8

уцси

преди 6 години

Контрабандата с лекарства и други медицински потреби е световен бизнес. Преди години медицинските ни сестри в Либия паднаха жертва на незаконна търговия със заразена кръв. Евтина заразена със СПИН кръв от Африка е минавала през няколко държави със смяна на документите, включително и ужким напредничави и демократични западноевропейски страни, след което е продавана скъпо и прескъпо на Либия. Обвиниха сестрите, че нарочно били заразявали деца с нея.

7

Анонимен

преди 6 години

Разчистват конкуренцията на Волевия, той навъртя милиарди с тази схема. Но него никой не го пипа щото има златно пръстче в момента. И въпреки че видяхме цялата схема по телевизията, прокуратура лови някакви кокошкари (сравнени с него). Ей те т'ва е нашата система - ловим единствено да предпазим нашите!

6

Бг

преди 6 години

Нали бяха много хубави тия пари а?

5

Анонимен

преди 6 години

Дрън дрън,ала балаи нито ред,КОЙ му даде паспорта и защо вече не му е отнет,а тъмният да е качен на самолета.Това ни интересува!Подвизите му са ясни.Защо ни е този тип...?

4

Do 1 Cinik

преди 6 години

Mari ristitutko a drug pat pishesh, che koyto ima bg pasport e balgarin.

3

Чичо Гошо

преди 6 години

Затвор за тия изверги и отнемане доживот правото да практикуват каквото и да било свързано със здравеопазване!А лекарствата раздайте на болните хора! Апелирам да се направи кампания и да се раздадът безплатно на болни хора!

2

Анонимен

преди 6 години

Добре де, не мога да разбера властите в държавите от ЕС, където са били продавани тези лекарства, не се ли интересуват откъде идват илачите и нямат ли доставки директно от производителя на същите?

1

Циник

преди 6 години

И преди съм го казвал - паспорта не те прави българин.Тарамбука бил разследван и за други престъпления.Сирийци, афганци, иракчани...тези *** са се по тънката лайсна.Алергични са към работа.И с милиони такива - напълниха Европа!Смирение...разбиране...толерантност...интеграция!