28

Анонимен

преди 6 години

Рибата мирише от главата Всички други се възползват от възможно създадената ситуция,вратите и вратичките

27

Анонимен

преди 6 години

На 100% е Арабина,а то наште като не са искали....,пък са се дърпали...,въй....,мъка.Принудили се Докторчетата и цялата друга *** та му помогнали,на Арабина де.... Лекарствата са една малка прашинка,ама защо не кажете колко народ е съсипан от операции без да има нужда,който са опирирани и лежели в болница само по документ добре,ама другите?

26

Анонимен

преди 6 години

Случайно ли КС пак виновен.Какво е това,уж има разделение на властите и накрая-един сириец ни е виновен.Ами имената на доктори,аптечни шефове,аптекари,които са продавали и са застрашавали живота на болните.Защо всичко у нас не работи,да си спомним за сигналите,уж ги има,но приеха да си казват имената.Схемата се е въртяла от 9 години. Няма как да това да стане без участие на родни политици.

25

Виждате

преди 6 години

каква е ползата от "горките мигранти'- били те и "учени".. Ако е в АРАБСКАТА си страна, дали ще прави тези "въртележки'? Явно за тях не е демокрацията.( както навремето имаше пиеса за "Зле разбрана цивилизация"...)Сега отнемане на БЪЛГАРСКОТО гражданство за ЦЯЛАТА му рода и ОБРАТНО откъдето са дошли( в краен случай, ако Русия го приеме от Асад- халал да им е ...)

24

Анонимен

преди 6 години

И кой му е давал да изнася тези лекарства. Може би пак Орешарски или Путин ?

23

Анонимен

преди 6 години

Още един пример какво КОРУМПИРАНО БЛАТО е България.Ама нали, герберастите те са толкова добри. Тоя насила е давал подкупите, а пък те за да не го обидят са прибирали комисионните.

22

Анонимен

преди 6 години

Ах този лош арабин...натоварил е лекарствата на камила и ги е продал в чужбина...Въобще не е давал подкупи тук и там, защото без тях и дюнерджийница не е можел да отвори...

21

Анонимен

преди 6 години

Само без чужденци. Чужденци да морят българи и да вземат чрез данъците парите ни ми идва нанагорно.

20

Анонимен

преди 6 години

И естествено Собственикът на ГЕРБ, който управлява еднолично Държавата, вече десет години - ни лук ял, ни лук мирисал.Той е целият в бяло. Всеки знае, че фармацевтичната мафия в БГ е закриляна от ГЕРБ.

19

Анонимен

преди 6 години

Сириец фармацевт няма. Това е скалъпена история.Разбира се че в основата на далаверата са герберастките крадльовц.и.

18

Анонимен

преди 6 години

Престъпниците там изгорете ги на клада, разфасовайте ги всичко както е по закон. Сириеца му вземете паспорта и шут в *** към родината му. И търсете други престъпници. Здравна каса е синоним на корупция. Срам.

17

Анонимен

преди 6 години

Плащал си е редовно на Суджука и Цацата не го е закачал.

16

Анонимен

преди 6 години

пак намериха кой да им опере пешкира

15

Анонимен

преди 6 години

Естествено,сириеца е човека .Вие за българи престъпни умове неможе да си помислите, камо ли да управляват престъпни групи .Су.джу. Ци. има ли замесен ? Ама не бе ,той сириеца е големия бос .

14

до10

преди 6 години

Ама ти вярно ли мислиш, че износ 80м.опаковки за година/?!?!?!??!?!/ един чужденец може да е начело истински?

13

Пустиняк до Циник

преди 6 години

И кой да се изрепчи пръв! Естествено баш ***, икономическия мигрант в Германия. Лекарите, включително и УПРАВИТЕЛИТЕ на болници кви са???? Такива като тебе, ориенталецо!

12

йнцд

преди 6 години

До Пустиняк 10О, не е само у нас. В Германия държат сектора за коли под наем, проституцията и пр. И там вече действат подобни измамнически схеми и произвол.В повечето европейски страни има арабска мафия.

11

Анонимен

преди 6 години

Как ли пък изникна сириец, че и фармацевт, да не би на някой наш дупетат да изгърми именцето.... Кой ще *** кюфтета в парламента за без пари после?

10

777

преди 6 години

Ами, да! Башар този ще го екзекутира без много маяне, щото е лошият диктатор. Ние сме добрите демократи..

9

Пустиняк

преди 6 години

Ех, ако ги немаше тия мръсни чужденци, *** сам не може и да краде. Трябва сириец да му организира измамата, в която участват десетки изучени нашенци-доктори. Преди един афганистанец беше шеф на банда *** нашенци, които прекарваха бежанци. Спомняме си кво стана... Абе все други са утайката, *** все при нас намират почва.