87

anonimen

преди 6 години

До АнонименГЕРБ ПРОИЗХОЖДА ОТ БКП !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

86

ЗЛАТИ

преди 6 години

СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКИТЕ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 ГОД. , ПАК СЕ РАЗЛАЯХА.ЗАБРАВИХА КОЙ ИЗДАДЕ УКАЗИТЕ ЗА ЛИКВИДАЦИЯ НА ДЪРЖАВАТА И КОЙ ГИ ИЗПЪЛНИ БЛЕСТЯЩО ,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.КАЗВАТ СЕ ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ И СДС. ТАКА ЧЕ ,НЕ ЛЪЖЕТЕ ДЕЦАТА КОЙ СЪСИПА БЪЛГАРИЯ-ТЕ ЗНАЯТ И БЕЗ ДА ИМ ПИШЕТЕ НОВИ УЧЕБНИЦИ С МРЪСОТИИ.СЛЕДВА НОВ ШУТ И ПАК НА СМЕТИЩЕТО ,ЗАЩОТО СДС-ГЕРБ ЗА ЧЕТВЪРТИ ПЪТ НИ КАРАТ КЪМ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ И ХАРЧЕНЕ НА КЪРВАВИ НАРОДНИ ПАРИ ЗА ТЕЗИ ЩУРОТИИ.

85

gadev

преди 6 години

Ако БСП беше на власт, нормалните българи отдавна да са се изнесли от тая *** - щяха да останат само ***. И тогава да, напрежение в Асеновград нямаше да има - нямаше да има българи за биене

84

Цанка

преди 6 години

Ако България беше нормална държава, БСП нямаше да я има. На този хал сме заради БКП и сбъркания преход, който не сложи край на комунистите, социалистите и наследниците им

83

Агджата

преди 6 години

Ако Ботев беше с каска, а Левски ботуши, К. Добрев щеше да е депутат още.

82

Анонимен

преди 6 години

ИМА ВИДОВ ДЕН ,КИРИЛЧО! МАКАР ЧЕ ВИЕ КОМУНИСТИТЕ ОТ НИЩО НЕ СЕ ПЛАШИТЕ И В НИЩО НЕ ВЯРВАТЕ ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.

81

Анонимен

преди 6 години

ПИСНА МИ ДЕЦАТА НА РАЗНИ КОМУНИСТИ ДА МИ ДАВАТ АКЪЛ И СЪВЕТИ.ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ И ЗАТОВА СА ВСЕ ПОЛИТИЦИ.

80

смехурко:))))))

преди 6 години

Кирилчо ти трябваше да си в затвора.А не да се изказваш и да си парламента.Разбира се че нямаше да се случи нали сте в една партия крадете биете заедно .Но Няма съд и Г-л прокурор .................................извидите са за тез който ви слагат плюсовеи ръкопляскат

79

Альоша Степанов

преди 6 години

РАЗБИРА СЕ, г-н КИРИЛЕ ДОБРЕВ, ТА НАЛИ ИМЕННО ВИЕ -ДПС и БСП НАСЪСКАХТЕ РОМИТЕ ДА БИЯТ ДЕЦАТА В АСЕНОВГРАД, ТА ПОСЛЕ ДА КАЖЕТЕ "ВЛАСТТА НЕ СЕ СПРАВЯ, АКО БЯХМЕ НИЕ НЯМАШЕ ДА ДОПУСНЕМ ТОВА". ХАЙДЕ, ЗНАЕМЕ СЕ, НЕ ЕДИН И ДВА ПЪТИ СМЕ ВИ ЯЛИ ПОПАРАТА...

78

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

77

Цар Киро

преди 6 години

Вярно е, и аз нямаше да влзена в затвора, всичко щеше да си тече като по вода.

76

Анонимен

преди 6 години

Не е все едно да пренасяш куфарчета с пари през границата и да разбираш от политика!А пък Кире се мъчи и с двете ,ама неуспешно малко!

75

сминдух енд чесън

преди 6 години

Краден джип,на седалката хиляди пари от контрабанда,а на волана Кирчо Добрев,това е .

74

боян

преди 6 години

кирчо, бегом към татко ти!!!

73

Анонимен

преди 6 години

А нали все това внушават по медиите,че ГЕРБ били с ромите,те им били електората,пък то май ще се окаже,че ромите са електорат на БСП.

72

до 89

преди 6 години

на избориет за президент се видя, че доста голяма част от *** гласуват за Герб, а турският вот си е изцяло за Цачева. това че *** били зад БСП са някакви митологеми. те са зад този който плаащ повече, а тоав е Герб. Всички знаем в Катуница колок близки бяха цар Киро и Цв.Цв.

71

Анонимен

преди 6 години

Кирил Добрев опровергава поговорката, че крушата не пада по-далеч от дървото. Баща му беше държавник, а той - наежен льд-льо. За такива е по-добре да не говорят и да оставят хората да се чудят дали не са глу-паци или да си отворят устата и да разсеят всички съмнения.

70

до 94

преди 6 години

не с прав - Корнелия отдавна се еманципира от Р.ОВчаров, който и през плет няма да види парламент. Същата е и участта на Краси Премянов, георги Божинов, Янаки Стоилов, а сега корнелия се разграниич и от Георги Гергов. В партията й има промяна - недопустимост за повече от три мандата, с изключение на ръководителя на партията. Малак стъпка е, но е в правилнаат посока. Защо ББ не предложи нещо подобно?

69

Анонимен

преди 6 години

Борисов с този кинфликт се нядава да отвее напрежението в друга посока и да се забрави за скнадала с трите шефа на НДК за седмица.

68

Анонимен

преди 6 години

Радев, е единственият професионалист - политик, що се отнасяся до авиция. Според мен каквато каже - недлезенно трябав да се изпълнява, да не говорим, че е главнокомандващ. не виждам какво му умуват. Сроковете за изпълнение на проекта за заковани от Ненчев и Лукарски, министри на Герб. Радев е действал в тези срокове. Борисов нека обясни защо бе обявил че ще бута паметника пред НДК през лятото, а не го е бутнал още? вееч има решение и на съда.