46

Шоп

преди 6 години

До BlackradioЕпа оти не си посееш нефт и железна руда и че имаш тешка промишленос?Сега в БГ се добиват немалко цветни метали.А когато дупчат за газ, русофилите сте контра и се подигравате...

45

Анонимен

преди 6 години

Черное радио, явно помниш времето, когато от едната страна на София беше Стомана Перник, от другата Кремиковци. Какво стана? Натровиха София и накрая фалираха. Не сме за Тежка промишленост. Не става. Точка. А преди да слезат шумкарите и Матушката да ни обяви война и да ни окупира, сме били най-големият зеленчукопроизводител в Европа.

44

хихихиххии

преди 6 години

смяяях инфо от в.незавасимия газета/ незавасима от кого??/, финансирана и спонсорирана от една чужда НПО.Иначе руснаците обеднявата -например към 31.август 2017г .заплата на електротехник /не инженер/ в гр.Омск Сибир е цифром исловом : 220 000рули /3800 долара месечно/ при това свободни раб.места колкото си искаш.

43

Анонимен

преди 6 години

До Blackradio Като внасяш суровини, не си конкурентоспособен на този кайто си има суровини. Крайно време е облъчените да разберете, че тежка промишленост не се развива на всяка цена. Още не можете на се отърсите от комунистическите лозунги от откриването на Кремиковци.

42

Анонимен

преди 6 години

До Blackradio 55 Убеди ме. *** си. От какво се произвеждат Титан и плутоний???? Още едно доказателство, че търгуваш с каквото имаш.

41

до 42, 47

преди 6 години

До BlackradioИ още един пирон да ви заковем. Най-важният. За всяка една държава от първостепенна важност е производството на храни. Русия е на първо място в света по износ на зърно, а на нас, ако по някаква външна причина ни спат вноса на хранителни продукти, ще изпукаме всички точно за седмица.

40

Анонимен

преди 6 години

До Blackradio Глупости! За промишленост трябва енергия и суровини. Като ги нямаш, работиш с каквото имаш и търгуваш. Лихтенщайн и Люксембург каква промишленост имат? А са сред държавите с най-висок стандарт на живот.

39

stoian 79

преди 6 години

До Blackradiotochno taka e, no nali znaesh, ne e lud koiti yade banicata !!

38

Анонимен

преди 6 години

До BlackradioВ Русия не се произвежда а се ДОБИВА, т.е. взема се наготово от природата. Нефт, газ, дървесина и т.н. А от това, което рашките са добили и продали умните нации произвеждат различни изделия, които им ги продават.

37

Един българин

преди 6 години

До: номер 17Нищо подобно! Там е работата я! Че нашата мизерия както се изразяваш, тук в България, е пряка последица от мизерията в Русия!Само че дори нашата мизерия е по-добра от руската. Извод: Колкото по-далече от Русия, толкова по-добре!И честно казано, не съм ни видял ни чул някой, в това число и най-яростните защитници на режима на Владимир Путин, да се хвалят как са емигрирали в "любимата" им Русия.Всички бягат в посока Запад - там, където залязва Слънцето!

36

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са абсолютни мизерници, но устите са им като на хипопотами.

35

Анонимен

преди 6 години

Руснаците вече могат да ни лазят само в краката по доходи и заплати. Ама Путин получавал много - какво значение има.

34

Анонимен

преди 6 години

До BlackradioРуската *** произвежда впечатление че е велика държава. Но освен това нищо друго не произвежда.

33

Боли ме чепа за

преди 6 години

Терорашка- гоеняшка

32

stoian 79

преди 6 години

До Blackradione si prav, proisvejdat se mnogo prosti hora kato nomer 38

31

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

30

до 32

преди 6 години

Приятелю, забрави чушкопека - изцяло проектиран и произведен в България.Венец на българската проектанска и инженерна мисъл.

29

stoian 79 do 38

преди 6 години

13 Dollara na chas za Injener v USA ????moje ako e uchil injenerstvo za prostotiata ti !!!!haha

28

до27

преди 6 години

ВМВ не е САЩ то и една чистчка в Апле да речем може да вземе 15 долара на час ама туй е едно на милион, масово чистачките са 8.50 на час в САЩ, а един инженер взема около 13 долара не Вярвам в БГ да получава 18 долара тъй, че си трай или

27

:):)

преди 6 години

абе какво ми пишете за Русия, тук ми гледайте. Някакви Ай Ти фирми помпат заплати само. Кой друг плаща реално.Ама по дибре кукички за Фили и Фоби и да не гледат какво е в Бг. Стари трикове.