60

Анонимен

преди 7 години

А България налага ли визов режим на САЩ или американците си влизат свободно в България като че ли им е бащиния?

59

мазепа

преди 7 години

До АнонименАма че истерия. Защо да не мога да пътувам в САЩ? Стотици българи го правят ежедневно, правил съм го и аз. А визата не е проблем.

58

oпетков

преди 7 години

До историк Упадъкът е започнал отдавна. Крим е само част от него.

57

защо

преди 7 години

Така, така. Тая година меджлиса в Крим, догодина мешерето в България, а подогодина - ИСИЛ в Брюксел.

56

юбералес

преди 7 години

До БобиХронология:Окупация на Крим - 20. 02. 2014г.разстрел на сто души на Майдана - 22.02 2014г. Липса на заповед от президента Янукович за противодействие на анексията.01.03.2014г. сваляне на Янукович като президент.17.03 2014г. референдум за независимост и присъединяване към Русия, без графа в листата за други възможности

55

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИ какво знаме се развява над Крим - Руско....Та точката си я направи на удивителна и си я заври в....библиотеката, ако имаш такава!:-))

54

Ванко

преди 7 години

Като чуя хората народа и ми се повдига!Кои точно хора?Татарите ли или командированите "зелени човечета"?всичко при другаря Хрушчов е подаръци и нелегитимност,дори и ударите с чепика по трибуната на ООН,така ли дувгарю?

53

Анонимен

преди 7 години

Nо way xoxли

52

юбералес

преди 7 години

До БобиВ дадения случай Русия и Китай като страни постоянни членки на СС на ООН щяха да подкрепят такъв референдум за независимост на Крим от Украйна, Даже и Франция би го подкрепила. Важното в дипломацията е всичко да става с договори и уважение меьду 5-те големи.

51

Анонимен

преди 7 години

Крим е руски! Въпросът е затворен!

50

До 23анонимник

преди 7 години

Значи всички закони и разпоредби по времето на Хрушчов са нелигитимни или само подаръците,хайде ,ако обичаш запознай се със Будапещенските споразумения!

49

Анонимен

преди 7 години

До мазепаА ти що не си стегнеш лъгиджа и не си хванеш флайта за САЩ. Не можеш? Ми що така? Аааа, нямаш виза! Васалите не могат да ходят при господарите без виза. Впрочем България не е ли член на ЕС който има договор за безвизов режим съв САЩ. България пълноправен член на ЕС ли е или спрямо България нея законите не се спазват и САЩ открито и нагло плюят в лицето на българите?

48

историк

преди 7 години

Малкото камъче преобръща колата. Така ще стане и с Крим.С Крим започва и упадъка на Русия.

47

мазепа

преди 7 години

До тя 54Чемодан, вокзал, Россия........и аз съм на твоето мнение

46

Анонимен

преди 7 години

"През март Украйна обвини Русия, че поддържа тероризма чрез финансиране и доставка на оръжия за бунтовниците в Украйна, също и че дискриминира етнически малцинства."А защо Украйна не обвини в Хага Русия за анексията на Крим! Повече от три години минаха, от Украна, САЩ и ЕС само ред сълзи, ред сополи за анексията на Крим, но не завеждат дело за Крим ами прдявават някакви смешни искания които съдът в Хага колкото и да прострастен се чуди как да уважи!

45

Крим

преди 7 години

Гирай е бил най-големия предател на Бъгарите за всички времена.

44

факт

преди 7 години

Украйна няма други козове освен да пуска жалби по всевъзможни съдилища по света,загубена кауза но се харесва на спонсорите на превратаджиите.

43

юбералес

преди 7 години

До тяТова важи ли за руското малцинство в Украйна?

42

Русия е силна!

преди 7 години

Русия устоя и отби атаките на Запада и постигна редица големи победи. Първата от тях се състои в това, че тя успя с твърди действия спрямо Украйна да спре цялостната и неудържима експанзия на западните съюзи в Европа.

41

тя

преди 7 години

Ай , стига бе нема да позволим малцинства да ни управляват!