139

hahaha

преди 6 години

ZAKONI - napisani pravila ot vlastimashtite kum po silnite im podchineni

138

Педро

преди 6 години

Джамбазки много силен във фейсбук, но никой от т.нар. властимащи не смее да възроптае срещу статуквото, щото кльопат от медеца всинци. ***...цата ви

137

was

преди 6 години

Това започна още от руснака Максим Стависки-пиян уби човек и осакати за цял живот момиче а го осъдиха на три години УСЛОВНО!!! Няма правосъдие,НЯМА.

136

Край

преди 6 години

Една част от ромите - затворници влизат в затвора есенно време. ПОЖЕЛАНИЕ. Сами си отговорете защо.

135

Край

преди 6 години

До оптимистите дето мислят че затвора е решение на всички проблеми. България е на едно от първите места в ЕС по брой на затворници на хил. души население. Затвора за някой индивиди е по-добър от дома им и за това страха от него е 0. Със сегашните наказания - затвор и глоба 1/4 от населението на България не можеш да ги стреснеш въобще. Наказанията които са ефикасни в ЕС са забранени.

134

Анонимен

преди 6 години

Защо властта се изпокри в миши дупки?Къде сте,бе,"народни" избраници?Искате ли пак да гласуваме за вас?Искате,ама няма!!Нека ви гласуват тези,които пазите от нас,които ви плащаме заплатите.

133

до 156

преди 6 години

Разбира се, но знаете ли колко пари се събират в момента за да се дадат на следователи за да не съберат доказателства и прокурори за да повдигнат обвинение по друг, по-лек член от НК. Разберете най-после----рибата мирише от главата.

132

Анонимен

преди 6 години

бърза смъртна присъда .. ..не искам да го храниме и в затвора

131

Майка

преди 6 години

Обвинението трябва да бъде причиняване на смърт по хулигански подбуди !!!

130

Анонимен

преди 6 години

СМЪРТНА ПРИСЪДА !

129

Анонимен

преди 6 години

Мълчи бе,Джамбазин.Само лаеш.Видяхме ви що за продажници сте.Мъже сте само пред забулените бабички.Сега се изпокрихте в миши дупки.Пъчите се само по форумите и по студията.Ама на нито един антиромски протест не ви видях.Ама нали благодарение точно на ромите докопахте казана с мръвките.Такива като тебе и ония тримцата герои на Доньо Донев направихте думата "патриот" да звучи гнусно.

128

грам знания 1

преди 6 години

С други думи---пиша Ви бавно, защото не можете да четете бързо....проблемът не е в "мекият закон", а в негово прилагане. Защото тиквата направи така, че законите се прилагат избирателно, те нямат за цел да предотвратяват престъпления , а да наказват другите и да помилват нашите хора. Там е проблемът. Но не Ви отърва да протестирате срещу тиквата, нали. По-лесно е да псуваш в механата--както е писал и Ботев--нищо ново под слънцето. Сегашните патриоти са всички такива.....

127

Край

преди 6 години

Големият ВЪПРОС. Където има ред и държава такива убийства стават рядко НО тогава няма да можете да паркирате на тротоара, няма на аварини да си купите баничка от спирката, няма да мигате на хората по магистралите да ви правят път. Няма да можете да си турите бетонна клетка-гараж на общинската земя. Няма да можете да упражнявате свободия в сегашния и вариант. Като отговорите с да 51% тогава ще може да се подреди държава.

126

Анонимен

преди 6 години

"Очаква се обвинението срещу 32-годишния ром Валентин Маринов, който преби момчето, да бъде променено от причиняване на средна телесна повреда в убийство по непредпазливост."Да разбирам, че рома не е искал да го убие, искал е само да му причини тежка телесна повреда, ама се е поувлякъл... и сега - по непредпазливост. Закона казва:чл. 122. (1) Който причини другиму смърт по непредпазливост, се наказва с лишаване от свобода до три години. Такава присъда ли да очакваме? До 3 години?!?

125

грам знания

преди 6 години

Защо монтьора да не си гледа колите, лекара пациентите, обущаря-обувките. Коментарите на 99% показват единствено юридическа некомпетентност. Кога ще научите, че дори и лошият закон е по-добър от липсата на такъв. Още Хамурапи е писал закони против самоуправството. Като чета коментарите --Вие сте останали на нивота на първото хилядолетие преди новата ера. Явно не случайно тиква ни управлява. Но, аз като демократ Ви търпя, защото това е демократично-власт на болшинството,а Вие разбирате ли това?

124

Анонимен

преди 6 години

Tова меекере ли няма да осребри трагедията...?Типично по политически.

123

Демокрация

преди 6 години

Ако ви напиша какво реално мисля за Джамбазки, ще ми изтриете ли коментара?

122

Анонимен

преди 6 години

средна телесна за счупен череп и кома??? какво е тежката телесна тогава - да одереш някого жив и нахраниш кучетата с мозъка на децата му? ето ви откъде се вмирисва рибата! значи ако не беше починало момчето, щеше да мине като някакво хулиганство с 1-2 години условна?

121

ПОПУЛИСТИ

преди 6 години

Всички тези доморасли популисти предлагат само галещи ухото наказания....а не и решение на проблемът. Доказателство. 1. Джамбаски се кичи като екзекутор, а много добре знае , защото е и евродепутат, държава член на ЕС не може да въведе смъртно наказание. Въвеждането означава БГ вън от ЕС. и това е край и на заплата на Джамбаски.Ако е толкоова принципен --да напусне поста си ....да , ама не!

120

Анонимен

преди 6 години

Чл. 122. (1) (Изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който причини другиму смърт по непредпазливост, се наказва с лишаване от свобода до пет години.(2) (Изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Ако смъртта е причинена с огнестрелно оръжие или със силно действуващо отровно вещество или ако е причинена смърт на две или повече лица, наказанието е лишаване от свобода от една до шест години.