78

Рускиня

преди 6 години

Коментар ми е до 82 ***

77

Анонимен

преди 6 години

"света софия" - фигурата която е безспорно езическа е на богинята на нощта и мрака Лилит (чиито неотменен символ и спътник е совата), богиня демон, жена на Сатаната, на Инана-Ищар, асоциирана със сексуалността и "свещената проституция", наричана "куртизанка на боговете", с женски образ на Мамон, с фараоновата Изис (Изида), Кибела и Хеката, с Тюхе, божество на съдбата и покровителката на хазарта, с масонска символика!открита от софиянски - веден брат-чет и роднина на черепа -братчеда на хазарта

76

Рускиня до 83

преди 6 години

Аха шератон, цум, ндк, стадион спартак, васил левски, локомотив. Всички училища, библиотека, лифт в симеоново. Такива *** като тебе само рушат

75

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се строят паметници на нашите велики владетели и царе. Големи в цял ръст.А не да обсъждам паметник на военна хунта с нищо не донесла Добро на България!

74

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Ха,ха,хаааааааа...неа смешно, трагично е кви промити каскети им е даден национален ефир. и наброс води хорото

73

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

ОСТАВАТЕ ГО БЕ.....НЕКА КАТО ДОЙДАТ ОТ ЕС , "ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО", КОРДЕЛИЯ ДА ИМ ОБЯСНЯВА ЗА "ХУДОЖЕСТВЕНАТА СТОЙНОСТ"--- НА ТАЯ ПРАВЕШКА ПРОСТОТИЯ!МОЖЕ ПЪК , НЕКОЙ БОГАТ "ЛЕВИЧАР-МАРКСИСТ" , ДА Й ДАДЕ ПАРИ ЗА ПАМЕТНИКА!АМА И ТОВА НЕ Е СИГУРНО , ЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ КЪДЕ ШЕ ОТИДАТ ПАРИТЕ ПАК....ХА,ХА,ХАААААААА....

72

Анонимен

преди 6 години

Всичко от 45 до 89 трябва да се събори. И да се зачеркне.

71

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

...или като с политическата ни система, вместо двупартийна като в нормалните държави - некви псевдо десни и една дузина изтърсаци на компартияте дето "са различни" и са "гласа народен". за това прехождаме 25 годин и нагоре.

70

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТогава трябва да съборят и оградата с Турция че не е демократична и нарушава правата на бежанците.

69

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

значи, цели 35 процента от анкетираните са против. това означава че некакви незначителни 60 процента са за. а останалото са парлами като с референдума за АЕЦ. за такива проучвания в америка се лежи.

68

Анонимен

преди 6 години

масонското творение "света софия" - кога ше събаряме ?

67

Анонимен

преди 6 години

Жалко е че влагаме толкова енергия в обсъждането на това.Де да бяхме така дейни и да държим сметка на управниците за техните безумия.

66

Анонимен

преди 6 години

*** и за Берлинската стена съжаляват, че е съборена. За тях е един красив паметник. Един човек хубаво е писал в коментарите, че като са бутали фашистките паметници в Германия, никой не е викал, че "паметници не трябва да се разрушават". Друг не знае нищо за паметника, щото сигурно е неук чобанин, но вика, че бил за България само и не бил комунистически. Тоя да прочете за паметника преди да говори.

65

За пореден..

преди 6 години

..път медиите заобикалят един незаобиколим въпрос - този за възстановяването на Мемориала на Желязната дивизия, на чието място всъщност е разположен коментираният монумент.Показателно за мисленето ни!

64

!

преди 6 години

Аз предлагам да се сложи там истински паметник на демокрацията а именно на първия чернокож президент на САЩ г-н. Барак Обама показващ либералните и наистина демократични ценности на едно модерно демократично общество. Или бореца за свобода г-н. Дж. Сорос поддържащ всеки демократично мислещ човек в света.

63

Анонимен

преди 6 години

sofiq sybori bylgariq a kamo li nqkakwo pametni4e!

62

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Паметникът е грозен. Факт !Трябваше отдавна да бъде променен външния му вид.На българите обаче им писна от разрушение и разсипия все в името на евроинтеграцията и антикомунизма.Защо беше съборена такава здрава сграда като мавзолея на Георги Димитров ?Защо ?Не можеше ли сградата да бъде използвана за нещо друго ?Дай да рушим, да трошим, да закриваме и да съсипваме ..Докога така ????

61

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 58Може да бутнат и статуята на София защото премаже пешеходците от метрото и трамвая...а, ето едно наистина контруктивно предложение за това крайно опасно от инженерна гледна точка, творение масонската мисъл!

60

Анонимен

преди 6 години

Един долу вика, че бутането на паметници било вандалщина. А аз да го питам тоя, строенето на всякакви простотии за паметници, какво е? А да не го довършиш, какво е? А да е опасна купчина, сборище на наркозависими, какво е? А да го направиш да е грозно в центъра, какво е? А да запалиш кран, който създава красота в центъра, какво е?

59

Анонимен

преди 6 години

По-скъпо е за общината да го разруши отколко да го ремонтира и украси. Но гЕРБ трябва да източат парички с антикомунизъм и антибългарска политика.