34

Истината

преди 6 години

Реално с ел.коли замърсяването е по-голямо, за това вече се писа Да, в населените места замърсяването ще е малко по-малко. В българските градове през зимата в най-студените дни, замърсяването от колите е под половин процент от общото замърсяване, което е в пъти над нормите, вкл. и в София. През лятото замърсяването е в нормите и делът на колите е около 20-25%.

33

Реалист

преди 6 години

В градовете на бъдещето няма да има масов обществен транспорт. В бъдещето всички ще се придвижват са самостоятелни превозни средства без значение с какви двигатели ще са.

32

редник

преди 6 години

До Бау 27 Аз се моля след 15 години да не минем на рикши , ти " всички на ел мобили " :) Както е тръгнало молбите ми няма да се сбъднат :(

31

Тъпи

преди 6 години

Абсурд е леките и бавните автомобили да се движат по магистрала Тракия , особено да карате по дясното пропаднали ново платно .Хубаво е да има електромобили , но само големи и стабилни срещу въздушни течения .

30

Анонимен

преди 6 години

до 28 Преди седмица се движехме в лявата лента по Тракия към Пловдив с 160 някъде и покрай нас прелетя отдясно едно порше с варненска регистрация. Може би караше с 250. Питам авера: К'во стана? И той: Ми не го видях изобщо на огледалото, дойде ми от нищото. Смятай ако караш със 120-130 в лява лента и има в дясната тирове...къде на майната си ще ходи тоя- ще стопи спирачките.

29

Анонимен

преди 6 години

В градовете на бъдещето, буквално, няма място за лични МПС-та, 90% е градски транспорт и 10% специализирани превози- спешни случаи. НО тогава какво ще произвеждат автомобилните заводи? И затова търсят някакъв вид преход, видиш ли Ел. автомобилите са бъдещето, докато всички знаят че не са и примерът е пред вас- София.

28

Тъпи

преди 6 години

Малките електромобили са опасни по магистралите в България.Грешно са разрешили 140 км. в час разрешена скорост по магистрала Тракия която е с две ленти на посока.Ако ще изпреварваш бавно движещия автомобил със 100 км. в час зад теб внезапно идва автомобил движещ със 150 км. в час и повече ,хем са депутати -политици,хем са мафиоти и др .

27

Бау

преди 6 години

Още 15тина години и ще станат напълно годни за употреба. Силно се надявам всички да минат на елекромобили. Ще дишаме един прекрасен въздух и ще бъдем много по-здрави.

26

редник

преди 6 години

Когато направят танк на батерии , ще е рентабилен и елекромобилът !

25

До 22

преди 6 години

Ами баце аз нямам намерение да пътувам 2 дена между градовете. С тея 4-5 часа зарядка, точно това става.

24

Анонимен

преди 6 години

до 22 Значи ти никога не си карал по Тракия за да знаеш че сега най-новите аудита и мерцедеси с по 3 кубика и нагоре редовно се движат с по 180- 200 км/ч. София -Бургас е 360, папагал. Че те сега новите товарни бусове с 3 кубика мотор се движат със средна скорост 150км/ ч , бе шмиргел.

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонименауди 6-ца за същите пари чисто ново и за 2 часа да съм до морето-----------------Че ти моеш ли да караш такова ауди бе, се ляк!

22

Анонимен

преди 6 години

17 e. *** . за 2 часа не си до морето а в гроба. И защо елките не са за дълги пътувания?

21

бай Иван

преди 6 години

Оправете си жп транспорта,за комфортно пътуване до морето.Всеки хотел да предостави автомобил за разходка с определен лимит.Те,това е решението!

20

Анонимен

преди 6 години

И с кон не е евтино, че трябва да го раниш, да го поиш, а и конюшни по морето няма вече, та къде ще го оставиш този кон?

19

Анонимен

преди 6 години

Елките са за града. Да ходиш на работа и да въртиш по цял ден. Но за междугратско още доста трябва да се постараят, докато настигнат ДВГ-то. А то дефакто проблемът е в градовете замърсяването.

18

оня с коня

преди 6 години

с кон е по ,достъпно.и трева има за всички

17

Анонимен

преди 6 години

Значи аз ще имам пари да си купя ел мобил за 50 000 евро , но ще спестявам след това от гориво? Ганьовски маллоумни сметки.Няма си купя някое ауди 6-ца за същите пари чисто ново и за 2 часа да съм до морето, а ще си купя такава количка дето цял ден ще пътувам до там. Ще ме извинявате но това не го разбирам.

16

радев

преди 6 години

НОВАТА ДАЛАВЕРА ЗА ПОРЕДНОТО ОГРАБВАНЕ НА НАРОДИТЕ

15

Анонимен

преди 6 години

батериите кажете като се сменят колко хиляди евра са, щото 6лв звучи чудесно, но като ти друснат едни 6000 евра за смяна на батерии ти излиза по-евтино да си караш на газ отвсякъде, а и газта има доста по-ниски емисии на замърсяване. тия батерии да се произведат и рециклират е много мръсно производство, така че цялостния ефект е нулев дори в полза на двигателя с вътрешно горене