100

Анонимен

преди 7 години

Съдът в Хага да иска признаването на "Меджилиса" (нещо средно между етнически и религиозен съдебен и управленчески орган, или просто етническа мафия) от Русия е същото като Русия да поиска холандците да признаят шериата в Холандия. Понякога антируската психоза стига до безумни искания - питам се дали биха признали нечий меджилис в Холандия?

99

Свободен българин

преди 7 години

До Анон 138 А за Крим какво ще кажеш? Всичко е законно, нали? Хората го искат?! Или играят стратегически военни интереси?

98

Анонимен

преди 7 години

До спорещите по долу : Уточнете ценностите на които държите, и критериите, по които ще ги определяте. Тогава ще се изяснят становищата, иначе си чешете езиците.

97

Анон 138

преди 7 години

До Свободен българин- Защото всичко това е преди 1974Калининград се нарича така от 1946 г....Не задавай повече този въпрос.

96

Анон 138

преди 7 години

До Свободен българинА за Косово - огромна политическа грешка на Щатите. Ако го приемеш за довод - тогава каква е разликата между разума, морала и алчността?!Това не е грешка на Щатите , а целенасочена дейност. Осигуриха си експанзия и комтрол над цяла Източна Европа - на 5000 км от границите си. В случая с Крим - към него вече пътуваше прословутия Доналд ....крайцер- да влезе в Севастпол и да завземе този военен ключ към цяла Западна и Средна Русия. Путин се реши на такива екстремни действия

95

Анон 138

преди 7 години

До Свободен българин- Сега изясниха ли ти се международните отношения или ще ходиш на консултации?За твоя въпрос - "защо Кьонигсберг сега се нарича Калининград?" , отиди на консултации, иначе оценявам услията ти.:)

94

Анонимен

преди 7 години

***, ***, спрете се!

93

Свободен българин

преди 7 години

До 140 - Защото всичко това е преди 1974 г. Защото до 1945 г споровете се решаваха с оръжие, но настана ядрената епоха, ако разбираш. Затова беше споразумението от Хелзинки.А за Косово - огромна политическа грешка на Щатите. Ако го приемеш за довод - тогава каква е разликата между разума, морала и алчността?!

92

Свободен българин

преди 7 години

До Анон 138 - Бих допълнил Севернокипърската република. Сега изясниха ли ти се международните отношения или ще ходиш на консултации?

91

Анонимен

преди 7 години

До Свободен българинАпропо - защо Кьонигсберг сега се нарича Калининград?Апропо - защо сега Кавала е гръцки град, Димтровград е в Сърбия, Александруполус на е Дедеагач в България?

90

Свободен българин

преди 7 години

До До 135 промит ... А ти да си чувал за Хелзинската конференция 1974 г.? Или за гаранциите, които Русия даде на Украйна, че ще запази териториалната й цялост при условие, че Украйна се откаже да притежава ядрени оръжия на своята територия и ги предаде на Русия? Ако кажеш, че и за Крим "отговорът ти е простичък" ...

89

Анон

преди 7 години

До Свободен българинПиташ се след Сърбия и Косово ли ? Да те светна - сега в Косово е се намира най-голямата база на Големия Брат в Източна Европа. И не приказвай за геноцит - Съдеът на ООН в Хаг определи,че в Косово са загинали малко под 3000 души, вклщчително сърби, албанци, бойци от двете страни...

88

Анон

преди 7 години

Украйна за Русия е Македония за България.Ако българите в Струмица направят референдум за независимост , трябва да ги подкрепим щи служби и ,ако трябва да пратим спецназ да ги предпази от сръбските и македонстваш.Ако пожелаят да се присъединят към Майка България -какво ?

87

До 135 промит ...

преди 7 години

С Косово как така се измениха границите в Европа? Защо Косово да може,а Крим да не може? Няма логика. Питаш за Калининград. Отговорът е простичък - държавите победителки решават как да бъде и така е откакто има държави. Примерно след Първата световна война, как така стана, че Австро-Унгария остана с 12% от населението и територията си? Нещо да ти просветва?

86

Свободен българин

преди 7 години

До Анонимен 129 - Питам се коя ще бъде следващата поред държава, която ще загуби международно признати територии, защото руснаците са решили, че това ще бъде тяхна земя?Апропо - защо Кьонигсберг сега се нарича Калининград? Просто питам, да не кажете, че се заяждам. :-)))

85

132

преди 7 години

Поради този ФАКТ,очакваме прилагането на плана Сидеров 1500 лв заплата,златодобива в български ръце,изгонване на америка за българия,а де а да видим сега,на Сорос парите миришат ли.То не е само да си в парламента,там трябва и работа ,най лесно е да крадеш и да се ежиш,я да видим сега как се поема политическа отговорност,нека и Сидеров да поеме министерски пост а не да се крие ,нали ???

84

Анонимен

преди 7 години

Русия е във морален и генетичен упадък,също като Северна Корея ви се представя един тапет а зад тапета потоп,пак ще кажа ,дори и във сегашното си окаяно състояние България е рай пред Русия

83

Анонимен

преди 7 години

Украйна! Ама то има ли още такава държава?

82

Анонимен

преди 7 години

Сега като приложат плана Сидеров и смъртността ще намалее,заплатите ще станат 1500лв а златодобива ще мине в български ръце,нали така беше или ви смениха диска ?

81

Анонимен

преди 7 години

Русия успя да се превърне от велика държава (на която се опитват да налагат комплекс за малоценност) във велика държава победителка. В течение на последните години Русия печели една след друга само победи. Първата от тях се състои в това, че тя успя с твърди действия спрямо Украйна да спре цялостната и неудържима експанзия на западните съюзи в Европа.