150

Анонимен

преди 7 години

За отношенията в Бкп най-добре да се питат тесните специалисти по въпроса - цялото ръководство на Бкп-Герб. Всички партийци с книжки и партийни секретари. Както и дечицата им са се намърдали в тази комунистическа идилия. Да се обадят на Ким колко са праволинейни. Веднага ще им даде севернокорейско поданство.

149

Ghost

преди 7 години

Как се разпознава гербер -Речника му комунизъм и антикомунизъм,но това е нормално за внучета на партията-който не е с неговото мнение е от БСП,Путин,русофил,-Обича да обижда но знанията му по ИТ са такива че не знае че има 2 порта на компютъра си отворени;)

148

Анонимен

преди 7 години

До *** 211Не така бе тавариш дай да не се обиждаме на пoсерковци, щото вие имате най-голям стаж като такива цели 72 години и не искате да се пенсионирате, московското началство не разрешава, продължавате да сеpете обилно върху България.

147

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

След като генерал Маринкин помогна на ГЕРБ да се върнат на власт, сега ще го играят противници.Ген.Маринкин е менте русофил и човек на ЦРУ.За има-няма 3 месеца от своя мандат той нанесе огромни вреди на България помагайки чрез Герджиков на Тиквата да се върне на власт.Маринкин предаде избирателите си !Той излъга 2 000 000 българи, че олицетворява ПРОМЯНАТА, а всъщност запази Статуквото.Факт !

146

Царо

преди 7 години

Не по-късно от 800 дни Албания ще ни издуха и затова са виновни тиквите и тиквократите.

145

Посерко 211

преди 7 години

Не ме интересува на времето ***,Людмила къде е пила.Живея сега, нали не сме комунизъм вече.А навремето Бойко е бил член на БКП.Много *** логика даже за гербер.

144

Анонимен

преди 7 години

Браво, я! А като продължаваме да копаме усилено дънота електората на Нинова ще расте. Даже и слепите ще прогледнат. Ще си останете само с ромите.

143

Анонимен

преди 7 години

До За бля"Ментето Радев не е руски, а американски възпитаник."Ментето Радев е толкова американски възпитаник колкото ти си русофоб.

142

За бля

преди 7 години

Бля 204,Ментето Радев не е руски, а американски възпитаник.Завършил е академията в САЩ.И е бил най добрия според шефа на академията.204 ти в кое училище си сричал.

141

Не знам

преди 7 години

Но Радев удивително прилича на Глиииии.ст !!!

140

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 206"Имам един познат работещ в Евксиноград резиденцията.Разправя при първия мандат какви неща е видял.Обаждат му се на Бойко от Варна."има едно агне за хапване".Самолета Сф-Ва и се хапва и пак обратно.Та тези неща има хора които са ги виждали гербери-роми"Каза ли нещо или се изпъpдя по шумно? Едно време Людмила Живкова ходеше по за едно кафе до Париж с правителствения самолет, ама това вашта идиoтска партия БКП-БСП много бързо го забрави.

139

Анонимен

преди 7 години

На опашката на Европа докретахме с голямата помощ на Герб и вече два мандата си седиме там.

138

Браво г-жо Нинова !!

преди 7 години

Тролчетата ти вярно ти служат !!!Ама какво от това, само си харчиш парите, дето натрупа с Другаря Костов при приватизацията.След 4 години 20 % от електората дето гласува за теч, ще е преминал в небитието.Що ще прамиш тогава бре, жено !

137

Анонимен

преди 7 години

Ако става дума за навеждане то Борисов е голям специалист по гъзен.то. То на Енп, то на турци, то на кравари. Кой ли не го опъна и не го потупа. И всеки път продаваше по част от България. Сега с ромска помощ ще продължи.

136

Анонимен

преди 7 години

Имам един познат работещ в Евксиноград резиденцията.Разправя при първия мандат какви неща е видял.Обаждат му се на Бойко от Варна."има едно агне за хапване".Самолета Сф-Ва и се хапва и пак обратно.Та тези неща има хора които са ги виждали гербери-роми

135

Вижте какво

преди 7 години

Всеки народ си заслужава съдбата !!!Не се изненадвайте, защо сме много зле -- вижте само какви подмазвачевски коментари пишете.Очевидно, е че Радев е изключително посредствен и ограничен човек. Е щом хората в България го харесват, значи народа е посредствен и ограничен.За това сме на опашката в Европа !!!

134

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 202"Има една съществена разлика, Радев е генерал, а Бойко е менте."Ментето е Радев защото е генерал на руска служба. Освен всичко друго е и абсолютен *** като човек.

133

Абе

преди 7 години

Абе, на някои много им е приятно, че Радев си предлага задните части на Русия.

132

Анонимен

преди 7 години

Мълчи бе гербером. Цялата партия е от лелки и ромове.

131

Анонимен

преди 7 години

Аааа, ромите са приоритет на Герб. Над 90% от ромските секции са си избрали Герб за любима партия. Сигурно щото по "брането" много си приличат. И по акъл също.