47

Анонимен

преди 6 години

Айде и АЕЦ козлодуй спре комунистите и там го съботираха

46

Анонимен

преди 6 години

За да стане ясно "кой кой е и какво прави" в политиката е необходимо да се "мине" курса по "ЛИКБЕЗ"-"ЛИК-видиране на БЕЗ-грамотността".След това стават ясни кои са Маркс, Енгелс,Ленин,Сталин, Хрушчов,Брежнев,Андропов и т.н., а за БГ- съответно Кобурготски, Тр.Костов,Т.Живков,бригадата "дисиденти" начело със Ст.Тодоров и Л.Живкова,Сергей,Бойко и т. н. държавни предатели ,политически престъпници и наемни терористи.Част от курса е:през гугъла: "Клан Рокфеллеров и другие паразиты"

45

Анонимен

преди 6 години

Пазете българите, пазете се един-друг, ако ние сме обединени, силата ще е с нас.Трябва да си намерим съюзници като Вишеградската четворка.ЕС е разграден двор.

44

Анонимен

преди 6 години

Нормално да няма, то нали вие го създавате...

43

Анонимен

преди 6 години

При Ленинския комунизъм ромите не режеха пръсти на деца-гребци.

42

Анонимен

преди 6 години

Жалък....Жалки комунисти.....

41

Анонимен

преди 6 години

Да разбираме ли че компартията ги е организирала?

40

ФАШИСТ

преди 6 години

До Анонимен - Приятелю , никога вече ленински (бсп) комунизъм -мачкам ги и физически и икономически !

39

Анонимен

преди 6 години

Ако БСП беше на власт щеше да е по зле. Затова народа избра тея ***...ли Герб по малкото зло.

38

Анонимен

преди 6 години

По-добре Борисов, отколкото озверели от жажда за власт некадърни негови другари.Да не сте си помислили да гласуватв за тези гладни хи-ени от БСП!

37

ФАШИСТ

преди 6 години

този болшивишки приплод и той мнение дава - Бог да пази България !

36

Анонимен

преди 6 години

Абе стига сте дрънкали за липса на "обучени" кадри,хората заминават за чужбина и работят професии усвоявайки(научавайки) ги за една седмица,там и самите работодатели плащат или провеждат обучения.Все искате на готово!Затова е такава държавата,само мрънкате,а не си размърдвате задниците и не искате да инвестирате в обучение на кадри и т.н.!

35

Анонимен

преди 6 години

Ами ГЕРБ ви откраднаха електората,включително и ромския.Сега и патриотите взеха.За каква "сага" говорите?

34

Кирчо трафиканта

преди 6 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

33

bai_jordan

преди 6 години

Прав си ако БСП беше на власт напрежение в Асеновград нямаше да има. Напрежението щеше да е в София пред парламента. Хората щяха да ви замерят с камъни, както обикновено!

32

Престъпен тандем

преди 6 години

Престъпника и наркотрафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?

31

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

30

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

29

Анонимен

преди 6 години

Ами той кмета е от БСП. И точно мамалигите го качиха на власт. Затова си ги пази 8 години

28

кенеф

преди 6 години

Ако българина беше умен,нямаше онези *** политици да го правят крив и див,беден със скъсани чорапи.