92

Анонимен

преди 6 години

Елементарно - вероятността от навлизане на електромобили в автопарко е 100%. Да не се окаже само, че Белене няма да е досстатъчна

91

Анонимен

преди 6 години

Ами като построим Белене ще затворим скъпите Марици и Веита

90

аз

преди 6 години

Заради замърсяване на околната среда.

89

аз

преди 6 години

Заради замразяване на околната среда Европа иска да затвори тецовете ни,а те дават около 40% ел.енергията.Двата реактора в Козлодуй им остават малко и какво ще правим след това.Правителството иска да забрани отоплението на дърва и въглища,защото замърсяват въздуха,а това означава отопление на ток или газ.Е не искаме Южен поток и Белене.Накрая от износители ще внасяме ел.енергията,но изглежда това е стратегията.

88

don

преди 6 години

На тоз севдо експерт колко му е платено да изказва едно такава мнениеФранцузите от 27 години се борят да ликвидират българската енергетикав България нищо не трябва да се произвежда ние трябва да сме роби на ЕС

87

далаверата Белене

преди 6 години

Агент Гоце от Сирищник, Румен Петков(пикаещият във фонтани), фъфльото Стойнев, "дългият инкасатор" Румен Овчаров и бившия червен министър Петър Димитров плачат за затвора във връзка с далаверите около Белене, защото откраднаха милиони, а не построиха нищо.

86

Анонимен

преди 6 години

Ако рашки те построят централата, като ремонтираха двигателите на МИГ-овете ще светнем всичките.Пияните колхозници и те стават все по-зле, като материал, доста от тях са се спасили на запад.

85

Не на БЕЛЕНЕ

преди 6 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 3 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток.Тази теми завинаги са приключила за България. Руските под.логи в България обаче продължават да точат лиги за да крадат и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток(с тези пари Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син) от комунистическите правителства.

84

в тоя форум

преди 6 години

Е пълно с коментари на *** на Бай! Ще отговоря на всички простотии - като идва зима, договорите за износ се пишат така, че да поемат натоварването в дадена страна-не и в БиДжи. ЦЯЛОТО вътрешно потребление е около 30% на средна годишна база.Белене е измама. Износът се държи от Гоце, Р.Овч., Агент Сава, Бисеров и Цонев и няколко групи от ГЕПИ. Белене е кражба в чист вид. В програмата за саниране крадяха по 80%. Спряха санирането, за да не стане очевидно, но откраднаха почти 1,6 милиарда лева.

83

До 86

преди 6 години

Баѝ Бахур, как ставаш независим, като купуваш оборудване и гориво от един и същи и единствен доставчик ?Личи си, че мозъкът ти е от бахурни гънки

82

Анонимен

преди 6 години

На базата на кое един преподавател се нарича експерт. Прочел много статии, сътрудничи с фирми в областа на енергетиката или проста за тежест на мнението се нарича експерт. Завряният зет един долар не е спечелил от финансовите пазари, иначе експерт по финанси. Даже в чужда къща живее "експертът"

81

Българина

преди 6 години

Ей заради такива като този няма и юп. Защото не бил изгоден. В големите национални проекти икономиката е на втори план. Утре като затворим трите въглищни теца, аз ток от румъния и турция няма да купувам, а ще го изсмуча от твоя предателски г з. То и нато щеше да ни пази, за това останахме с пилоти без самолети. Този знае ли че ако ел коли станат масови ел мощности трябва да се удвоят??? ***

80

Бахур

преди 6 години

Белене (както и Южен Поток) означава енергийна независимост за България !ето за това всички еврейски *** са мобилизирани да торлявят срешу Белене !!!

79

Anonymous

преди 6 години

До Защо пък руска?Руснаците са по-добри в ядрената енергетика, затова руска!!

78

Защо пък руска?

преди 6 години

Западните технологии работят с уран с ниско съдържание на уран 235. Това прави горивото по-ефтино, а ядрената централа по-безопасна. След това отработеното гориво пак е по-безопасно.

77

Любопитно

преди 6 години

След като има толкова излишна електроенергия защо през миналата зима никой не ни продаде а се наложи ТЕЦ 2 да спре износа а след това да плаща неустойки?

76

Анонимен

преди 6 години

С ЕДНА ДУМА "ПЛАЩАЙТЕ", ЦЕНИТЕ НЯМА ДА ПАДАТ.

75

Красимир Лозанов

преди 6 години

Не се ли случи миналата зима, при съвсем нармален студ от минус 10-15 градуса, да се окажем на ръба? Спомням си, че тогава трудно намерихме откъде да внесем. И никой не споменава, че "радпределетелите" редовно свалят напрежението. Това, освен че ни удря по джоба, не говори за резерви от мощности. Господин експертът от НБУ май политиканства.

74

Anonymous

преди 6 години

Трябва да се затвори НБУ-университета, финансиран от Сорос!!!

73

Ани

преди 6 години

Аз по принцип съм за Ядрената енергетика, но Против руска такава. Причината е че техните проекти се реализират с политически добавки, а и технологично са опасни поради общото технологично изоставане на русия.