54

ODESSA

преди 6 години

Единственото което трябва да се гръмне е парламента. Когато цялата банда е вътре. Много интересно ще бъде ако мафията яхнала българският народ бъде обезглавена.

53

БСП-жалка

преди 6 години

БСП собствената си чиния на Бузлуджа не могат да поправят, пък щели България да оправят. Кой луд ще им повярва ?

52

Гра гра

преди 6 години

има толкова огромни пустееши къши в бЪГАРИЯ! Трябва ли РАЗРУШЕНИЕ? САМО зашто са построени по ВРЕМЕ на? Нека се ПОМНИ нека се знае!!! Какво е било? Какво е СЕГА-БАНАНИ без опашки! Искам моите пра пра внуци -усетили това!!!

51

Анонимен

преди 6 години

След като мястото е свързано с паметта за Хаджи Димитър, какво изобщо има да се мисли и анализира?Ако се прави някакъв паметник или музей, той трябва да бъде посветен на тази историческа личност!

50

Леле, Боже!

преди 6 години

Искат, ама в друг сайт пише, че това нещо на Бузлуджа е класирано сред 13-те най-зловещи сгради в света!!!

49

ЕВРЕОАНАЛЕНТИК

преди 6 години

Да направиме космодрум и от там да се излита за космоса с пърдeне на гeрберастка неолиберална сoросоиднa газ. Тя не е като лошата руска газ а е добра газ.

48

Ганчо

преди 6 години

Не дават разрушена Бузлуджа на БСП защото някой се избъзикал с Бойко Умния, че била летяща чиния ...

47

Анонимен

преди 6 години

Бъдещето е като на мавзолея-една бомба и хубава и чиста ливада след това! Да не ни се внушава, че има архитектурна стойност, защото това не е така!

46

до 61

преди 6 години

Червен пл***змодий , НДК е построен през 1980г. , мислиш ли , че за близо 40 години не се нуждае от ремонт , освен това парите ги дават от ЕС , а за "летящата чиния " на Бузлуджа плати всеки българин ?!

45

Анонимен

преди 6 години

това че бузлуджа се намира на територията на област Стара Загора не значи , че е само на жителите на тази област , гледах днес простата областна управителка на герп с какъв плам нреждаше заучени слова по бойковистки, как разделял и прочие простотии, а най-голямото разделение на нацията е резултат от престъпното 8 годишно управление на вожда на герп бб

44

DJAC

преди 6 години

СЪБАРЯЙ

43

Анонимен

преди 6 години

до 53Абе сю...льо а теб питаха ли те дали да се дадат 60 мил лева за ремонт на една отдавна построена сграда, а и не дотам лоша за чак такива ремонти, имам пред вид НДК, така че по-добре да мълчиш не...щастнико с..мотан

42

Сандо

преди 6 години

бай Тошо го каза - не може да боядисате това което направихме ...

41

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40Само доно бай не ги превари,че е по-дрът,Тогиз нема да има место за другите и требе да се строи нова паница.

40

Анонимен

преди 6 години

Бузлуджа е огледало на страната това в което се превръща в руини .Вместо толкова години 27год да извличаме полза от съществуващите паметници визирам и мавзолея който разрушиха представете си колко чужденци биха се редили на опашка а а го посетят ние рушим това което го има за да го санираме с картон и боя Имаме бол минерална вода но купуваме мицеларна в шишета от други страни и така с всичко останало докато се заличи

39

Никола

преди 6 години

"Три кила пироксилин му е майката , тури го в темеля , запали фитиля и камък върху камък няма да остане ..."Чудомир р-з "Българи"Няма какво да се добави !

38

на фандъци и висулки

преди 6 години

Паметниците на Райха са били много по-естетични, обаче са ги бутнали. Защо бе, талибани комунисти, поругатели на паметници? Примерно оставете го като паметник на смъртта, като петохуя пред НДК - паметник на преход и грабителство, разруха иначе казано..

37

Анонимен

преди 6 години

До пфуМястото си е хубаво, просто това комуно-фашистко ла/но е грозно и не на място на хубавата планина.

36

помним

преди 6 години

Самото построяване навремето беше кощунство , да се построи комунистическо капище по -високо от светинята -паметник Шипка това е престъпление и като така сега трябва да бъде съборено или преработено примерно в обсерватория ! Парите за построяването бяха взети от джоба на всеки българин без да го питат , а стенописите са от нивото на нациското изкуство и по-лоши , та няма какво да се спасява ! Паметника на съветската армия също трябва да се събори , има решение на СОС от 90-те год. за това !

35

пфу

преди 6 години

Трябва да се разруши... ..прокажено място!