106

Анонимен

преди 6 години

растът ама по руски 100000 места -фалшиви -за менажери и 10 - реални- за работници заплата 26000 рубли доста мизерно

105

Анонимен

преди 6 години

ако 26 000 рубли се смятат за пари ... прав ви път към руската ко4ина

104

Анонимен

преди 6 години

Пропаганда! Кака Зелка да погледне валутните курсове. Това важи само за България, за жалост!

103

Анонимен

преди 6 години

До 144Сметките Ви са верни, но .......поради голямата спекула стоките в Русия в сравнение с България са много по-скъпи. Хляб 0,7 кг под 1,2 евро няма. За плодове и зеленчуци да не говорим. Така че реалната покупателна способност в България е по-голяма.

102

Анонимен

преди 6 години

Един работник или служител в Русия печели средно 3 долара на час......8х 5,20= 41,60 взимат на ДЕН, това е минималната пенсия във БГ за 4,5 дни работа. или 1150 лева заплата на СЛУЖИТЕЛИ !!!! Кога ще ги стигнем Руснаците със нашите надници.........а СРЕДНАТА ЗАПЛАТА каква е?

101

Отговор

преди 6 години

До БЪЛГАРКАТА 139 И България не е цъфнала като Русия , но ние не правим бомби и нямаме намерение да се бием с никой.А и не искаме да сме световен лидер.Затова се занимаваме с Русия. Боси ходят , ама по търговски стъпват.

100

ssdd

преди 6 години

Това в българина е псевдо патриотизъм.И не мисля че е дори и малък фактор в живота на който и да било.Можеш ли с патриотизъм да купиш храна за семейството си? Ако се разболееш ,можеш ли с патриотизъм да си купиш лекарства ? Колкото и странно да звучи ,ако парите не са най-важното ,то кое е ?

99

ssdd

преди 6 години

До пущинякАз съм доста добре финансово тук и дори да имигрирам ,няма да е това причината.Да ,по-добре е да си оправим държавата ,но и ти и аз,че това е просто една заучена фраза и е невъзможно.Хората са на мнение ,че е много по-добре да си осигуриш живота в Западна Европа ,а късметлите дори в САЩ ,от колкото тук да те спират политици да направиш нещо добро за държавата.Никой не иска детето му да израстне в мизерия,да няма какво да яде,да няма бъдеще и поле за развитие ,нали ?

98

БЪЛГАРКАТА

преди 6 години

ВИЕ НЯМАТЕ ЛИ СИ ДРУГА РАБОТА ТА ПАК ПОДХВАНАХТЕ РУСИЯ. ГЛЕДАЙТЕ КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ. МАФИЯТА Е ОБХВАНАЛА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ КАТО ПАЯДЖИНА. МНОГО СМЪРТ, БОЛЕСТИ, ГЛАД, НЕГРАМОТНОСТ, ПРОСТАЩИНА, И СТРЕМИТЕЛНО ОБОГАТЯВАНЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ЛИЧНОСТИ. А ВИЕ СТЕ СЕ ХВАНАЛИ ЗА РУСИЯ. РУСИЯ ТА РУСИЯ. В БЪЛГАРИЯ КАКВИ ДОХОДИ ИМАТЕ, НЕ ОБЕДНЯЯВАТЕ ЛИ СКОРОСТНО. СЕДНАЛИ СТЕ ДАА РЕВЕТЕ НАД ЧУЖДО УМРЯЛО.

97

ssdd

преди 6 години

До пущинякСмешно е да кажеш "западнопоклонници" на хората които предпочитат добрия и финансово спокоен начин на живот във западните страни ,пред мизерията и бедността в Русия например.Вас Путинофилията тогава какви ви прави ? Мазохисти май ? Гледай малко по-сериозно на нещата,а ако си комунист ,вече имаш поне някакво оправдание.Хората масово имигрират в Западна Европа и САЩ,защото искат спокоен живот за смейството им.Не съм чул някой някога да е имигрирал в Русия ,защото търси успех,а ти ?

96

ssdd

преди 6 години

До пущинякДа ,но това са водещите икономики в света и те са в състояние да стоят на върха дори и без ресурси ! Русия неможе да стой редом до тях в момента ,а смятай ако нямаше и ресурси.Сам го каза - Държави по-малки от Русия ,са по-големи икономики и поддържат много по-богат стандарт на живот.Разбираш ли разликата ?

95

Анонимен

преди 6 години

До Отговор Какъв титан, те не могат да произведат тиган.

94

Отговор

преди 6 години

До пущиняк 119 Русия и световен лидер по производство на титан.А ууу ,а по останалите производства къде са?И ката произвеждат титан се смятат за титани. Хи , хи...!

93

Анонимен

преди 6 години

Тоя шут Blackradio ,монолог ли си води ? Вижда се ,че пише през няколко ника и чак си задава сам въпроси и си отговаря.Думата "козяк" май ти е патент ?

92

ssdd

преди 6 години

До пущинякИ какво общо има с това ,че Русия е едно икономическо джудже ? Факт е ,че тази държава колкото и ресурси да граби ,пак тъне в мизерия.Ако не бяха ресурсите ,руснаците нямаше да имат пари ,дори обувки да си купят.Това е пример ,че просто държавата не е в състояние да произвежда и да се развива.Най-богатите държави в света постигат това нещо без природни ресурси.

91

Анонимен

преди 6 години

НИЕ КАТО ИМАМЕ УРАН, ЗАЩО НЕ ПРОИЗВЕЖДАМЕ УРАН?Май господарите не ни позволяват...

90

Анонимен

преди 6 години

А през другото време къде висиш?

89

ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА

преди 6 години

Е, ЩОМ ББС ЦИТИРА, ЯСНО Е!ББС цитира само тези пасажи, които и трябват за хибрида. Дори и извадени от контекста.Иначе и в Русия , и в България е все едно.И тук с високи заплати са хората от три-четири града, в останалата част от страната хората мизерстват, а повечето села се разпадат , т.е. обезлюдяват.След като един учител или една шивачка, която се скъсва от работа взема 800 лв., а средната заплата е 1100 лв., за какво говорим.След като вече и болниците в областните градове фалират - ?

88

Анонимен

преди 6 години

До BlackradioОтделил си ЧЕТИРИ ЧАСА от времето си днес, за да защитаваш руските заплати. Ти си болен, човече. Потърси специализирана помощ!

87

Анонимен

преди 6 години

ТОЙ РАБОТИ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ ОТ КОЗЯК, ЗАТОВА Е ТОЛКОВА АКТИВЕН, ДА ЗАСЛУЖИ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ТОЙ ДОЛАРЪТ НАЛИ СЕ СРИНА...