58

Сигурен съм

преди 6 години

Сега след скалъпени проучвания, и манипулиране на общественото мнение ще се окаже, че хората всъщност искат паметника. Столичен общински съвет изведнъж ще реши, че трябва да възстанови и реставрира паметника. И като се почнат едни конкурси за наши хора, едни проекти за милиони, едни безкрайни ремонти и ремонти на ремонтите... ужас...

57

Анонимен

преди 6 години

Да събарят. Ще използваме кранове за изпълнение на присъдите на Народния Съд.

56

Анонимен

преди 6 години

Германците като бутаха нацистките "паметници" , защо никой нищо не им каза?

55

Анонимен

преди 6 години

паметника е беше построен в чест на 1300 години българия, не е в чест на бкп!срутвайки паметника - срутване символно българия!ужасяващото е, че и тези които го защитават, и тези който го събарят са рожби на същата тази 1300 годишна българия! разумното решение е паметника да бъде оставен на скелет, и да бъде проектирана нова облицовка, с нови мотиви, но запазвайки името на паметника!събарянате на паметници, каквито и да са , е лош сигнал за състоянието на социалната тъкан и памет на хората

54

Анонимен

преди 6 години

Много малко са хората на които им пука за този грозен памерник, който дори е опасен. Според мен, дори не трябва да се прави въпрос от това. И не бива дс се казва за някакво разделение, защото го няма. Хората, които са загрижени тоя паметник да го има, са пренебрежимо малко.

53

БЪЛГАРИН

преди 6 години

ИЗОБЩО НЕ СМЕ РАЗДЕЛЕНИ!!!ТРЯБВА ДА БЪДЕ СРУТЕНА ТАЯ КУПЧИНА ЖЕЛЯЗО ---НАСЛЕДСТВО ОТ ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА!ТОВА Е АБСОЛЮТНА ПРАВЕШКА ПРОСТОТИЯ!

52

Анонимен

преди 6 години

1300 години Бойко Борисов мавзолей.

51

Анонимен

преди 6 години

Може да бутнат и статуята на София защото премаже пешеходците от метрото и трамвая.

50

Анонимен

преди 6 години

Паметникът е като държавата спасен или разрушен.

49

Анонимен

преди 6 години

За мен нещата са прости. Това е грозно .Винкел и бетон . Едно дърво с пейка би ме радвало много повече.

48

стария фашис

преди 6 години

Да не бутат паметника,щото ще ги вземат гяволите!Да се реставрира и приведе в приличен вид е много по рентабилно, отколкото идиотското намерение да се разруши.

47

Умник

преди 6 години

Нямам нищо против на това място да има паметник по повод 1300 години България, само ако може да не е толкова потресаващо грозен и безмислен. Дали ще го прави комунист, либерарианец, гей и т.н. няма значение.

46

Анонимен

преди 6 години

Комунистическите бетонни грамади не са паметници, а пропаганда. Когато руснаци и украинци бутаха "паметници" на Ленин и Сталин, когато германците бутаха постаментите на нацизма, когато иракчани влачеха с трактори бюстове на Саддам никой не реши че това е нередно.

45

Башка Луд

преди 6 години

Стига измислици, България била разделена?!?!?!Шепа некадърници и техните последователи, както и група люде с болно чувство за естетика, пищят в защита на това откровенно грозно нещо, наречено шестжкрил пето....ник!Стига вопли и стенания по отминалия соц и неговите символи. Да се обединим и да изискаме от общината да се въстанови по-скоро мемориала на загиналите от първи и шести полк!Нека не забравяме тези, които дадоха живота си за да я има България!

44

Анонимен

преди 6 години

Бутането на паметници е вандалщина и празноумие.

43

Анонимен

преди 6 години

Събарят го, защото "бил опасен". Съхраняват пластиките и щели да ги аранжират някъде. Тогава да се изгради бетона отново и да се аранжират на оригиналното им място. Излива се само от бетон, без винкели и хидроизолации. А защо не съборят НДК-то и да възстановят казармите, които са съборили, за да го построят? Трябва пълна реставрация на София, както е била през 1923 година при свалянето на "режима на Стамболийски", както каза един "демократ" по ТВ за преврата на 9 юни. Ще се появят и още фашизоидни идеи от демократите.

42

Не убивай паметта

преди 6 години

Да се възстанови стария паметник на загиналите български войни най-красив след паметниците Цар Освободител и Васил Левски наподобяващ Бранденбурската врата и Триумфалната арка. Поместете поне една снимка на оригинала.

41

Анонимен

преди 6 години

Дори в гнусен червен сайт като този, анкетата показва малцинство на желаещите тази грозотия да остане. Взривявай!

40

Анонимен

преди 6 години

До Пич 35Останалите са за гъби в изборния ден. За това е наложително да се въведе диктатура в стил Пиночет.."силата" е последно убежище на слабият от към аргументи!

39

Анонимен

преди 6 години

Бутай тоя пето---ик!!!!!!!!