12

Тежък Сокол

преди 6 години

10 Така е , но бъдещето е и на децентрализацията на елекстроснабдяването и на автономността на консуматорите на ел.енергия

11

Анонимен

преди 6 години

За да затвори Реакторите ни натиснах нашите нови приятели от Европа.А националните предатели Пръмов и Тиквата не могат да казват Не.

10

Анонимен

преди 6 години

Защото в момента турците строят много атомни централи. Когато ЕС спрат всички блокове ще трябва да купуваме електричество от Турция защото дълги години ни е управлявал човек с пожарникарско образование с помощник апартаментния физкултурник. Няма да се учудя даже ако получават подкупи от Ердоган, разни фирми от Франция и САЩ за стопиране на проекта Белене.

9

Тежък Сокол

преди 6 години

Не се заблуждавайте готвят ви нов грабеж , До сега за този скрап дето го докараха и за гьола в Белене сте да ли 3 млрд

8

Анонимен

преди 6 години

Бъдещето е на електромобилите.Те скоро ще изместят димящитр таралясници. А за електромобилите ще трябва ток. Много ток.

7

реалноста

преди 6 години

До Анонимен 4 Козлудуй работи САМО на 50% мощности при това в пиков зимен ден знаешли това сигурно ще трябва някаква подмяна на реакторите ама след 25-30 години

6

Анонимен

преди 6 години

4 Ти ли ще извадиш 20 и кусур млрд лева

5

Анонимен

преди 6 години

Българите имат нужда от АЕЦ-Белене.Цената на тока вече стана непоносима за обикновените хора.

4

Харри

преди 6 години

Тоя шушляк през 2011-та кандидатства за Главен експерт МС в агенцията за енергийна ефективност.Ама не го допуснаха поради липса на стаж. Демек некадърност.Тоя тръгнал да ми обяснява какво трябва и какво не при условие че разбира от енергетика колкото баба ми от духова музика....Поправка - баба ми разбираше повече от духова музика, отколкото тоя от енергетика.

3

Анонимен

преди 6 години

Tрябва да се строи защото след 15-20 години ще се карат само електромобили,също Белене е гарант за националната сигурност-никой не напада ядрени държави-каквото и да означава това!

2

Некъф луд

преди 6 години

Поредния платен експерт който ще се покрие като след 10-на години започнем да купуваме, а не да продаваме електроенергия защото сме затворили АЕЦ Козлодуй защото вече е остаряла.

1

Анонимен

преди 6 години

Новият,стар "Белене",е поредната сага,в която трябва да се усвоят едни пари,без последствия за управляващите,предали националните интереси и след която пак ние ще плащаме ,милиарди на руския рекетьор.