34

Анонимен

преди 6 години

До Герчо с тамбурата-------------------------По-скоро жандармеристите преди деверти не изтребиха до крак терористите-шумкари и техните *** управляваха и управляват и досега,ама се наричат капиталисти!

33

Анонимен

преди 6 години

"Бузлуджа" - символ и "пантеон" на самозабравилата се комунистическата дебелащина да остане за да напомня на идните поколения за режима на бетонните глави.

32

хе-хе!

преди 6 години

До Анонимен - Не пипайте светинята на старите поколения...Цъ, цъ, цъ! Каква светиня само! Наторявана обилно всяка година с отходните материали от естествените нужди на червените пилигрими!

31

Анонимен

преди 6 години

Една нацистка свастика, редом до петолъчката, няма да е лъжа.

30

cazzo duro

преди 6 години

Да се взриви незабавно. И паметника на съветските окупатори-съо!

29

Анонимен

преди 6 години

До Герчо с тамбуратаНаистина е пълно с фашисти.От червените, дето се викат "комунисти".

28

Анонимен

преди 6 години

"Бузлуджа" - музей за "Альоша" от Пловдив, паметника на сАветската армия от София, атомните реактори на "Белене"....!

27

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Като чете човек коментарите,остава с убеждението, че у нас след 9 са останали много живи фашисти-убийци и сега техните потомци се гаврят с целия ни народ и държавата,за да си отмъстят за изгубените деди.

26

Анонимен

преди 6 години

До MNENIEПартията на агент Павел - от Сателитът на КГБ - ДС.Агентът ренегат, напуснал лоното на агент Сава - верният КГБ/ДС кадър.

25

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам да бъде превърната в мавзолей а един ден там да бъдат положени тленните останки на Станишев, Овчаров, Петков, ***, тя пък на свой ред да бъде положена до другаря Гергов и т.нт. И като се напълни, обратното броене, може да започне!

24

безсмислен диспут

преди 6 години

само 50% българи ли са безхаберници. Има искрица надежда! Музей, с директор, зам директори, счетоводен отдел, домакинство, чистачки, транспорт, заплати... Каква експозиция ще има? Как бе-ка-*** унищожи България, само за има-няма половин век! И кой ще се запъти по чукарите да го посети?! Козите! Страхотен дневен ред за решаване!

23

MNENIE

преди 6 години

Този Паметник трябва да се запази , той носи Миналото .Само да ви напомня че Човека заснел и участвал във Взривяването на Мавзолея се казва Евгени Михайлов , има данни че е агент на Турските Специални Служби и днес е в една *особена* Партия .

22

КОМУНИСТ

преди 6 години

Аз стрелях с пистолет по петолъчката, защото мислех, че е от рубин.А то било червено стъкло.Пфу!

21

Анонимен

преди 6 години

Булсатком да я вземе! След като имат присъствие в космоса, редно е да имат и на Бузлуджа!

20

Анонимен

преди 6 години

От чинията ще стане добра сателитна антена,от кулата - радар.Общо взето - НАТО-вска радарна станция би било добре за тази комунистическа грозотия.

19

Музей-Мемориал

преди 6 години

От сега има 2 милиона долара чинията на Бъзлуджа ако се превърне в музеен комплекс на загиналите Османски войници за Свободата на България,навсякъде около чинията и съседните върхове ще се превърнат в тиристическо бижу

18

от 27

преди 6 години

А ве .... думата с.в,и.р.к.а що е цензурирана .... вие не сте у ред :))))

17

Анонимен

преди 6 години

Тази Курнелка, мине не мине, и се присети за нещо. БСП бяха на власт 8 години. Царчето и СерГЕЙчо защо не си оправиха чинията. От няколко години се дъвчат с новия ни вожд, той пък нещо на пук им прави. Хляб и зрелища .

16

до 21

преди 6 години

Скептично съм настроен към идеята ти. От всяко дърво *** не става и от всяка руина туристическа атракция също! И сеганека да се разберем ... "туристически обект собственост на държавата" ... сиреч пак на мен, на теб, Драган и Петкан .... ама аз не го искам и не искам да плащам за него.Плати ти, пък аз ако искам после, ще ти плащам вход да го видя! Ето ти предложение .... ако мислиш, че това е добра идея, вкарай лев в нея пък си я разработвай и дано имаш посетители. Ако нямаш, не ме брой!

15

Музей-Мемориал

преди 6 години

Бузлуджа да се превърне паметник-Мемориален комплекс на геройски загиналите славките ОСМАНСКИ СОЛДАТИ за освобождението на майка БЪЛГАРИЯ от врага,,,,,да има къде да се поднесат цветя,венци и да се честват годишнини.....