231

Анонимен

преди 7 години

Даа пролича си на изборите избраха Радев с ОГРОМНА ПРЕДНИНА

230

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев е моя президентгоцетата и радевците марш при решетников

229

Анонимен

преди 7 години

Прави впечатление,че всички които плюят най-достойният български президент-Росен Плевнелиев,са неграмотни,едва пишат и то с грешки,псуват,употребяват цинизми...Слава Богу,че са молко,което личи от изборите.

228

Анонимен

преди 7 години

Гордея се., че Плевнелиев беше президент и то най-добрият президент на България.Абсолютно прав е, че Русия е воденичният камък, който винаги е влачил родината ни в калта и то с активното участие на предателите- русофили. Дано по- скоро България се интегрира в ЕС и намали влиянието си от "ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО".

227

Анонимен

преди 7 години

До до 232Да 237 ЕВРОАТЛАНТИЗМЪТ е спасението на България.Той пречи на сръбския сепаратизъм,на бюрмската омраза и крежба на българска история,зад което се крият териториални претенции,на турския неоосманизъм и на руската агресия.

226

?

преди 7 години

Това нещо РоскУ докога ще ни занимава с глупостите си?

225

Анонимен

преди 7 години

До той знаае! 245 Каква икономика,износът ни за Русия е твърде малък.Руснаците отдавна не купуват български стоки и преди санкциите.С Русия печели само червената олигархия в БГ.

224

Анонимен

преди 7 години

абе тоя ... кой беше бе?

223

Анонимен

преди 7 години

плевнелиев взема пари от САЩ , що другите да не вземат ммм ?

222

шнур

преди 7 години

*** удобно е пропуснал САЩ и ЕС, те да не би по-малко да манипулират тук чрез признаването на престъпното управление на Тиквата?

221

Анонимен

преди 7 години

До един там 243 Русия има участие във всеки договор,останящ се до Балканите.Руската тайна дипломация и днес,работи с уж,противниците си.

220

той знаае!

преди 7 години

нопрмално, ама плевнелиев знае най-добре, нали похапваше от паритена САЩ за да ни съсипе иономиката влоши отношенията със Русия

219

Анонимен

преди 7 години

До до 232До 238 Да не бяхме в НАТО и ЕС,сърбите щяха да опитат атентат на висш наш служител,както това направиха в Черна гора,с помоща на руските и своите ултраси,за да попречат на евроатлантическата ни ориентация,родолюбецо.Сръбскоруска следа има в много убийства в БГ.

218

един там

преди 7 години

До за сърбите,Не с мирния договор от ВСВ, а със този от Първата Световна война! Точно този въпросен Ньойски договор, в оформянето и подписването на който, в интерес на истината, Русия няма никакво участие, е разширил териториално Сърбия за сметка на България! По договора след ВСВ, територията на България е запазена непроменена, в голяма степен благодарение на омразната ви Русия или по-точно СССР тогава!

217

Анонимен

преди 7 години

Западната граница на България е такава каквато я е начертал другаря Сталин в Москва.

216

Анонимен

преди 7 години

До до 226До 236 Кипър е съвсем друга история.Там има бази на три страни-турска,гръцка и английска.Турците окупират Кипър незаконно,но са под контрола на НАТО,докато Сърбите си разиграват коня на Балканите и дестабилизират бившите югорепублики,под защитата на Русия,с всичи възможни последици от това,имайки предвид,какво става в Украйна,Македония,довъоръжението на Сърбия с тежко,руско оръжие и бойна руска авиация,руската база в Ниш.

215

naco

преди 7 години

НЕЛЕГАЛНИТЕ и АГЕНТИТЕ на ДС!?

214

Членска карта №7

преди 7 години

до 237И ко! Загубихме ги след ВСВ!???

213

до 232

преди 7 години

не, не съм сърбоман, БЪЛГАРОМАН съм за разлика от теб продажника дето плачеш за "евроатлантизъм, а не за България

212

Анонимен

преди 7 години

До Членска карта 72 До 233 Цялото южно Поморавие е било българско,Македония-българска област,сетне,Западните покрайнини,Все по турския имотен кадастър и архивите на Охридската епископия,която е българска,с български свещен клир,които сърбите си присвояват,въпреки,че западните велики сили им напомнят за ги върнат.