26

За 32

преди 6 години

Ти на онез марки лепило С200/300 и Так далее оръжие ли викаш?!Израелците си фъркат и трепят когото си искат над СирияПък томаховките на Тръмпича ги насрасха:)

25

Анонимен

преди 6 години

Другари, без паника. От посолството обещаха че има достатъчно у.ш.анки , отивате и ви сменят червения каскет безплатно , е билета е за ваша сметка, но е нищожен разход , за да живееш в страната рай

24

Боли ме фаро

преди 6 години

За мужиците, китайците, индииците и пр азиатци...

23

юбералес

преди 6 години

Да не се оплакват, нали си имат Крим.

22

stoian 79

преди 6 години

Zdraveite,jiveya ot 17 godini v Germania, i posnavam mnogo Injeneri,mnogo zavisi kakva spetzialnost,no edin maschinostroitelen injener za BMW ili AUDI pod 60-70 EURO na chas BRUTTO niama,tia 13 Dollara sa palna ismislica!!! edin prost chistach vzima 11 EURO na chas, koito ne snae podobre da si trae!!

21

от 16

преди 6 години

Ако се поинтересувате, ама наистина се поинтересувате да откриете нещо хубаво в България, ще научите че у нас се проектират и произвеждат доста неща. Колкото до това колко съм грамотен, работя изцяло в частния сектор, и щом има хора навити да ми плащат по 18 долара на час, значи не съм чак толкова некомпетентен :) Получавам хубава заплата, защото още като дете осъзнах че доброто образование е ключът към успеха на честния човек и се постарах да получа такова. Костваше ми много но сега съм добре!

20

Анонимен

преди 6 години

"Как са заплатите в Москва срещу свръхмодерната супер - дупер европейска столица наречена София ?"===========Там кранист на кулокран получава около 100 000 руб на месец. Електроинженер получава 200 000 руб/месец.

19

Рашко

преди 6 години

До Анонимен 20Приятелю, в Германия (най-развитата икономика в Европа от доста годинин насам) средната класа получава чисто между 1400 и 1800 евро! В русия не са и сънували заплати по 2000 евро, камо ли пък да ги получават! Разбира се близките до диктатора путин получават много повече, така както е при всяка една диктатура!

18

до 16

преди 6 години

Един инженер в САЩ взема някъде около 13 долара на час ти ги биеш и САЩ и Русия и Китай абе супер си браво ашкосун машшала или нещо ни мяташ по върбите, а лъжецо ??

17

Анонимен

преди 6 години

През 2013 г. заплатите в Русия по курса бяха 2000 евро и никой не искаше да работи на тия заплати. Защо не командировате журналиста до Русия та да види как живеят руснаците и да спре атаката срещу Русия и Путин. Или тя за това е наета на работа да ръси простотии.

16

Анонимен

преди 6 години

"Независимая газета" дори твърди, че руските работодатели експлоатират работещите за жълти пари."==================Един поглед към КПП-тата на границата между Крим и Украйна е достатъчен да разберем истината. Сезонът приключи и хиляди украински млади мъже пресичат границата с Крим, за да започнат работа по многобройните строителни обекти по цялото кримско крайбрежие. Те твърдят, че руските работодатели плащат колкото в Полша, но за ЕС им трябва задграничен паспорт и език.

15

Анонимен

преди 6 години

Същото казват руснаците и за най-бързо умиращата държава в света. Русия расте и се развива, а БГ е на умирачка гледайте си вашата ***.

14

Анонимен

преди 6 години

Пак ли се реве под строй на чужди гробовете?Вече и децата ви се смеят!Гледайте нашата мизерия, тук, в България, че такава като нея няма на много места по света.

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Обикновен инженер съм и печеля по 18 долара на час в България! Доста по-добре е отколкото в матушка россия!

12

Рашко

преди 6 години

Каквото и да става важното е, че руснаците си имат Крим! Така, колкото и да са гладни винаги могат да пият една морска водичка в Крим, след като са се наяли с донбаски въглища! Иначе, бедостта и мизерията винаги са се развливали успешно в условията на диктатура, така че е нормално, в русия същите да се задълбочават с времето!

11

Анонимен

преди 6 години

Заплатите им не растат, само ги индексират, сиреч добавят сума, съобразно инфлацията. Това не е растеж на заплащане, само цифрите растат.Руснаците винаги са били много бедни, затова и пият лосиони, антифриз и одеколон - излиза им по-евтино от водката!А руснака без пиене не може!Как да живее трезвен в тая комина ?!

10

Анонимен

преди 6 години

Така е като не водят демократизиращи процеси извън страната си чрез 'граждански'войни. Да се учат от другият край на планатета.

9

Анонимен

преди 6 години

Заплатите растат, но руснацитепак бягат на Запад... дори у нас се заселват, само да са по-далеч от Русия ;)

8

Анонимен

преди 6 години

В Русия минималната заплата е 7800 рубли, което са 220 лева, а у нас е 460 лева - над два пъти повече. Това поне не може да се скрие.

7

Анонимен

преди 6 години

Не случайно руснаците идват да живеят в България. И никой не ходи на гурбет в Русия.