23

Край

преди 6 години

Последния квартален ***, дето пие бира пред блока от найлоново шише и дето не е хващал работа от миналата година е убеден че кара почти като Хамилтън. Типично е това че от ходенето си на море може да ти разкаже основно за това как е стигнал до там и после как се е върнал. Кой как го е засякал, как е мигал по магистралата, как направо му е идело да пребие някой. И те така.

22

Анонимен

преди 6 години

Няма добър градски транспорт в София.3/4 от софиянци не ги грее прехваленото метро, а с автобусите нямаш никаква сигурност ,че ще стигнеш навреме.Метро има в Москва, Лондон, Париж, Берлин и др. европейски градове, където може да отидеш в почти всяка точка или близо до нея. В София все още имаме имитация на метро! Два лъча (строи се и трети) и нито един кръг. Това е много далеч от представите за метро.

21

Анонимен

преди 6 години

Още по смешни са Охраните. Изведнъж станаха нелепи и съвсем простовати. Младежите постоянно вдигат нивото на образованост и тея станаха като мсймунии. Обаче като ходят все едно купили цяла София :))) много тъжно.

20

Край

преди 6 години

А да - прав си. Българчето е убедено че градския транспорт му е под нивото. Нищо че градовете с големината и устройството на София в Европа залагат на градски транспорт. Тук и последната дропла държи да иде до мола в час пик с КОЛАТА. Градския транспорт не може да се движи от коли - не знам спирка в София на която да не мигат по 2-3 коли - "аварирали" за баничка на шофьора.

19

Анонимен

преди 6 години

До 19Балканския комплекс няма изтриване.

18

Анонимен

преди 6 години

Това го знаем БМВ втора ръка на 5 години от Германия. ..Обаче спряно пред панелен блок в крайния квартал. Класика. Отдавна вече хората не съдят по колата. Беше то....В мутринските времена.

17

Край

преди 6 години

Властта угажда на тъпия порив на българчето към кола. Иска да я избирате и да ви харчи парите за това не ви глобява като си паркирате колата на тротоар или в градинка. Не ви спира колата ако ще да се разпада в движение. Резултата е че българските градове са заринати в коли и в час пик скоростта пада под 15 км./час. Диша се лошо. Българите имат повече коли /но по-стари/ от много по-богати народи в Европа - повече от унгарци, хървати, датчани, румънци. Диагнозата е ГЛУПОСТ.

16

Анонимен

преди 6 години

Е как на българина да кара кола му е рожденно право. В момента когато се роди му се купува една 20 годишна трошка нов внос на 160 000км ако може БМВ или Ауди А6. Зе него градския транспорт е под нивото му.

15

Край

преди 6 години

Българина много обича кола. Ако питате в един блок какво да се направи на мястото до него 80% ще кажат паркинг, 15% градинка и само 5 - детска площадка. Обяснението за това е просто. Българчето е много първично и се пред конските а не пред интелектуалните сили. Шофирането и най- висшето "майсторство" което е овладяло през живота си. Много обича да управлява а освен кола нищо друго не управлява - даже и живота си. И ромите много обичат да карат по същите причини.

14

РВ

преди 6 години

Абе че в България се карат автомобили които рядко се виждат по пътищата на много по- богати държави е така! Дълго не можех да си обесня как най-бедната държава в Е.С. има най-много премиум марки автомобили на глава от населението. И стигнах до извода че може би самата дума наСЕЛЕНИЕ е решението в задачата. Просто сме преНАСЕЛЯНИ с наСЕЛЕНИЯ.

13

Келеш

преди 6 години

*** си обича 20-30 годишната европейска бангия... :)

12

Анонимен

преди 6 години

данъка на колата е по голям от на жилищетоотделно има ГТП акциз на горивавинеткизастраховкизимни-летни гумии то идва едно минимум 600+лева разход за година само да я притежаваш тая кола, ако искаш да идеш на село трябва и гориво да добавиш

11

богат бизнесмен

преди 6 години

някой да ми изчисли колко е ипотеката на къжа за да речем.. колко са сега нормалните... 300 000 евро че таа.. 5% на 300000 излиза че българина ката Veyron-и, взима 40000евро на месец чисто. евростат бие отново.

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимно 9От бивши робти като теб наистина нищо не става

9

Анонимен

преди 6 години

От бивши робти на османската империя народ не става.Няма понятие като бивши наркомани и ***

8

Анонимен

преди 6 години

Гражданската на колата е 200 лв, а застраховката на дома е 20 лв, при това не е задължителна. Жената също си има кола. На прозореца на кухнята не лепя винетки. Спираме до тук с разликите в разходите. Не е въпрос на любов, а на необходимост.

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимно 6бай *** това ли ти е мечтата

6

Анонимен

преди 6 години

Мечтата на бай *** е един път да се набута у панелката и после гледай цирк - 5 лева не можеш да му вземеш за общите части.

5

Анонимен

преди 6 години

В ЕС има клубове и фестивали за почти всяка марка и модел автомобил.

4

пеЮ

преди 6 години

ТОЯ ЕВРОСТАТ Е КАТО РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО, СТАВА САМО ЗА ЗАДНИ НУЖДИ