14

Анонимен

преди 6 години

До Да насадим тикви,те виреят навсякъде.

13

Евроатлантик

преди 6 години

Трябва да разрушим всички паметници, можем да запалим и книгите. После всички ще си направим едно селфи и ще го постнем във сайта на Зукърърг, където всички ще ни видят колко сме велики. От там отиваме на Бузлуджа и надуваме чалгата на макс и си спретваме един гей-парад.

12

Анонимен

преди 6 години

Абе бутайте го грозилище,, насладете ддръвчета и това е

11

Анонимен

преди 6 години

Има една голяма машина,коятосмила бетона и го прави на чакъл 31 тонна.Ето това трябва,всичко на чакъл за пътищата,а там на мястото да останат само дървета,градини,цветя,рози,паркове и скари с чешмички.Помним достатъчно,стига!!!!!Изкоренете комунистическите грабежи и и още един паметник има за събаряне във Варна.

10

Алабалистика

преди 6 години

Чинията в момента е държавна собственост.Не виждам какви са тия заигравки с бсп.Аз ви го давам,а вие не го иската.А сега-вие го искате,а аз не ви го давам.Събираме по 1 лв по телефона и го оправяме.Интерес има,даже от чужбина.

9

до 15

преди 6 години

Какво имаш предвид с "наши пари" и как очакваш, че това ще работи за нас ... сиреч за мен за теб, Драган, Петкан и др. ?Аз мои пари там нямам и не търся! Ако има частен инвеститор, да брои парата към хазната и да прави каквото иска. Ако ще и да излита на някъде с това ИНС - Идентифицирано НЕлетящо Средство!

8

Незначителен

преди 6 години

Да се рекултивира почвата, преди този бетонен ексркемент там беше чудесно място

7

Анонимен

преди 6 години

Номер 4 е прав! А от морална гледна точка да градиш музей във възхвала на нещо от чийто последствия все още страдаме е безумие. Не трябва да отхвърляме миналото но в негова възхвала или укор имаме предостатъчно монументи. Панелните гета в градовете са жив пример за такива. Руските коли гниещи край панелките също .... примери колкото искате! Ако ***,Станишев и останалите другари искат, да си го реставрират от техния джоб. И без това всички са мултимилионери!

6

Фронто

преди 6 години

Към ' язе' :Страхотна идея! Не бях се замислял. Поздравявам те!

5

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

*** РУН ГЕЛИТЕ ОТ ГЕРБ ВЕДНАГА СЪЗРЯХА ВЪЗМОЖНОСТ И ТУК ДА КРАДАТ АКО ЗАПОЧНЕ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

4

Фронто

преди 6 години

Сигурно вече 10 пъти го пиша : за да се построи това нещо, партите се събираха от всички - за учащи,по списък; за работещи,по ведомост! Едва ли има нещо за което така категорично да се каже - на всички е! Значи - държавно. Да се обяви на търг и който даде повече да прави каквото иска/в рамките на закона/; парите - в РБ.

3

Язе

преди 6 години

Направете го Астрономическа обсерватория с телескоп. Ако поискате пари от ЕС за такъв проект 100% ще ги получите и обекта да стане част от ЕКА и БАН. Астрономите от цял свят чакат на опашка за достъп до телескоп за наблюдение. Това са пари и приходи както и научен потенциал в полза на БГ. Космоса е бъдещето и високите технологии, това е развитие в правилната посока. Така ще имаме 2 телескопа и ще излезем на водещи позиции в ЕС. Какво по хубаво от това. По скоро ще му е.ат мамката по нашенски.

2

Анонимен

преди 6 години

Всичката наред паметниците тръгнаха да оправят паметника си е паметник. Не и ли странно, че точно червените каскети искат да го превърнат в бизнес център и занимавят цялата държавa. Дрогарите почнаха да крадат паметнии вече заключвайте си мандрите. Сигурно 2 месеца ще го човъркат да имитират дейност както имитират, че са правителство и опозиция.

1

АЛов

преди 6 години

Пускате орлите !!!!