99

Анонимен

преди 6 години

Убийство по непредпазливост! С бутилка от уиски в главата?! Това си е умишлено убийство отвсякъде!

98

Wwww

преди 6 години

България = ***

97

Анонимен

преди 6 години

ТОВА НЕ Е УБИЙСТВО ПО НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ!!!НАЧИ НАПАДАТ МЕ НА УЛИЦАТА С ЦЕЛ ДА МЕ ОБЕРАТ И АЗ СЕ ЗАЩИТАВАМ И НАКРАЯ СЪМ УБИТ ПО НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ :D ЕГАТИ И ДЪРЖАВАТА СМЕ :DЯВНО ПРОКУРАТУРАТА В БЪЛГАРИЯ НЕ РАБОТИ ИЗОБЩО!!!!!!!!!!!МОМЧЕТО Е УМРЯЛО В СЛЕДСТВИЕ НА ТОВА, ЧЕ ПРЕДУМИШЛЕНО Е УДАРЕНО СИЛНО В СЛЕДСТВИЕ НА КОЕТО СИ Е РАЗБИЛО ГЛАВАТА В ПАВАЖА!ПРЕДУМИШЛЕУНО УБИЙСТВО ПО НЕПРЕДПАЗЛИВОС :D НО ОТ ПРОКУРАТУРАТА КОЯТО РАБОТИ ЗА ГРАБ ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА НЕ ВКАРВАТ ЗА ДА НЕ ПЛАЩАТ ИЗДРЪЖКА

96

Иван

преди 6 години

Жалко за поредния млад българин, който бива убит от друг млад българин, ром, турчин. Такива неща ще се случват в държава, където е важно да си силен на приказки, на мускули, на конски сили, но не и на акъл, възпитание, уважение към другите.

95

Анонимен

преди 6 години

Какъв Джамбазки? Какви политици? Трябва да се оправяме сами. Вчера един от ръждавите счупи изхвърлен телевизор, за да измъкне нещо отвътре. Два шута и му стоях на главата, докато не си събра стъклата обратно в кофата. Можем да ги научим на ред, ама не сме настоятелни.

94

zv

преди 6 години

Абе Джамбазки, всички сме ядосани-не само ти!! Всеки нормален човек е бесен заради това, което се случва. Но приказки няма да оправят нещата, действия трябват. Действия! Ако тоя мИнго излезе от следствения-да бъде линчуван или осакатен, щото е ясно, че до затвор няма да се стигне. Бастисайте някой цветнокож-белким държавата се сети,че трябва да си влезе във функциите! Ама ще видите, че ако бъде очистен някой мИнг-че веднага ще се разтичат!!

93

Анонимен

преди 6 години

Наистина трябва да се върне смъртното наказание, защото такива като убиеца не се страхуват. Сега какво ще стане ще го осъдят на 10 ще лежи 5 и после пак ще убие някое момче не за цигара а за кеф щото той сега това е направил искането на цигара е повод само.

92

анонимен

преди 6 години

Бог да прости момчето!!!Но действителността - няма българин, който по един или друг начин не е пострадал от р .омите! Един МЕ НАПАДНА ПОСРЕД БЯЛ ДЕН - 10,00 Ч. на 10м. от входа на блока където живея-скъса ми тънък зл. синджир на врата. Нападение по непредпазливост, интеграция ли , що ли???????????Това е бг.

91

do bobo

преди 6 години

Бобо прав си за всичко, само да ти кажа..не се пише бОтилка, а се пише бУтилка.

90

Анонимен

преди 6 години

Ром ???

89

Темида

преди 6 години

Протестирайте за небостъргачи. За безнаказаността недейте. .............БГ съда...убииство при побой = причиняване на смърт по непредпазливост (присъда макс 3-4 години може и условно даже ако съдята е пич)Протестирайте за небостъргачи. Съда не го гледайте.

88

123

преди 6 години

Какво да направи Джамбазки сам? Едно птиче пролет не прави! Избухнал е - нормално - както би направил всеки човек срещу тази несправедливост....докато стоим и мълчим и всеки е навел главичка - никога няма да се оправим. Българина знае само да мрънка, да се оплаква, да плюе и да чака някой да направи нещо вместо него...Всички са силни на думи, на маса, в интернет. Когато обаче се тръгне по протести - бройката я има само във фейсбук. И после дружно си гласуваме за същите ***,които сме свалили.

87

Анонимен

преди 6 години

При бай Тошо бяхме 100 пъти по-добре. Ромите си знаеха мястото в обществото и бачкаха в строителни войски. Работа имаше за всеки.

86

bobo

преди 6 години

Какво Убийство по не предпазливост!!?????????След като с цялото си съзнание се опитва да ограби момчето..Това с цигарата е ...... смешно целта е била грабеж.И после го удря с ботилка....Как се удря човек с ботилка по непредпазливост?????

85

Начало

преди 6 години

До КрайВ Турция няма роми,евреи,арменци,кюрди-всички са турци.Боса на агитката на Бешикташ е арменец,примиера на Турция Йилдъръм е кюрдин,новото гадже на Адриана Лима -турчина е евреин по етнос....Еднакви закони за всички!

84

Анонимен

преди 6 години

Сорос стои зад БХК. В Унгария Орбан скочи срещу БХК и организациите на Сорос, и веднага му спряха парите.

83

Анонимен

преди 6 години

Щом си емвродепутат ти си, излъчен от тази партия, но като те изберат моментално "замразяваш" членството си, докато не напуснеш ЕВропарламента.

82

Анонимен

преди 6 години

Щом си евродепутат не си член на партията-

81

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да говорите лошо за Живков - той бе дал рабоат на 300 000 роми по заводите - и отделон в Трудови войски. И хората работеха, и имаше здраав ръка на МВр и нямаше престъпност. Човеак им бе намерил работа в комбинация със стабилна полиция Закриха заводите, закриха трудови войски - ей ви я битовата престъпност. тези хора трябав да ядат. Най-лесно е да се краде и проституира.

80

Анонимен

преди 6 години

Джамбазки не е част от управляващите. ...Как да не е? Партията в която членува не е ли във властта?