132

Анонимен

преди 6 години

То и референдум си имаше, ама на кой ли му дреме?...

131

АЗЗНАМЗАЩО

преди 6 години

Не трябва да се строй защото са платили на журналята да пишат така а след време ще купуваме ток от тези които плащат на предателите "журналисти" от този и други подобни сайтове!

130

Анонимен

преди 6 години

До гражданин.То с такива граждани, като теб, чието IQ е около 90тката, ще си тъпчм на едно мято, та ако ще тока да ни го плащат, че да го харчим.

129

Анонимен

преди 6 години

Най-после някой разумен човек да каже нещо смислено за АЕЦ "Белене"

128

Гражданин

преди 6 години

Пишман експертът може ли да обясни защо тока е скъп, а икономиката неефективна. Наясно ли е, че евтиния ток означава развитие, а скъпия - тъпчене на място. Продажници като него вредят на всички.

127

Анонимен

преди 6 години

10 млр. евро. Толкова струват двата нови реактора в унгария. Останалото са празни приказки.

126

До 127

преди 6 години

Да бе в "Чистач в Германия взима 2400 лева заплата" ,защото германците нямат атомни централи и не си санират жилищата или не им фалират банките. Ти добре ли си ?В Германия има 17 АЕЦ. Повечето жилища са санирани. А колко банки я окъсаха преди години. Но хората имат икономика.Само тези 17 АЕЦ колко работа осигуряват с заплати мноооого по-високи от тази на чистач.

125

Анонимен

преди 6 години

Уестингхаус фалира, но пак пречат на България. Нали американците искаха да строят 7-ми блок на Козлодуй? Това е част от пропагандната война между Запада и Русия. Българският интерес не е важен за тях.

124

Румен

преди 6 години

20 000 000 000 ! Вие изобщо имате ли представа колко пари са това,колко Нови заеми на България и колко години ще ги плащаме с лихвите?Само с парите хвърлени на вятъра за Аец Белене,Цанков камък,КТБ и санирането...минималната заплата сега можеше да е 1000 лева,минималната пенсия 500 леваЧистач в Германия взима 2400 лева заплата!Обаче,защо?Българския глупав и послушен народ си трае.На прага на 2018 година,в България,член на ЕС,НАТО,...се извършва геноцид над българския граждан,беден,унижен

123

Анонимен

преди 6 години

ОТ 125 Имах предвид "Мариците" : )

122

Анонимен

преди 6 години

До 3-4 години ще трябва да затворим малиците по изискване на ЕС.Да кажем,че се смилят над нас и ни дадат година отсрочка.После кво прайм ?

121

ДО 118

преди 6 години

А кой ще д.уха не тези перки ? Явиж тези ,които са инсталирани вече в какв период от годината произвеждат.Като няма вятър свещи ли ще палим ?

120

сминдух енд чесън

преди 6 години

Има една особена прослойка червени шамани,чието любимо занимание е да внушават глупости на бедния българин и после да се наслаждават на резултата.Защо на всяка област у нас да не построим по един АЕЦ.Ще си имаме 28 областни АЕЦ.Всички ще бачкат в тях за по няколко хилки на месец.Докато строим областните АЕЦ ,с откраднотото ще превърнем страната в рая на земята.

119

далаверата Белене

преди 6 години

Агент Гоце от Сирищник, Румен Петков(пикаещият във фонтани), пелтека Стойнев, "дългият инкасатор" Румен Овчаров и бившия червен министър Петър Димитров плачат за затвора във връзка с далаверите около Белене, защото откраднаха милиони, а не построиха нищо. И сега руските под.логи отново точат лиги за нова руска АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ.

118

Анонимен

преди 6 години

За да има ръст в икономиката, трябва да има ръст в енергетиката.Както се говори, че трябва да затворим ТЕЦ-те до няколко години, защото не покривали някакви си евродирективи за контрол на вредните емисии, тока скача с 30-40%? Остава Козлодуй, но и те са с лимит, а след това - вятър, слънце или внос.Освен това една АЕЦ не е само ток, има стратегическо значение.Но от либеpaсти и продажници на България, какво друго може да се очаква?

117

Българин

преди 6 години

Още един платен *** и национален предател.

116

Анонимен

преди 6 години

Един приветствен трус откъм Вранча, недайбоже, и половин България ще запее химна в чест на аец козлодуй. Подробностите са за хората с въображение.

115

Боби

преди 6 години

До БАЧКАТОРНе си прав по принцип колегаКогато почна сагата с фотоволтиците и перките естествено се намеси КОРУПЦИЯТА - Само скъпи такива определено от Европейски или Японски марки и тогава ще има финансиранеВсичко това ОСКЪПИ началните инвестиции.Ако за една АЕЦ ще отделите 6 милиарда евра + инфраструктура + ПАВЕЦТо може да се монтират за тези пари колко перки? 5 мегавата пикова мощност перка струва милион или ако се монтират 1000 перки ще имаме 5 Мегавата пикова и около 1 мегават постоянн

114

Анонимен

преди 6 години

Е,то на такива смърдоляци като тоя пишманексперт е ясно,че не им трябва Белене.Тях не ги интересува колко струва тока.Американското посолство им дава доста сериозни хонорари за антибългарската им дейност.Лошото е,че са половин файтон хора,а вдигат врява за милиони.Но така е,като всичките ни медии са слугински и продажни.

113

За инфо

преди 6 години

Този е от екипа на Светослав Малинов от ДСБ