7

Анонимен

преди 6 години

Какво бсп какво герб там е друго тия трябва да си вървят в държавата а не да ги храним докато можем ни данъци ни сметки но затова са виновни политиците знаете ли че нее само там така коминат през пустеещите малки градчета където е само това ще се хванат за главите и тоя въпрос трябва да се разреши бързо защо за нас няма за тях има помощи каквото сетиш ние плашаме данъци и е време данс и нап да ги минат а не ние ко закъснеем ден да пишвм писма и дано това стане да видим ще правят ли глупости

6

Анонимен

преди 6 години

Този селски бел защо не вземе да се скрие. *** смешника. Не се вижда какъв селски бек беше на юбилея на Царя, а тръгнал да се перчи.

5

Социолог

преди 6 години

Моля, ако вярвате на твърдението др. Добрев, СЛОЖЕТЕ МУ един пръст на одобрение. Ако не му вярвате, СЛОЖЕТЕ МУ един пръст на неодобрение. Нека др. Добрев добие реална представа ЗА НАС, тези които управлява.

4

Анонимен

преди 6 години

Този защо не си признае, че обра касата на БСП, все пак е един от тримата имащи достъп и ключ. Ако комунистите бяха на власт нямаше да има напрежение в Асеновград, а в София, пред парламента, както е обичайно, когато комунистите са на власт!

3

Анонимен

преди 6 години

***

2

анонимка

преди 6 години

***!Как по-точно щяхте да преддотвратите шествието в Асеновград, щяхте да накарате битите да мълчат ли? Както по Тошово време, всичко нелицеприятно да го звметем под килима!

1

Прав е..

преди 6 години

..др. Добрев, ако БСП беше на власт, напрежение щеше да има в цялата страна, а не само в Асеновград. Справка - Луканов, Жан Виденов, Станишев, Орешарски!