291

Питащ

преди 7 години

И като си такъв отворко, Росенчо, а кажи що спряха на инвалидите помощта от 19,50 лв?Вече втори месец.Откраднахте от инвалидите за да купувате кебапчета на циХанията ли? Оооо, извинявай, забравих, че първо трябва да питаш какво да отговориш!

290

До 294

преди 7 години

Де си чул, защото краварите не са говорили, а просто си действат.1. Кой финансира "протестите" на *** в София половин година, докато нетресат Борисов на власт? Или ще твърдиш сега, че не си видял репортажите по телевизията, в които лично посланникът на САЩ прави "срещи" и дава "казания" на ***, как да окупират Университета?2. Чел ли си Wikileaks? Там добре се вижда какво пишат от US посолството за Борисов и за цялата ни слугинска система на управление3. Виж кой финансира ГЕРБ.

289

Лисан

преди 7 години

Страпонът на Роско има най-голямо влияние върху политиката му.

288

Анонимен

преди 7 години

До АмериканецНе говори глупости,Русия работи със службите им,тя е част от тази система,но за разлика от ЕС и щатите не е част от управлението.А най-умни са Англия.

287

Тинев

преди 7 години

Млък бе!

286

Анонимен

преди 7 години

Хахаха!Тоз открил топлата вода!И аз преди около 1-2 години я открих.България по принцип не се управлява от българи,можеш да прибавиш и други към гореизброените държави.Глобализацията ще се осъществи със или без желанието на хората.И гореизброените също ще участват.

285

Американец

преди 7 години

Америка е световен агресор, пъхат си тъпата гага навсякъде. Путин е единствения, който ги спира, затова *** на умряло.

284

Анонимен

преди 7 години

Да, на САЩ дyпeтo е чисто и мирише на рози...

283

Минаващ

преди 7 години

Плевнелиев бълнува. Ако има влияние то е на САЩ. Техния посланик вършее из разни мероприятия, сякаш му е бащиния. Горкия Плевнелиев има късогледство.

282

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 7 години

РУСКОТО ВЛИЯНИЕ ЩЕ БЪДЕ РЕДУЦИРАНО В ЦЯЛА ЕВРОПА.

281

Говедаря

преди 7 години

На това муле , Роско , нали му туриха букаите и го пуснаха на тучната поляна да пасе!Защо е навирил пак уши и опашка?

280

славянин

преди 7 години

Тоя пак е в ... - политиката у нас се диктувала от Македония и Сърбия!!!???

279

Анонимен

преди 7 години

МАХНЕТЕ ГО ТОЯ БЕ, ЗАЩО Е НУЖНО ДА НИ ГО НАТРАПВАТЕ ПОСТОЯННО? ВЕЧЕ ГО БЯХМЕ ПОЗАБРАВИЛИ.

278

до 292 от славянин

преди 7 години

Няма нужда да чуваш очевадното от задокеанските чобани, че България е под тяхно ръчно управление!

277

славянин

преди 7 години

Местните атлантически *** са се разквичали на умряло, не им върви явно борбата с Русия!

276

славянин

преди 7 години

Политиката у нас се диктува от чобанското посолство на Козяк!

275

до 297

преди 7 години

То затова се смее,защото е мало.умно като теб!Русия е вековен враг на България,дори Турция не е нанесла такива щети, каквито азиатските варвари.

274

Анонимен

преди 7 години

Червената глутница грухти на умряло и цапа форумите.Добре е,са *** и рускитесвине,не са много,което личи на изборите и от тях не зависи бъдещето на България.Нормалните българи сега са на работа и не мърсуват из форумите за дребни копейки,като тези неграмотници тук-рубладжиите.

273

Анонимен

преди 7 години

До 648739 До 297 Твоето двегодишно дете,трябва да е някакъв вундеркинг от фантастичен филм,иначе трябваше да знаеш,че двегодишните нямат все още развита главна нервна система и не разбират нищо от руската хакерска агресия в света.Освен,ти да си на нивото на двегодишнште и затова плямпаш врели,некипели.

272

648739

преди 7 години

До Анонимен 289 знаеш ли , прочетох това , което си написал на двегодишното си дете , и още не може да спре да се смее . Смятай и 2 годишни бебета се смеят на глупостите , където ти и подобните на теб пишете ,