271

тцтцтцтцтцтцц

преди 7 години

Оффффффффф много са "плитки" опорните точки на американофилите Самият факт ,ч е Плевнелиев , Митов и т.н хорица на хранилки при сорос , не слизат от ефир - то телевизии , то сайтове - по цял ден ни заливат с техните брътвежи . Всеки може сам да реши , какви ни са медиите

270

Анонимен

преди 7 години

По време на изборите за парламент се намесиха продажните телевизии - БТВ и Нова тв. Те са главните слуги на ГЕРБ.

269

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Рускитесвине,съвсем наскоро изказаха мнение,че са си били купили цяла България.От никой американец не чухме такова нещо.

268

Анонимен

преди 7 години

Това нещастно,злобно,продажно,противно,гадно излъчващо погнуса същество няма ли кой да му затвори устата?

267

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен290 Руските ***,съвсем наскоро изказаха мнение,че са си купири били България,цялата.От нито един американец не сме чули това.

266

Анонимен

преди 7 години

Никаква подкрепа за руските марионетки Сърбия и БЮРМ,за членство за ЕС,докато на дело,а не само на думи,не покажат,че спазват правата на българите в страните си.Колкото и да се подмазва сега говорителят на Милошевич-Дачич,на правителството ни,при посещение на Герджиков в Западните покрайнини,заради българското председателство на ЕС,2018.Дачич обвини България,че не признава "македонското малцинство в БГ,това е груба намеса.

265

Анонимен

преди 7 години

американските прасета унищожават България, но това никой не го споменава.

264

Анонимен

преди 7 години

Русия е световен агресор и хаква институциите на много страни в свента.Само антибългари могат да са безразлични на този факт.

263

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 286 Руските хакерски атаки срещу българските институции,не ти ли правят впечатление?Особено тези,на референдума,знаеш ли,колко бг-политици се финансират от Мсква?

262

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 286 В България имаме съюзници от НАТО и ЕС,контрол върху медиите имат тези на червената мафия,свързана с путинова ,агресивна Русия.

261

Анонимен

преди 7 години

тези които държът армия у нас и тези които финансират медиите, те манипулират, да не ги споменавам, щом и бивш президент не смее да ги назове

260

Анонимен

преди 7 години

До до 283С кражбите на бг-брендове и традиции,сърбите проявяват претенции към етнически български територии,като ги наричат"сръбски".Да не говорим,от кога се опитват да направят шопите-сърби,както това направиха с македонците,не без помощта на българските комунисти,днес,социалисти.Сърбите искат БСП на власт,защото са послушни на Москва,която насърчава сръбския националшовинизъм,ето така.

259

колега,

преди 7 години

До ееей 266 все пак да не забравяме , че малцинствата почти не използват интернет , а от там идват 50% от гласовете на ГЕРБ , сложи и 500 000 заблудени "БОЙКОМИЛИ " , малко "мъртви гласове" и резултатът е готов

258

до 273

преди 7 години

знаем за сърбите, че се опитват да присвояват храни и ракии от нас. само че как точно луканката и кашкавалът влияят на ПОЛИТИКАТА У НАС? :):) освен ако не намекваш, че нашите президенти и депутати освен от луканка, не разбират от нищо друго :):)

257

Анонимен

преди 7 години

хахаха...че русия и турция влияят, е ясно. ама нито дума за сащ, израел? а вместо това мънкедонците и сърбите ни влияели?? уот да фак, на тоя няма ли кой да му спре белото?

256

М, да ...

преди 7 години

Упражнения по риторика са изявите на Роско в последно време? Тц... не му се отдава!

255

Мишо

преди 7 години

Отработвате здраво г-н Плювналиев, ама никой не ви чува.

254

was

преди 7 години

Кой влияе на политиката у нас?......Свинска Русия !

253

Анонимен

преди 7 години

До за евроатлантизма 271 Каквито и да са,те все пак,възпират продажншти комунисти от БСП/абв,които изобщо не се замислят,когато предават България,щом им заповяда Москва.На това разчита и сръбския националшовшншзъм и сепаратизъм.

252

Анонимен

преди 7 години

Хей Плевнелиев,крайно време е да се скриеш и от Руските шпиони защото ако те открият ще те вербоват...Ти май наистина си вярваш ,че си "ВЕЛИК ПОЛИТИК?"