йерусалим за Столица

29

Антрополог

преди 6 години

На снимката са чисти немци , истински арийци !!!! Фюрера се върти в гроба и проклина .....

28

game1

преди 6 години

Сега прочетох за 6-дневната война - има в уикипедиа, но по-скоро се разбира, че Израел се защитава и разбива другите ...Интересно е как наистина се стига до тези конфликти между Изреал и Палестина... Някой знае ли ? Само 6-дневната война ли ?И още нещо ако изреалците са били там 3000 години, кой ги е изместил ? Защо са се махнали ? Как палестинците са дошли там ? Някой знае ли по-съкратен вариант на Историята да разкажа ? Ще е полезно и за другите !

27

Осман

преди 6 години

Ех, да можеха да се постват линкове тука как в Израел учат децата. Как ги карат да пишат по бомби "от Израел с любов" и после същите бомби ги пускат в Палестина. Да ви пусна интервю с еврейския посланик в Турция как водещия на снн тюрк му каза "вие ползвате 10 пъти повече вода от палестинците и им присвоявате чуждестранните помощи" и как онзи се пулеше пред камерите.

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен То й в България тревата нещо понамале !

25

Анонимен

преди 6 години

Защо ли?И защо хора по целия свят мразят евреите? И защо единствените които не ги мразят са тия на които плащат или са промили обстойно главите?

24

българина

преди 6 години

палестинците не управляват света с фалшиви долари от фед.... и си стоят където са няма държава по света която по някое време да не е издала декрет за изселване на евреи! като се почне от португали, испания, англия, германия, франция австрия, чехия, италия, полша, русия, египет...... това малко ли е??????

23

Анонимен

преди 6 години

Това е вулгарно! Никой не се бори с жертвите, а само с агресорите.

22

Кики

преди 6 години

Да живее държавата Израел

21

Анонимен

преди 6 години

С ятагана не знам,ама израелец като мине-трева не никне!За 6-дневната война вземи прочети малко-тогава стана техен Ерусалим..и до Кайро стигнаха,Садат на колене падна,само да спрат!

20

game1

преди 6 години

Защо :) Какво ''защо'' бе джанъм ? Вие разпалихте бурето с фитила и сега защо :) Какво очакваш ?? Да седнат да чоплят семки чаршафите ли ? Не ги ли знаеш какви са ... турихте си главата в торбата - това само мога да ти кажа ! Уж имаше мир в Иерусалим и сега - йок ! И това ли ви харесва ???Не се ли сети, че и Турчулятя ще ги подкреят, нали са мюзлита.. а това е най-лошото ! Удари ли търчин с ятагана - няма прошка - до - 9то коляно, както при нас е било !

19

ОТГОВАРЯМ ВЕДНАГА

преди 6 години

ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ МРАЗИ ПАЛЕСТИНА ,А ВСИЧКИ МРАЗЯТ ЕВРЕИТЕ...ЗАЩОТО ИЗРАЕЛ Е АГРЕСОР И МАСОВ УБИЕЦ,А ПАЛЕСТИНА СА ЖЕРТВИТЕ,ЗАЩОТО СВЕТОВНОТО ЕВРЕЙСТВО УНИЩОЖАВА СВЕТА И СЕЕ СМЪРТ,ЗАЩОТО ЦИОНИЗМА УНИЩОЖАВА ЕВРОПА И ЕВРОПЕЙСКАТА РАСА,,ЗАЩОТО ЕВРЕИТЕ СА ПОКЛОННИЦИ НА САТАНАТА ...СЕГА СТАНАЛИ ВИ ЯСНО ЗАЩО

18

Осман

преди 6 години

Ами "гоите" се подкрепят затова. Вие сте богоизбраните и всички останали са лоши.

17

Анонимен

преди 6 години

не палят Палестински защото никой не мрази палестинските ,, палят се знамената само на тираните и омразните дуржави

16

ля ля

преди 6 години

на всички им е много ясно кой е новодошлия и кой е тиранина!тия хора са ги гонели и били през целия им живот и не знам някой да ги обича! *** - трбва да се сортра и намали човечеството на Земята - предлагам от тези да започнем както и от тези нашите мексиканце които си отглеждаме!

15

Анадолец

преди 6 години

"Време е Константинопол да бъде върнат на християните, а всичко де що е брикет, брадат, бурка и т.н. да бъде издавено в петролните кладенци."Ще се спукаш от яд бе...А и Защо пък върнат...??? Големи готованковци сте...:-) Който иска да идва да го вземе!!! Толкова сте мързеливи, че ако по дърветата вместо плодове да имаше пари...пак щяхте да сте недоволни...ами сега ше трябва да ги береме ли :-) :-) :-) :-)

14

Бай Иван

преди 6 години

Право на Израел.Това е държавта дето устоява на всищки араби до сега.Имат си атомни бомби и арабите освен са де забят нищо не могат да направят.Ако пак ги нападнат ще и вземат нови територии.

13

Некъф

преди 6 години

Време е Константинопол да бъде върнат на християните, а всичко де що е брикет, брадат, бурка и т.н. да бъде издавено в петролните кладенци.

12

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам да палим и палестински и израелски флагове. Да няма сърдити.