27

Тончев

преди 6 години

Да-а-а,прав е другарят Добрев! Само дето момчето премълчава,че ако БСП беше на власт нямаше да е толкова дълга зимата,нямаше да има наводнения,нямаше да са толкова големи горещените,нямаше да има толкова катастрофи,нямаше...А сега има Бойко Борисов и е много удобно всички БСП-ари и техните лакеи да си избърсват мръсните помисли с него-хайде,де - нам ли тия?! Не могат да прежалят,че за трети път губят битката с Борисов и сега са готови да се съюзят с дявола ,но да плюят и храчат за всичко! Срам!

26

Smile

преди 6 години

Тоя *** по-добре да беше останал в топките но баща си. Мисленето определено не му силна страна.

25

morelini

преди 6 години

Видяхме ви и вас,стига си разпъвал локуми.....Нали сте опозиция и нямате отговорности...

24

Прос Селендур

преди 6 години

Как не можахте да разберете че и едните и другите са един дол дренки...още на времето Бай *** е казал че всички политици са маскари и е бил прав....

23

Анонимен

преди 6 години

Бсп за нищо не става видяхме ви за 25 години кво направихте една голяма нула!

22

DR. MANAFIS

преди 6 години

СИМИТЛИЙСКАТА БУЛКА ЩЕ ИЗКАРА НАЙ МНОГО ДО НОВА ГОДИНА

21

Анонимен

преди 6 години

Ако комунистите бяхте на власт напрежението щеше да е на друго място. И ченгета вместо да стачкуват за заплати, щяха да ви пазаят, да не ви линчува народа.

20

СССР

преди 6 години

ВЪЖЕ ЗА ПРЕДАТЕЛЯ ТИКВУН И ВИСОКОПОСТАВЕНИТЕ ГЕРБАДЖИЙ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТАВА

19

Анонимен

преди 6 години

***, този го познаваме, на къв се праи!

18

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Добрев е прав,казва истината.Само пропусна да добави,че зад президента Радев стоят американците и...руснаците.Първите,защото уважават честните и достойни професионалисти,работещи за народа си.Вторите,пак за...същото.

17

Влади

преди 6 години

Навремето, още в началото на 90-те БСП направи *** свой електорат, купувайки ги с бира и кенапчета по изборите. После, във времената на мутренското беззаконие, подклаждано пак от комунистите(защото българите трябваше да бъдат смачкани), мазутите пак бяха толерирани в кражбите и престъпленията. Другите партии(производни на БКП) бързо видяха, че с ц.и.***.ска помощ се печелят избори и също ги оставиха да безчинстват. Българийо, Българийо...

16

Анонимен

преди 6 години

Откога Радев е кадър на червените :-)

15

ервер

преди 6 години

До Анонимен 2 пише се *** бе ***, не отайка.Всичките от ГЕРб сте такива

14

Брееей!

преди 6 години

Вашият правешки гуру докара тук от чужбина неколкостотин хиляди от тези и им даде всевъзможни бонуси, за да се размножават.Разбира се, че след всяко "шведско" изстъпление няма напрежение, когато управлявате вие, защото, види ли много БЪЛГАРСКИ народ на едно място и уплаши ли се от гнева му, всеки ваш вожд си има едно дежурно изречение: "По-добре танковете да дойдат!", за да се разправят с БЪЛГАРИТЕ.За такъв режим мечтаете вечно и го сънувате с отворени очи.НЕ ВИ ИСКАМЕ !!!

13

dm

преди 6 години

Киреее , много си *** Кире.

12

anonimen

преди 6 години

Една шайка бандити от герб се опитва да управлява Бьлгария !!!!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Всички сте едни и сыщи ***

10

азсая

преди 6 години

До СоциологKaто си гледаш на твоя коментар 9 минуса досега и 2 плюса добиваш ли релна представа колко ние писнал банкявския тенисист?

9

anonimen

преди 6 години

Бой по главите на крадливите гербери !!!!!!!!

8

qewq

преди 6 години

До Некой си...Глей сега, най-плачевното в тая история с троен побой на "шведи" над българи и последвалите протестите е че Боко прати цялата полиция на България да бие българите.Пострадалите българи.Може да се каже, че ни управляват най-големите *** и *** ЗА цялата 1300 годишна история на държавата.И нещо също още толко важно - НИТО ЕДИН ОТ ТОВА СМЕШНО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ ИЗЛЕЗЕ ПОНЕ С НЯКАКВА ПОЗИЦИЯ ПО ВЪПРОСА.