118

Анонимен

преди 6 години

Големи патриоти има тук, защитават се все чужди държави. А България кой я защитава ? Само знаете да бълвате едни и същи глупости по цял ден, като развалена плоча сте.БГ - патриот вземи прочети малко, че си нямаш и на представа колко глупав и смешен си!

117

Анонимен

преди 6 години

Невежи управници, които не разбират от изкуство и културно наследство - но разбират от далавери и скраб

116

Анонимен

преди 6 години

До БГ - патриотИма една България и една Русия,ще сме братя завинаги с руснаците, колкото и да не ви се иска на русофобите, туркофилите и българофобите...аз лично съм свидетел на две българия, и на три русии, за теб - не знам!

115

Анонимен

преди 6 години

1885-Г.-------В СРЪБСКО-БЪЛГАРСКАТА ВОЙНА , РУСИЯ СЕ ОПИТВА ДА ДАДЕ БЪЛГАРИЯ НА СЪРБИЯ , СЛЕД НЕУСПЕШНИЯ ОПИТ ЗА "ПРО-РУСКИ ПРЕВРАТ" В РУСЕНСКИЯ ГАРНИЗОН!СТ.СТАМБОЛОВ , ---РАЗСТРЕЛВА ВСИЧКИ РУСОФИЛИ СЛЕД ПРЕВРАТА , ЗАТОВА И КОМУНИСТИТЕ НЕ ГО ОБИЧАТ!!!ВЕЛИК БЪЛГАРИН Е СТЕФАН СТАМБОЛОВ!А , РУСОФИЛИТЕ ----САМО РУСКИ ДУПЕДАВЦИ!!!

114

222

преди 6 години

До БГ - патриотСръбско-Българската война е предизвикана от РУСИЯ ,която кара Сърбия да ни нападне .Тя кара и Турция , но за наш късмет турците смятат ,че това е клопка и запазват неутралитет.Русия изтегля всичките си офицери от българската войска и затова войната се нарича ВОЙНАТА НА КАПИТАНИТЕ -такива са били българските офицери поради липса на стаж за по-високи чинове! Чети история и не пиши лъжи и глупости!

113

Анонимен

преди 6 години

До БГ - патриотБългария + Русия = братя завинаги..за коя "българия" говориш и за коя "русия" говориш ?

112

Анонимен

преди 6 години

Да се срути комунистиеския тумор!!!

111

Анонимен

преди 6 години

докато върлува система, която съществува благодарение на все по-разширяващото се разделение в статута на хората, света ще затъва все повече. наркотика "власт" е страшно разрушително нещо, а когато инструмента за поемане на този нарктик - "парите", започва да престава да бъде притегателен за масите, поемането на наркотика от наркомана - става проблемно, масите се превръщат в заплаха!когато масата престава да излъчва енергия, веригата "маса-енергия-информация" се къса и системата рухва!

110

Анонимен

преди 6 години

До ЕДНА ИСТИНА:Сърбия така иска да се спаси сега от НАТО разграбване и ислямизация като влезе в Русия.

109

..

преди 6 години

Нали сме чували за Дбруджанска нация и т.н.

108

ЕДНА ИСТИНА НАЯВЕ:

преди 6 години

"СОЦИАЛИЗМА" И "НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИЗМА"-----СА ЧИСТО ФАШИСТКИ ДИКТАТУРИ !!!ВСИЧКИ ТЕХНИ ПАМЕТНИЦИ --ДА БЪДАТ СРИНАТИ ДО ОСНОВИ!!!

107

ЕДНА ИСТИНА:

преди 6 години

БКП--ДОРИ ИСКАШЕ ДА ПОДАРИ "ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ" ..НА ТИТО И СЪРБИЯ!!!!Т.ЖИВКОВ-----ИСКАШЕ ДА ПОДАРИ БЪЛГАРИЯ НА СССР , ЗА 16-ТА РУП,БЛИКА НА СССР!КОМУНИСТИТЕ ---СА ЗА ЛИКВИДАЦИЯ , КАКТО ЕРДОГАН ГО ПРАВИ!!!!

106

Анонимен

преди 6 години

До cazzo duroБунтуват се за да мият чинии и тоалетни сега и ЕС и САЩ им таковат жените.

105

ЕДНА ИСТИНА НАЯВЕ:

преди 6 години

ФЮРЕРА НИ ДАДЕ МАКЕДОНИЯ , БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ И ЦЕЛА ДОБРУДЖА ------А , СЛЕД 9.09.44г........СТАЛИН И СССР НИ ГИ ВЗЕХА и ги подариха на Сърбия и др.!!!!КВО ДА КОМЕНТИРАМЕ ПОВЕЧЕ ........??!!!!

104

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 121ЕДНИТЕ ИСКАТ СУЛТАН КОЙТО ДА ГИ Е-Б-Е ЕДНОЛИЧНО ,А ДРУГИТЕ НЕ ИСКТ ...А ИСКАТ ДЕМОКРАЦИЯ !..някой от тях дали се замисля, че и в единия и в другият случай - те ще са е-б-а-ни, просто султата ще ги пляска по един начин, "демокрацията" на масона ататюрк - по друг. обаче така или иначе - ще го поемат!то и у нас е същото... но все повече (вече над 50%) осъзнават, че винаги са е-б-ани от системата, и затова не искат "да избират", т.е. не искат да легитимират е-б-ането си!

103

cazzo duro

преди 6 години

До Анонимен 122Ехооооооооооо, тук *** няма!!

102

ЕДНА ИСТИНА:

преди 6 години

1/6-от БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е ОТ БЪЛГАРИ--МЮСУЛМАНИ И ЕТНИЧЕСКИ ТУРЦИ!ХОДИ 120....да се търкаляш и да "ПОБЕЖДАВАШ"------ "МЛАДАТА БАБА" на жена си...!НИТО ТУРЦИЯ НИ ПРЕЧИ ...НИТО ЕРДОГАН!!!ДАЖЕ СИ ГИ ОБИЧАМЕ "КОМШУЛУКА" ...ХА,ХА,ХАААААААААААААА.....АНАДЪМ??!!!

101

....

преди 6 години

Ти я чети малко какво са правели тея комунисти .... В СВ НЕДЕЛЯ (прочети писмото на ЦАРИЦАТА) В какви лагери са пращали БЪЛГАРИ...да не говорим за МАКЕДОНИЯ...Темата е доста дълга ... а от къде знаеш,че те не са убили ЦАРЯ ?

100

cazzo duro

преди 6 години

ГДР си имаше своята 1953 г. на възстание срещу руската окупация. Унгария-1956-та. ***-1968-***. Полша-1981-ва.........Само робска българия .............нищо. /малкото "б" не е грешка.

99

Анонимен

преди 6 години

До cazzo duroБез война срещу Германия и съвецка зона в 1944 г., България трябва да се подели между Сърбия, Гърция, Румъния и Турция. Само СССР спасява България от поредната бг ликвидация както падане под турско в 1400 г.