74

Бож.

преди 6 години

По-добра услуга ще си направя,ако уцеля тебе.

73

До Божил

преди 6 години

Божиле, направи си услуга и се гръмни.

72

Божил

преди 6 години

Направете го музей на червените престъпления: снимки на избити от комунистите невинни хора,оръжия с които са избивани (кирки,камъни,въжета,колове,ножове и т.н.),снимки на червените концлагери и различни други материални свидетелства за престъпната дейност на червения режим включително "Боновите книжки",с които направиха втория след 1989 г. масов обир на народа ни.

71

АФУЗ АЛИ

преди 6 години

Миков,знаем те и ти си гледай чашката и не давай акъл да ни побратимяваш с тези,,,които клаха народа както турците,, и сега разсипаха България под носа на такива като теб!

70

ХАДЖИ ГЕНЧО

преди 6 години

До Анонимен 88 А какво ще кажеш да сложим до звездата фашисткия пречупен кръст и нацисткия орел- те дълго се вяха в Казанлък,Габрово тогавя!

69

void

преди 6 години

България има прекрасна природа. Планините ни са величествени и изпълнени с история. За жалост обаче на един от красивите върхове се издига гротескна бетонна структура в пълен контраст със заобикалящата гледка. Все едно някой се е изс.р.ал на красотите в планината... И сега този някой си иска правата върху творението (или следвайки алегорията - гом.н.ото) за да го показва на хората от цял свят: "Вижте - това го изваяхме /изс.р.ахме ние, и не Мексико ами България го плати".

68

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен.47 Българските фашисти са най-опитни в рязането на глави.вБъдещия музей да има отдел за снимките на главорезите фашисти с ,,трофеите,, пред тях-отрязаните глави на народни синове. Няма милост за тези и техните наследници!

67

Анонимен

преди 6 години

Стига да премахнат звездата, да го ползват за каквото искат.Не бива символа на комунистите да е издигнат над България.

66

Държава

преди 6 години

До НовКаква партия, какъв комунизъм. Младите не се интересуват и не познават тази част от историята. Чинията е държавна, демек на народа, ако се направи нещо ще постъпват пари в националната хазна, не в БСП, БКП, КГБ или други...

65

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТи тогава къде ще живееш? Повечето, които искат да събарят не са построили нищо и няма да направят нищо през целия си живот, отвен да търкат билетчета и псуват политиците.

64

Нов

преди 6 години

Не музей а мавзолей трябва да бъде чинията. Там се е родила партията и там да бъде закопана.И як саркофаг като в Чернобил, да не се разнася вонята.

63

Анонимен

преди 6 години

До номер2Заради такива акъли винаги се връщаме на изходна позиция. Нека да се направи музей, там гледката и природата са прекрасни, ще се привлекат туристи. Много е лесно да се събори, а кой ще строи, ти ли? Поляците събориха ли лагерите на Хитлер или ги оставиха, за да запзнават поколенията с историята и да предотвратят повтарянето на този епизоод.

62

Бокова-жалка

преди 6 години

БСП собствената си чиния на Бузлуджа не могат да поправят, пък щели България да оправят. Кой луд ще им повярва ?

61

Анонимен

преди 6 години

До ODESSA - Единственото което трябва да се гръмне е парламента.Не всичкия! Само лявата половина трябва! За да се оправи страната!

60

бг

преди 6 години

Това е паметник на една тоталитарна партия ,служеща на руските имперски интереси ,която донесе огромни беди на българския народ и почти го изличи от лицето на земята. Паметникът може да е хубав архитектурно и художествено , но е построен в името на една античовешка идея с парите на угнетените българи.

59

номер2

преди 6 години

БУТАЙТЕ ГО ТОЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ***! КАКВА ИСТОРИЯ! ДА СЕ НАПРАВИ ЕДИН МУЗЕЙ "СТРОЕЖИ И ПАМЕТНИЦИ ОТ ВРЕМЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКОТО РОБСТВО", ДА СЕ СЛОЖИ СНИМКИ ОТ БУЗЛУДЖА, ОТ АЛЬОША, ОТ ***...ВСИЧКО СВЪРЗАНО С КОМУНИЗМА ДА СЕ УНИЩОЖИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ТИЯ, С КНИЖКИ НА БКП!

58

Анонимен

преди 6 години

Не, това трябва да си остане космическа станция за кацане на извънземни - център по комунистически стратегии за вселената.

57

dimitar lenkov

преди 6 години

RUSHI SE?DA SE VZRIVI ? ZNACHI PO-GOL{MA CHAST OT BULGARIA I V T OVA<V KOETOSEGA JIVEIAT MILIONI ? Le-l3e...

56

Ха,ха,хаа...КЕФ

преди 6 години

ВСИЧКО ПОСТРОЕНО ОТ КОМУНИСТИТЕ ...НЕМА ЖИВОТ !!!УМИРА , НАЙ-БЕЗСЛАВНО И ...НАПРАВО НА БУНИЩЕТО!!!ТАКА ОТ 30-г.БАВНО НО СИГУРНО ,ЗАГИВАТ--ВСИЧКИ "ВЕЛИКИ ЧЕРВЕНИ ПРОСТОТИЙ".. И ТЪПИЗМИ!!..и СЛАВА НА БОГУ....!!!!!!!!

55

Азармо

преди 6 години

Комшиите от изворче правят пари, а нашите живеещи-само-в-съвремието, но завинаги задръ*стеняци ще рушели и гърмели! Като мавзолея. Не можеш да си гръмнеш миналото, поне издой от туристите каквото и колкото може - те нали не знаят какво е то соц.