98

Анонимен

преди 6 години

ОТ *** Българите разделени за паметника на НДКБЯЛ КАХЪР ,ТОВА ДА ВИ Е ПРОБЛЕМА ,В ТОВА ДА СТЕ РАЗДЕЛЕНИ ,А НЕ В НЯКОИ ПО-ВАЖНИ НЕЩА ! В ТУРЦИЯ СА РАЗДЕЛЕНИ В НЕЩО МНОГО ЖИЗНЕНО ВАЖНО , ЕДНИТЕ ИСКАТ СУЛТАН КОЙТО ДА ГИ Е-Б-Е ЕДНОЛИЧНО ,А ДРУГИТЕ НЕ ИСКАТ СУЛТАН С ЕДНОЛИЧНА ВЛАСТ ,А ИСКАТ ДЕМОКРАЦИЯ !

97

Анонимен

преди 6 години

До ЕДНА ИСТИНА:Без външна помощ България не може да победи Турция, но ЕС и САЩ отказват помощ на България и са за цяла Турция.

96

Анонимен

преди 6 години

Да бъде срутен!

95

ЕДНА ИСТИНА:

преди 6 години

СЪГЛАСНО Т.Н. "РАЙЩАДСКО СПОРАЗУМЕНИЕ " от 8.07.1876-г. РУСИЯ И АВСТРО-УНГАРИЯ СЕ СПОРАЗУМЯВАТ ДА СИ ПОДЕЛЯТ БАЛКАНИТЕ ---И В РЕЗУЛТАТ НА ТОВА Е РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА!НЯМА НИКАКВО "ОСВОБОЖДЕНИЕ"---ИМА САМО "ОПИТ ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ" НА БЪЛГАРИЯ , КЪМ РУСКАТА ИМПЕРИЯ и .... ПОДЯЛБАТА НА ПРОЛИВИТЕ..!!!!!ИДВАЛО Е ---НОВОТО "РУСКО РОБСТВО"/наречено "КРЕПОСТНИЧЕСТВО"/!!!!!

94

Анонимен

преди 6 години

Какво раздекение бе драги. Една шепа протестъри защитават това порутено и грозно нещо, незнайно защо наречено паметник. Паметници се правят за умрелите. Но като се замисля в това има смисъл. На стария герб имаше две дати. Годината на създаването и годината на унищожението на България. 681 - 1944. RIP.

93

ЕДНА ИСТИНА:

преди 6 години

ТЪСТА НА СИМЕОН РАДЕВ/писателя на "Строители на съвременна България"/----Е БИЛ В "МЕДЖАЛИСА" на ТУРЦИЯ--с РАНГ НА ПАША И НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ!

92

ЕДНА ИСТИНА:

преди 6 години

БЪЛГАРИНА НИКОГА НЕ Е БИЛ РОБ....ЗАЩОТО Е ИМАЛО И БЪЛГАРИ В ЕНИЧАРСКИТЕ КОРПУСИ/елетните войски/ НА СУЛТАНА!НЕЩО ПОВЕЧЕ ----ИМАЛО Е ЧЛЕНОВЕ -- БЪЛГАРИ С РАНГ НА ПАШИ В "МЕДЖАЛИСА"//...народното събрание на Турция/

91

cazzo duro

преди 6 години

до 108Историята я чета мноого добре. И я знам!! Първо ни окупираха през 1944После накараха българската войска да се сражава срещу немцитеДадохме 40 000 убити и 100 000 ранениИ за да бъде гаврата пълна ни наредиха на скамейката на победените , да плащаме репарации и да храним с години руската сволочА! Забравих! А на сифилистика Димитров му спуснаха "окръжно" колко % да са смъртните присъди от "народния съд"

90

абж

преди 6 години

Раздвоени са само в руският сайт днес.

89

cazzo duro

преди 6 години

Само робско племе като българите може да има в епоса си поговорки от типа на: "Наведена глава сабя не я сече"

88

БЪЛГАРИН

преди 6 години

ПАМЕТНИЦИТЕ НА "СОЦИАЛИЗМА" и "НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗМА"----ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗРУШАВАНИ БЕЗ ОСТАТЪК!!!!

87

Анонимен

преди 6 години

Българите искат да остане, а антибългарите и безродниците от ГРОБ искат да посегнат на Историята на БЪЛГАРИЯ, като се опитват да я пренапишат и да ни убедят, че започва от Цар Тиква Банкянский.

86

Бранник

преди 6 години

Като ми покажеш в Германия или Австрия поне един паметник от времето на Хитлер тогава ще ми говориш за това кое е история и кое не. Аман от червени папагали. Да го махат, а след него и онзи на окупаторите.

85

cazzo duro

преди 6 години

Само робско племе като българското може да държи в центъра на столицата си паметник на окупаторите си. Срам .

84

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 80Тогава трябва да съборят и оградата с Турция че не е демократична и нарушава правата на бежанците...ами, като се е почнало да се събаря, да използваме инерцията...

83

Анонимен

преди 6 години

Паметникът трябва да бъде унищожен, а не преместен и да имаме площад на героите на същото място. Можем да вземем пример от унгарците.

82

!

преди 6 години

*** псевнопроблем, с който занимават обществото за отвличане на вниманието

81

Анонимен

преди 6 години

Акъл от руски ку"""и, не щеме......ИМАМЕ СИ И НАШИ--ХЕМ..." ПОЛИТИЧЕСКИ"!

80

cazzo duro

преди 6 години

Ама хептем за канарчета ни взимате с тази "анкета". Айде сега извадете от "поддръжниците на паметника" троловете с по стотина IP-та и ни кажете резултата:))

79

Анонимен

преди 6 години

В тая чалга коч.ина останаха ли читави хора? Май не. Така че ако искат да събарят и парламента и да го местят седалището направо в катуна на околовръстното. Така ще бъдем прогресивни и ще посрещнем светлото бъдеще от рано!