48

Анонимен

преди 6 години

Еха, сирийците се доказват като голяма нация от физици, фармацевти и учени. Точно както си мислехме. И най-добрите сред тях не са безразлични към правилата на свободния пазар. Чудесно!

47

НЕ РАЗБИРАМ....

преди 6 години

Те затова ли се влачат в България?ЗА БЛАГОДАРНОСТ,че сме ги приели ,че и работа сме им дали....".БРАВО"

46

11111111111

преди 6 години

Питам ,се защо няма Бесило ? Утре ще се покрие всичко!Виновните сме ние!

45

Voenno uchenie,bg

преди 6 години

Bulgarski visoko obrazovani v ban, beseka i unesese banditski doktori, aptekari, policai, mitnichari, askeri, finansisti, chiminjeneri kradat bg banka i bg zdravna i pensionna kasa...

44

Анонимен

преди 6 години

Koi im dava bg pasporti

43

Българин

преди 6 години

Госпожо Анисия Иванова, не зная какъв журналист сте, но преди да пишете, трябва да научите правилен български! "ИЛАЧ" не е българска, а турска дума и няма място в нашия език! На български се казва ЛЕКАРСТВО. Освен ако някой не Ви плаща, за да натрапвате турцизми в българския...

42

Анонимен

преди 6 години

И сега изведнъж всичко ще цъфне и върже - блаженни са вярващите.

41

Анонимен

преди 6 години

Какво е НЗОК? Един огромен фонд който фиктивно не се води държавен, но се управлява от назначени държавни администратори, на които не им дреме как се изразходват нашите пари. А върха на глупостта е принципа на солидарност, аз плащам 150 лева месечно, а Пешо 20 лева, но и двамата получава една и съща услуга - къде е логиката? Пробита комунистичска утопия и пародия на здравеопазване, но важното е че сме задължени да внасяме здравни вноски, за да може едни наши хора после да ги пъхнат в джобовете.

40

И кой е виновен

преди 6 години

Лекари, включително и управители на болници му продавали илачи, платени от здравната каса за пациентите им.

39

Анонимен

преди 6 години

Целият този театър е за да може герберастите да сложат каишка на Магарешки.Щото напоследък много не слуша Вожда и се опитва дори да изказва собствено мниние по доста въпроси.

38

Анонимен

преди 6 години

Системата е сбъркана и докато тя не се подчинява на пазарните принципи, винаги ще има такива схеми. Време е да приемем, че здравеопазването струва пари - докато заравяме глави в пясъка, вечно ще има недостиг на лекарства.

37

Анонимен

преди 6 години

Сириецът е просто бушон. Други са главните виновници! Но, не вярвам да има осъдени, ще се покрие и тази далавера. Помним за аферата в Опицвет, където хванаха някакъв химик със 600 кг опиати и се оказа, че били за собствена употреба. Съдийката се пенсионира веднага, но...казват, че получила 300 000 долара.

36

Анонимен

преди 6 години

Сириецът бил мозъкът....Моля, моля, българските мошеници са не по-малки откриватели на измами и престъпления на ръба на закона!

35

Анонимен

преди 6 години

значи фармацевтите стават милиардери с пари по касата, някои си купиха самолети и места в парламента, а пари за лечение на болните български деца - от тази каса - няма. Привърженик съм на правовата държа, но така ми се иска понякога тези тарикати да попаднат на диктатор дето ще ги забие на кол.

34

Анонимен

преди 6 години

Министърър на здравеопазването е в кюпа заедно с шефа си. Не се надявай на който и да е от двамата.

33

Анонимен

преди 6 години

ПО СЪЩИЯ НАЧИН РАБОТИ И МАРЕШКИ С НЕГОВИТЕ АПТЕКИ! ЗАЩО НЕ ГО РАЗСЛЕДВАТЕ И НЕГО!?

32

Анонимен

преди 6 години

Да му се отнеме паспорта, гражданството и депортация на цялата му рода. Тарикати нени стеба - гепаджийте ни стигат!

31

Анонимен

преди 6 години

Щом един нищо и никакъв сириец е въртял такава търговия, може да си представим нашите "бизнесмени" от ГЕРБ, за които Държавата от 10 години им е Бащиния, къде са!

30

Анонимен

преди 6 години

От стотици милиони лева в рамките на една нощ далаверите станаха милиони лева. След още една нощ вероятно ще станат "не били компютри, а компоти". След два-три дни всичко ще се окаже че било законно. А на четвъртия ден може и да се извинят на "сириеца", докторите и аптекарите, че станала грешка. Важното е да се замрежи погледа на населението и да го настроят враждебно не към истинските, а фалшивите им "виновници", че на пазара няма жизнено необходими лекарства.

29

Анонимен

преди 6 години

Този може да има вина, но е бушон други са генераторите и помагачите. Може и политици да има. Сега да видим ще ги намерят ли? Нали трябва да се борим с корупцията и престъпността, а скоро от ЕС ни посочиха, че плащаме най-скъпото здравеопазване.