119

65

преди 6 години

Много *** народ сме.Почнаха разсъждения,Джамбаски може или неможе да раздава правосъдие.Може и е прав,от позицията на справедливоста мисля ,че въжето е добро решение

118

Йосиф Сърч

преди 6 години

Ами за Йосиф Сърчаджиев никъде нищо вече ден не се споменава m.24chasa.bg/***/article/6339329

117

Анонимен

преди 6 години

убийство по непредпазливост?! Това е много по-леко обвинение от убийство по хулигански подбуди, каквато е действителността. Значи пак се готвят да му издействат лека присъда на интегрирания...чл.122 от НПК Убийство по непредпазливост се наказва с лишаване от свобода ДО 3 /ТРИ/ГОДИНИ!!!

116

РадостинРадуков

преди 6 години

До 132 Професионални мрънкачи за безплатно изживяване това сте вие . Хората искат да работите ,да си имате образование , възпитание но вие се капсулирате и слушате чуждите фондации за БЕЗПЛАТНИ БЛАГИНИ- храна на готово, незаконни къщи, необлагаеми доходи -от кражби, Ако измами, рекети, убийства !

115

Анонимен

преди 6 години

От 180 коментара 50 са изтрити. Да живее демокрацията и свободата на мислене.

114

Анонимен

преди 6 години

До 132Ти нормален ли си бе ?!!!!

113

КраварятОтФашингтонъ

преди 6 години

До Киро кофражистаЩото списващия статията журналист е *** или швед и е хуманно настроен към убийствата на българи от самозабравили се шведи !

112

анонимен

преди 6 години

бог да го прости детето,ПИТА СЕ КОЯ ЩЕ БЪДЕ СЛЕДВАЩАТА ЖЕРТВА.ПРИ ЛИПСАТА НА ДЪРЖАВА СЛЕДВА ДА ИМА ЛИНЧ ЗА БАНДИТИТЕ.

111

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 124Прав си.Онзи е удрял достатъчно силно, за да повали здрав 18-годишен младеж.Биячът е на 32 г. и знае, че ако човек бъде ударен в главата, последиците могат да бъдат фатални. Знае също, че падайки, човек може да се удари смъртоносно в някой камък, ръб или остър предмет. Биячът много добре е знаел какво прави!Затова обвинението трябва да бъде ЗА УМИШЛЕНО УБИЙСТВО !!!

110

Край

преди 6 години

Българите построиха най-свободната страна на света - тук можеш да правиш каквото си искаш НО и на теб могат да ти правят каквото си искат. РЕЗУЛТАТА - джунгла в която по-яките диваци трепят по слабите.Не е така където има държава, закони, полиция, съд, БОЙ.

109

В друг сайт,

преди 6 години

жена с не-българско име (написала е личното и фамилното си име), обвинява всички българи, че не възпитават добре децата си. Според нея, момчето е трябвало да даде цигара на рома, за да се спаси.Аз пък питам:- Ами ако момчето е непушач? Да изтича да купи кутия цигари за нахалника ли?- Докога у този етнос ще се възпитава чувството, че всеки е длъжен да им дава по нещо, стига само да поискат?- Защо при всеки подобен инцидент ромите изригват, че не се полагат достатъчно грижи за тях?

108

Анонимен

преди 6 години

убийство по непредпазливост? Че то си е умишлено убийство отвсякъде!!!По непредпазливост е ако те нападнат и преминеш границите на разумната самозащита например.

107

ИЗТРИХТЕ

преди 6 години

МИ КОМЕНТАРА АМА АЗ ОЩЕ СЪМ ЛЮБОПИТЕН И ПОВЯРВАЙТЕ МИ МОГА ДА БЪДА МНООООГО НАСТОЯТЕЛЕН ТА ... КАКВО БИ СТАНАЛО АКО НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ ТОВА СПОЛЕТИ ПРЕМИЕРСКИЯ ВНУК ? ЩЕ ИМА ЛИ НЯКАКВИ НАКАЗАНИЯ ПЪК БИЛО ТО И ПОДПИСКА ?

106

Stefko 88

преди 6 години

хора тъжно е но е факт. Редовия българин за управляващете класа е ***. Те гладат на нас като на статистика, а *** са един от инструментите , с който тази статистика се коригира. Демографския срив, безработицата, неимотията всичко това се контролира и управлява в един гео-политически пъзел. Дали ще имате деца, колко ще живеете, дали ще боледувате, кали децата ви ще се изучат... всяка част от живота ви е манипулирана до момента, в който се съобразявате със и сте част от тази система.

105

Хм

преди 6 години

До ЛЮБОПИТЕНТия живеят по затворени комплекси,с охрана и прочее.Смятат че до тяхната глава няма да дойде и си правят каквото си искат....

104

само не разбрах

преди 6 години

По-добре ли щеше да е за всички ако убиецът НЕ БЕШЕ ром, а най-обикновен селски бек?

103

Хм

преди 6 години

Много хубаво,ама така работа няма да се свърши!След като Патриотите са в парламента,че и във властта,къде са им смислените предложения за решаване на тия проблеми?Или им се усладиха еврофондовете и си налягат парцалите?Щото има много начини да бъде озаптена сг.анта,при това с леки изменения на съществуващите закони и най-вече натиск върху органите да си вършат работата!Това на първо време,а след няколко години може да мислим и за ОКОНЧАТЕЛНОТО решение на проблема,сещате се!

102

ПИШИ

преди 6 години

НАРОДЕ ВЪЗМУТЕНИ ... ПИШИ ДЕН ДВА ТРИ ... ПОСЛЕ ИЗИГРАЙ ЕДНО ХОРО НА "ПРОТЕСТ" И СЕ ПРИБЕРИ В МИШАТА СИ ДУПКА - ДОКАТО ПИШЕШ НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИШ ... ДОКАТО НЕ ХВАНЕШ ЖЕЛЯЗОТО И НЕ ИЗКОРЕНИШ ТАЯ *** НИЩО ДОБРО НЕ ТЕ ЧАКА ... ТОПИШ СЕ А ТЕ СЕ МНОЖАТ ... ПРОСТО СИ ГЛЕДАШ КАК ТЕ ПРЕВЗЕМАТ ОТВЪТРЕ ...

101

Анонимен

преди 6 години

Въобще това момче пушило ли е,че този ще му иска цигара.

100

Анонимен

преди 6 години

ПРОТЕСТА ТРЯБВА ДА Е ПРЕД ПРОКУРАТУРАТА АКО НЯМА ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ В ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО!