120

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Някакъв провинциален холандски съд седнал да решава какви организации трябва да има в РФ. Бе тия западни държавици са се взели много насериозно.Предлагам утре съда в Владивосток да вземе решение Холандия да регистрира шериатски религиозен съд. В противен случай - санкции, ще им спрат дрогата от Афганистан.Егати сбъркания свят.

119

Фен

преди 7 години

Дайте новината за новото сгромолясване на *** - 1-ви кръг!!!

118

Анонимен

преди 7 години

88!

117

до 168

преди 7 години

а ве не знам кой *** гладен... големо немане в родината ти...

116

Анонимен

преди 7 години

Защо не пишете нищо за арестуваните българи в Украйна, защо не пишете нищо как в момента се нарушават човешките права не само на българското малцинство в тази държава !!!

115

хахахаа

преди 7 години

щом Украйна изравни, кво остава за другите

114

2233

преди 7 години

Крим е и ще си остане руски.Близачите на краварски задни части могат само да *** с празен поглед.Празен, като главите им.И да се взират в оранжевия перчем на дъртака Тръмп.

113

Анонимен

преди 7 години

до благодарен 163 Газа го вдигнаха не братушките, а родните демокраДи!

112

значи

преди 7 години

руснака от дума не разбира! Само рязане! Санкции! Ебарго! Блокада! Докато остане гол с калашник на ***!

111

благодарен

преди 7 години

благодарим на православните братушки дето ни вдигнаха газа с 30%! много ви обичаме! Особено майка ви!

110

Жеков

преди 7 години

Крим излезе златен на руснаците! Скоро сами ще искат да го върнат на Украйна, само и само да им махнат санкциите.

109

Анонимен

преди 7 години

До До 151А Крим е анексиран от Русия и в това е принципната разлика.Крим беше независима държава и подаде молба до РФ да я приеме в състава си. Това е принципната разлика.

108

Анон 138

преди 7 години

До Свободен българин-ще задавам въпроси, защото не приемам имперската политика, независимо дали на Русия, Сащ, Турция или Обединеното кралство.Ами задай въпроса - защо Косово стана независимо...защо външни министри на чужди страни подкрепяха и участваха/ ходета сред хората и ги подкрепяха/ в Майдана на независима страна и оказваха натиск на Президента й да не разгони същия.Така ще ми стане ясно :)

107

Анонимен

преди 7 години

До 154."Нито САЩ, нито напр. Албания са анексирали Косово - това си е независима държава."Верно, бе! Те, руснаците бомбардираха Сърбия и създадоха втора албанска държава в Косово, как не се сетих по-рано.

106

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 152"Да благодарим на руските ни братя ,че замърсиха водата и почвата на Хасково със уран,да се надяваме ,че не са замърсили добруджа"Добруджа ще я замърсят с химикали американските братя като почнат да добиват шистов газ, както замърсиха с американските марици и златодобива. Само че за тях няма да пишеш, а само ще се наведеш и ще си подложиш зад.ника.

105

До 151

преди 7 години

Нито САЩ, нито напр. Албания са анексирали Косово - това си е независима държава. А Крим е анексиран от Русия и в това е принципната разлика.

104

Анон 138

преди 7 години

До Анонимен До спорещите по долу : Уточнете ценноститеПровокира ме въпросът на колегата защо конингсберг сега се нариа Калингра и последващите му.Относно законност и Хелзинки, колегата пак не цитира верни неща. Гаранциите за границите на Украйна са доста след това , но са подписани от Русия , за което тя и сега на смее да признае ДНР/ЛНР и отрича намеса там. А използва казуса Косово, че и в повече - референдум, независимост и молба за присъединяване на Крим при опаснстта да го загуби веднага.

103

Анонимен

преди 7 години

Да благодарим на руските ни братя ,че замърсиха водата и почвата на Хасково със уран,да се надяваме ,че не са замърсили добруджа

102

Анонимен

преди 7 години

До Свободен българин 150.Ами като не приемаш имперската политика, независимо дали на Русия или САЩ що пишеш само за Русия и Крим, а не пишеш за Косово и САЩ, което всъщност беше прецедента в Европа след Втората световна война?

101

Свободен българин

преди 7 години

До Анон 138 Много бъркаш, ще задавам въпроси, защото не приемам имперската политика, независимо дали на Русия, Сащ, Турция или Обединеното кралство.